Там нет абонплаты.Денег не снимет?
На какую-нибудь абонплату и тп?
Нема абонплати і подзвонити не можна. Зареєструватм в ітфон не можна кажуть підключити сіп,вартість 20грн на місяць. Смс не приходять без цього сіп((( якби можна було б смс приймати було б чудовоТам нет абонплаты.Денег не снимет?
На какую-нибудь абонплату и тп?
Я же написал - это ВИРТУАЛЬНЫЙ ТП. И поэтому нет абонплаты (не 0, а - нет).Нема абонплати і подзвонити не можна
Номер від монопей безкоштовний,але щоб ним користуватися потрібно оплатити сіп) 20 грн в місяць або 5грн +1 грн в день
Где и как ты предлагаешь воспользоваться номером с ТП Кошелек, интересно?Номер від монопей безкоштовний,але щоб ним користуватися потрібно оплатити сіп) 20 грн в місяць або 5грн +1 грн в день
Я змінив тариф на Єдину країну) все має працювати) але хочуть на місяць абонплату в 20грн)Где и как ты предлагаешь воспользоваться номером с ТП Кошелек, интересно?Номер від монопей безкоштовний,але щоб ним користуватися потрібно оплатити сіп) 20 грн в місяць або 5грн +1 грн в день
Вот именно - при регистрации ТП Кошелек в ИТФоне, он меняется на ЕК...Я змінив тариф на Єдину країну) все має працювати) але хочуть на місяць абонплату в 20грн)
Відповідь кц:Вам зараз необхідно сплатити 20грн. за послугу СІП, після чого зможете користуватись в додатку ітфонеВот именно - при регистрации ТП Кошелек в ИТФоне, он меняется на ЕК...Я змінив тариф на Єдину країну) все має працювати) але хочуть на місяць абонплату в 20грн)
А в самом Кошельке никакого СИПа нет, никакие 20 или 1 грн не включат никакие услуги на Кошельке.
Як підтверджувати номером від монопей? Клав переадрксацію,але платна послуга)))Тарасио, говорится про то, что ты сейчас на ЕК 0 а не на "Кошельке". На ЕК 0 либо 20 грн/мес, либо1 грн/день, на "Кошельке" такого нет от слова вообще.
ЧТО подтверждать? Ты можешь как-то формулировать свои вопросы более чётко?Як підтверджувати номером від монопей? Клав переадрксацію,але платна послуга)))