Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Даяна Ястремська зіграє у першому колі турніру WTA 500 в Австрії проти американки Енн Лі на Центральному корті (початок о 13:00 за київським часом).

Карлос Алькарас 6 квітня розпочав 66-й тиждень у ролі першої ракетки світу. Тим самим він наздогнав за цим показником нині другу ракетку світу італійця Янніка Сіннера. Обидва тенісисти тепер займають 12-й рядок за цим показником у чоловіків у Відкритій ері (з 1968 року).
На турнірі в Монте-Карло, окрім боротьби за титул, йтиме запекла боротьба Янніка Сіннера та Карлоса Алькараса за перше місце у рейтингу.
Яннік Сіннер розповів, як ставиться до того, що у 2026 році ще не провів жодного офіційного матчу з лідером світового рейтингу іспанцем Карлосом Алькарасом. "Звичайно, я сумую [за цими матчами]."

Монте-Карло. 7 квітня. Умбер - Сіннер 13:10. Алькарас – Баес 14:20.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Карлос Алькарас заявив, що лідерство у світовому рейтингу його зараз не хвилює. "Я знаю, що втрачу перше місце у світовому рейтингу. Не знаю, чи відбудеться це на цьому турнірі чи наступному. Мені належить захистити багато очок, і відстояти їх буде дуже складно. Навіть якщо я збережу все, Яннік набиратиме очки. Я намагатимусь показати свій найкращий теніс і подивлюся, що вийде, але перше місце у світовому рейтингу зараз мене не хвилює", - наводить слова Алькараса TennisTV.

Українська тенісистка Даяна Ястремська успішно стартувала на турнірі WTA 500 у Лінці (Австрія).
У першому раунді Ястремська перемогла сьому сіяну змагань Енн Лі зі США у трисетовому матчі, який тривав понад дві години. 💛💙

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Мєдвєдєв тільки-но програв Берреттіні з таким чудовим рахунком, що ці два по 0:6 запам'ятаю надовго. Мєдвєдєва визнали в раїсії найкращим тенісистом першого кварталу. (y)
І Рубльов програв.
Сьогодні в мене - день бажань, що збуваються.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, він навіть за кращих часів на грунті грав слабко
Post automatically merged:

Але два 0 то дивно дуже. Так само як й програш Рубльова. Рубльов це як раз грунтовий гравець.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Мєдвєдєв у матчі другого кола «Мастерса» в Монте-Карло, де поступився 90-й ракетці світу італійцеві Маттео Берреттіні, вперше в кар'єрі заробив дві «бублики» за одну зустріч, не взявши ні гейму.
Матч тривав менше години, завершившись за 50 хвилин.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, ще вчора коментатори під час матчу Сіннера розповідали, що Франсіско Серундоло - один із найкращих тенісистів у грі на ґрунтовому покритті. Що він може обіграти Сіннера у Монте-Карло. Але сьогодні програв Франсіско Махачу та вилетів.
Замість коментування матчу - непотрібні нездійснені прогнози. І таке прогнозування – майже під час кожної гри. Мені їхні прогнози не потрібні.
Коментатори не допомагають, а заважають дивитися теніс.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Даниил Медведев о двух баранках от 🇮🇹 Маттео Берреттини в Монте-Карло 🫠

«Тренировки были не самые лучшие на грунте, но, скажем так, 6:0 на тренировках я не проигрывал, поэтому не особо понимаю, что произошло.

Просто не мог ни за что зацепиться: попасть в корт, даже в подачу. На тренировках, в принципе, подавал хорошо, поэтому непонятно, что случилось. Но уже ничего не изменишь.

Было тяжело что-то пробовать, потому что, по сути, больше двух мячей подряд в корт я почти не попадал. Можно играть агрессивно, можно играть от защиты, но если ты вообще не попадаешь в корт, то неважно, как ты играешь – это не поможет.

Опять же, пока причин не вижу. Даже не знаю, стоит ли их искать или лучше просто забыть и готовиться к следующему турниру.

Понятное дело, что попробовать что-то проанализировать надо, но стоит ли глубоко вдаваться в детали... А зачем? Одно дело, когда ты проигрываешь, условно, 6:3, 6:3 и пытаешься понять, что мог сделать лучше. А когда счет такой, то лучше можно было сделать вообще все. Поэтому не знаю, есть ли смысл это разбирать или просто нужно постараться в следующий раз сыграть намного лучше»

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, сьогодні Олександру Блоксу виповнилося 21 рік. Шикарно грав із Коболлі в свій день народження. Завтра -1/8 фіналу, зіграє з Де Мінауром. І завтра – багато матчів цікавих. Від перегляду тенісу важко відірватися.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Наверное, проиграет сегодня Синнер. Принимал какие-то таблетки. Помогут ли.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🇮🇹 Янник Синнер прокомментировал матч с Томашем Махачем:

Не всегда всё складывается одинаково — пришлось побороться.

🔋 Во втором сете искал энергию, но сумел переломить игру:

Даже когда не в лучшей форме — нужно находить выход.

➡️ Теперь главный приоритет — восстановление.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, Алькарас теж вимучив перемогу в своєму матчі. Дуже багато невимушених помилок наробив.
Коли до Сіннера підійшов лікар, то Яннік сказав, що "крутиться голова і нудить".
Чвертьфінали – звтра. Часу на відновлення немає.
Цікаво, хто виграє турнір у Монтн-Карло.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Завтра всі матчі цікаві хочу Фонсеку подивитися

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Завтра всі матчі цікаві хочу Фонсеку подивитися
І Звєрєв сьогодні лікаря викликав. Кров на нозі була. Може, Фонсека виграє в нього.
Також завтра намагатимусь подивитися всі матчі. Три перші – обов'язково.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Sky Sport Italia сообщили, что 🇮🇹 Янник Синнер может пропустить Мастерс в Мадриде ⚡️

По словам его тренера Симоне Ваньоцци, решение об участии будет зависеть в первую очередь не от физического состояния, а от ментальной готовности игрока

Напомним, турнир пройдет с 22 апреля по 3 мая.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Я читал это интервью с Ваньоцци. Понимаю, что в каждом соревновании теннисного календаря смортсмен не может принять участие. Турниров слишком много. Даже тысячников и ТБШ. Приходится выбирать, в каких принять участие.

Зверху