Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Даяна Ястремська зіграє у першому колі турніру WTA 500 в Австрії проти американки Енн Лі на Центральному корті (початок о 13:00 за київським часом).

Карлос Алькарас 6 квітня розпочав 66-й тиждень у ролі першої ракетки світу. Тим самим він наздогнав за цим показником нині другу ракетку світу італійця Янніка Сіннера. Обидва тенісисти тепер займають 12-й рядок за цим показником у чоловіків у Відкритій ері (з 1968 року).
На турнірі в Монте-Карло, окрім боротьби за титул, йтиме запекла боротьба Янніка Сіннера та Карлоса Алькараса за перше місце у рейтингу.
Яннік Сіннер розповів, як ставиться до того, що у 2026 році ще не провів жодного офіційного матчу з лідером світового рейтингу іспанцем Карлосом Алькарасом. "Звичайно, я сумую [за цими матчами]."

Монте-Карло. 7 квітня. Умбер - Сіннер 13:10. Алькарас – Баес 14:20.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Карлос Алькарас заявив, що лідерство у світовому рейтингу його зараз не хвилює. "Я знаю, що втрачу перше місце у світовому рейтингу. Не знаю, чи відбудеться це на цьому турнірі чи наступному. Мені належить захистити багато очок, і відстояти їх буде дуже складно. Навіть якщо я збережу все, Яннік набиратиме очки. Я намагатимусь показати свій найкращий теніс і подивлюся, що вийде, але перше місце у світовому рейтингу зараз мене не хвилює", - наводить слова Алькараса TennisTV.

Українська тенісистка Даяна Ястремська успішно стартувала на турнірі WTA 500 у Лінці (Австрія).
У першому раунді Ястремська перемогла сьому сіяну змагань Енн Лі зі США у трисетовому матчі, який тривав понад дві години. 💛💙

Зверху