Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На жаль, були і запам'яталися такі подачі Світоліної, які Калинська одразу ж приймала, потрапляла м'ячем у корт навиліт.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
такі подачі Світоліної
Світоліна вже не гравець першої п'ятірки. Поодинокі яскраві матчі можуть бути, але то і усе. В неї ніколи не було інстинкту бійця. 2 чи три рази були шанси на шолом, одного разу мені здавалося що ось воно буде, але ні. Сучасний теніс в Україні, ще слабкіший ніж 10 років тому. Нажаль. Як і футбол

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Кесслер – Костюк. Рівний рахунок 1 – 1 після двох партій. На Setanta Sports Прибалтика коментує Мєтрєвєлі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Шкода, що тенісні матчі в Монреалі та Торонто розпочинаються після першої години ночі. Але я дивлюся майже все. Вдень сплю.
Незвично, що глядачі на трибунах шумлять, ходять, їдять та ще й танцюють майже всі разом.
Сьогодні грають Костюк – Рибакіна о першій ночі.
Сказав Мєтрєвелі, коли коментував гру Кесслер – Костюк, що "у Марты недоработан удар справа". Дослівно.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
м. Кам'янське
В неї ніколи не було інстинкту бійця. 2 чи три рази були шанси на шолом, одного разу мені здавалося що ось воно буде, але ні.
Якщо тобі навіть здавалося, що шолом ось-ось буде, значить інстинкт бійця в неї все ж таки був. Просто не звезло.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Це не такі значні турніри щоб не спати
Наприклад, мені цікаво було подивитися матч Звєрєв - Попирін. Думав, що Звєрєв буде оновлений Надалями. Але ж ні. З татом прийшов на матч, з татом пішов. Протягом матчу - гучні татові підказки російською мовою. Як було, так і залишилося поки що.
У грі трохи пощастило більше, ніж Попиріну. Так і вийшов у півфінал.

Зверху