Транспортна стратегія України

Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Там наче вже дослідні сваї змонтували...
Да і вже провели випробування. Ось ця компанія буде будувати. На першому фото візуалізація майбутнього мосту в Кременчуці, а інші, то їхній побудований міст, але у нас так само будуть будувати.

 

Вкладення

  • 1343.jpg
    1343.jpg
    142.1 КБ · Перегляди: 27
  • 72_2_DJI_0712.jpg
    72_2_DJI_0712.jpg
    150.8 КБ · Перегляди: 27
  • 72_2_DJI_0689.jpg
    72_2_DJI_0689.jpg
    199.9 КБ · Перегляди: 27
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Луганській області завершились ремонтні роботи за маршрутом "Сєвєродонецьк – Золоте", які були виконані у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Служба автомобільних доріг у Луганській області.

Маршрут складається з двох ділянок автомобільних доріг Р-66 та Т-13-16 загальною протяжністю 44 кілометри.

На маршруті уже нанесена горизонтальна розмітка методом холодного пластику та встановлені сигнальні стовпчики. Використання холодного пластику для розмітки забезпечує кращу видимість, підвищує безпеку руху, створює функціональне і естетично-привабливе покриття.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

На трасі Т-20-16 Бучач – Товсте, яка донедавна була однією з найбільш знищених доріг Тернопільської області, на 10 кілометрах уже покладене нове асфальтове покриття. Ремонт дороги стартував у вересні у рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”, повідомляє Укравтодор.

“Цей автошлях був у вкрай знищеному стані, через втрату основою несучої здатності забезпечити проїзд в рамках експлуатаційного утримання було неможливо”, - йдеться у повідомленні Служби.

Підрядна організація рухається з двох сторін: від Трибухівців до Язловця та від Товстого до Поділля. Сьогодні на обидвох відрізках укріплено основу та влаштовано вирівнюючий шар покриття. Стартувало укладання фінішного шару зі ЩМА. У місцях, де ширина дороги не відповідала нормативам, її розширено.



Наступного року трасу Т-20-16 планують охопити ремонтом по всій протяжності (між Поділлям та Язловцем).

“У межах населених пунктів буде влаштовано зовнішнє освітлення, пішохідні доріжки. Штучні споруди у складі дороги теж відремонтують, встановлять бар’єрне огородження, нові автопавільйони, дорожні знаки. На фінішний шар покриття нанесуть розмітку”, - додають в Службі автомобільних доріг.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ці зебіли вже скоро звітуватимуть про кожні 100 метрів відремонтованих доріг.

Але довбойоби в украв тодорі не закінчуються. М06 в межах колишнього Радивилівського р-ну відремонтували смолою і асфальтною крихтою.
 
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
На вантовому мосту в Запоріжжі за цей тиждень змонтували вже 2 частини низової частини мосту. Також завершили збирати верхню частину мосту і чекають завершення бетонування пілону, для кріплення вант.
 

Вкладення

  • міст (2).jpg
    міст (2).jpg
    136 КБ · Перегляди: 11
  • міст (3).jpg
    міст (3).jpg
    112 КБ · Перегляди: 11
  • міст (4).jpg
    міст (4).jpg
    101.2 КБ · Перегляди: 10
  • міст (1).jpg
    міст (1).jpg
    103.8 КБ · Перегляди: 11
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Оприлюднено розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 13 жовтня 2021 року, яким перезатвержено проєкт будівництва Подільського мосту у Києві.

Як повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв, оновлений проєкт враховує потреби постійно зростаючої кількості мешканців лівого берега. Зокрема, буде побудовано ще один з’їзд та заїзд на міст з житлового масиву Троєщина. Також передбачене подальше будівництво тунелів Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

“Завдяки змінам у проєкті кияни матимуть більш зручне сполучення мостом. Так, порівняно з минулим проєктом тепер у ньому передбачено будівництво ще одного з’їзду з Подільського мостового переходу на житловий масив Троєщина – на вул. Оноре де Бальзака та заїзду з цієї вулиці на міст. Таким чином, розмовам про те, буде чи не буде з’їзд на вул. Оноре де Бальзака, документально поставлена крапка", – зазначив посадовець.

За словами заступника голови КМДА, також планується подальше будівництво нових ділянок метротунелів Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену. Він зазначив, що Подільсько-Воскресенський мостовий перехід однаково важливий як для автосполучення, так і метросполучення між лівим та правим берегами Києва.

“Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході тривають без вихідних. Працюють бурові задля укріплення елементів штучних споруд, ведуться роботи із спорудження підпірних стін насипу, тунелів метрополітену. Влаштовуються інженерні комунікації, бар’єрне огородження, шумозахисні екрани”, – сказав Густєлєв.

Він нагадав, що на Подільському мостовому переході вже побудовано металевий міст через Гавань від вул. Набережно-Хрещатицької до Рибальського півострова, побудовано з’їзд з вул. Набережно-Хрещатицької з відповідними естакадами на міст, змонтовано 68 вантів. Міст через річку Дніпро вже встановили в проєктне (постійне) положення з демонтажем тимчасових опор надводної частини, які підтримували міст на етапі будівництва.

Влаштовано бетонну монолітну плиту естакадної частини мостового переходу в урочищі Горбачиха. А нове асфальтобетонне покриття з’явилося на ділянках від вул. Набережно-Хрещатицької до аркового мосту, з’їзді на вул. Набережно-Рибальську та мосту через р. Десенка.

Також у складі будівництва мостового переходу влаштовані в основних конструкціях і 3 станції майбутньої Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Чернігівській області на автодорозі Р-56 Чернігів — Пакуль — Славутич — КПП «Чорнобиль» стартувала підготовка до капітального ремонту одразу трьох мостів, які оновлять за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Два мости розташовані за селом Михайло-Коцюбинське та один — поблизу села Пакуль, повідомляє Чернігівська ОДА.

«На цих ділянках дорожники споруджують тимчасові об'їзні дороги. Експлуатаційний стан мостів — передаварійний. Це штучні споруди через суходіл. Їхня довжина — по 18,5 метра. Збудовані у 1967 році. Два з них у 1988-му були реконструйовані. У ході капітального ремонту старі конструкції будуть демонтовані», — йдеться у повідомленні.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Черкаській області завершилося оновлення покриття на 52 км найдовшої у регіоні траси Н-16 Золотоноша — Черкаси — Сміла — Умань. Ще 67,2 км цієї траси відремонтували минулого року. Ремонт відбувається за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це повідомляє у Facebook голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

«Ця дорога сполучає всі чотири райони області. “Велике будівництво” тут завершене відразу на п’яти ділянках. На решті — ще триває», — зазначив очільник ОДА.

Він повідомив, що за підсумками двох років дорогу Н-16 буде відновлено по всій протяжності — 67,2 км торік і 127,7 км цьогоріч.
 

GLOOMER

Заблокирован
Реєстрація
02.10.08
Місто
Полтава
Кропивницкий - Николаев не могут столько времени те до 10 км в районе Восстятского никак достроить :(
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

З 2022 року в Україні запрацюють нові державні стандарти, які підвищать вимоги до дорожнього будівництва і дозволять перейти від середніх поточних до капітальних ремонтів доріг. Про це заявив міністр інфраструктури Олександр Кубраков під час міжнародного конгресу «Дороги майбутнього» в Києві, 2 листопада.

«Раніше дорожні служби часто мали відмовлятися від капітального ремонту на користь поточного середнього через тривалість та корупційність усіх бюрократичних процедур, пов’язаних із ДАБІ. Зараз є нова структура – ДІАМ, а весь процес подачі та отримання документів оцифрований, наступний крок – повна автоматизація, для цього ще потрібно прийняти законопроєкт №5655», - заявив він.

Під час конгресу Кубраков також наголосив, що масштабне дорожнє будівництво за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» стимулює розвиток галузі, інвестиції в обладнання та людей.

«Наразі в Україні близько 20 потужних компаній, які постійно конкурують між собою і вибудовують довгострокові моделі розвитку. Інтерес до українського дорожнього ринку висловлюють світові лідери галузі. Очікуємо нових гравців в Україні та впевнений, що вже до 2024 року і вітчизняні компанії виходитимуть на міжнародні інфраструктурні ринки», - повідомив він.

Серед інших досягнень Кубраков назвав галузеву угоду про підвищення мінімальних зарплат дорожників до 11 тисяч гривень, прихід у галузь 100 тисяч нових фахівців та впровадження міжнародних стандартів.

«Міжнародні підходи мотивують компанії до використання нової техніки й матеріалів, не обмежують заробітну плату робітників, сприяють конкуренції та застосуванню нових технологій. Ми очікуємо, що відповідний законопроєкт №2234 парламент прийме вже цього року», - наголосив міністр інфраструктури.

Також Кубраков згадав сертифікацію Укравтодору за міжнародними стандартами закупівель і попередження корупції. В рамках співпраці з ЄБРР агентство стане першою державною інституцією, сертифікованою за стандартами міжнародної системи CIPS.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Дніпрі з’явиться нова Північна обхідна дорога, яка поєднає Кайдацький міст із криворізькою трасою. Про старт робіт повідомляє Дніпропетровська обласна адміністрація.

1636020804526.png

Цьогоріч за програмою президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» вже почали створюють Південну обхідну. Разом із Північною вони дозволять вивести за межі міста транзитний транспорт, покращать екологію та логістику.

«В області зводять «з нуля» три магістралі. Нову трасу на Київ Н-31. А ще – дві об’їзні. Вони суттєво розвантажать Дніпро від транзиту. На Північному обході роботи тільки-но розпочали. Чотирисмуговий автошлях довжиною 6,6 км з’єднає Кайдацький міст із трасою М-30 Стрий-Ізварине», – розповів перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Особливістю проєкту стане будівництво естакади, яка пройде над заводською зоною і залізничною колією.

1636020765601.png

«Маємо надскладний дорожній проєкт. Все через промзону, над якою прокладатимемо автошлях. В Україні ще не будували таких криволінійних естакад. Будемо першими», – пояснив головний інженер Юрій Зубарєв.

Довжина естакади становитиме 1 км. За планом, на виїзді з міста також збудують залізничний шляхопровід, автомобільну дорогу прокладуть під ним.

Будівельники вже почали розчищати майданчик, а на заводі виготовляють перший металевий прогін для естакади. Над зведенням Північної обхідної Дніпра працюватимуть 300 будівельників і мостовиків та понад 200 одиниць техніки. По завершенню вона зможе пропускати понад 2 600 автівок за годину.

1636020849364.png
 
Реєстрація
16.10.13
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
На Запорізькому вантовому мосту почали вішати ванти.
 

Вкладення

  • зп3.jpg
    зп3.jpg
    180.1 КБ · Перегляди: 8
  • зп2.jpg
    зп2.jpg
    185.2 КБ · Перегляди: 8
  • зп.jpg
    зп.jpg
    75 КБ · Перегляди: 8

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Реєстрація
18.09.12
Місто
Kyiv
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Основными дискриминирующими техническими условиями стали: наличие в автобусах автоматической коробки передач, вход без ступенек (низкий пол) на обоих дверях, наличие двери в кабине водителя и 25 сидячих мест в салоне.
Тобто робити гівно заводу не соромно?
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Пусть сначала хоть что-то нормальное выпустят
 
Зверху