Транспортна стратегія України

Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Хельм :)))) Або Хелм, або Холм (українська історична назва). Іншого нема.
📌 З Прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском ми обговорили питання безперешкодного руху товарів через наші кордони. Вважаємо, що на сьогодні питання вирішено, кордон розблоковано, а спільна робота дає результат.

Україна запропонувала механізм верифікації експорту агропродукції відповідно до рішення Єврокомісії. Цей механізм уже ефективно працює з Румунією і Болгарією, і ми пропонуємо його використовувати в наших взаємовигідних відносинах.
Дуже тривожить ця наша беззуба позиція, яка порушує міжнародні зобовʼязання партнерів і порушує вже підписані договори із ЄС про ЗВТ. Це вже погіршує нашу переговорну позицію на майбутніх перемовинах щодо вступу... :( та не знаю чи є якесь краще рішення...
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Аби і його не довелось підривати.
Міст через річку Десна біля Чернігова, який зведуть замість зруйнованого росіянами в березні 2022 року, буде побудований з використанням унікальних технологій.
Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України (Мінвідновлення).
Конструкція споруди матиме найдовшу суцільну монолітну прогонову будову з постнапруженого бетону.
"На практиці це означає, що технології які використовуються під час будівництва, враховують сучасні норми навантаження та роблять новий міст надстійким до тріщин", - пояснили в міністерстві.
До того ж новий міст стане найдовшим мостом через Десну – 628 метрів. Він матиме 4 смуги для руху, транспортні розв’язки, підземний пішохідний перехід, тротуарну та пішохідну зони, велодоріжки, проїзди для маломобільних груп населення.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
7 лютого відкрили проїзд правою смугою відбудовано мосту через річку Ірпінь у Київський області, який був зруйнований під час вторгнення РФ навесні 2022 року. Про це повідомили у пресслужбі Мінвідновлення.
"Сьогодні відкрито рух правою смугою. Проїзд лівою частиною мосту відкрили у січні. Таким чином транспортне сполучення між Києвом та Гостомелем на міжнародній трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин повністю відновлено", – йдеться у повідомленні.
У межах капітального ремонту мосту через річку Ірпінь: демонтували зруйновані конструкції; влаштували опори та балки прогонової будови; здійснили бетонування та гідроізоляцію; заасфальтували проїзну частину; облаштували перильне та бар’єрне огородження; облаштували освітлення.
Міст має 4 смуги руху та 2 тротуари. Ширина проїзної частини – 18 м. З огляду на високу інтенсивність руху на цій ділянці траси роботи продовжуються, додали у відомстві.
Це десь там розбили ворожу колону позаминулого року.
 
  • Like
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Дощам плювати на Велике дорожництво.
Вчергове підмито дорогу Н-09 Львів-Франківськ-Рахів-Мукачево.

 
  • Sad
Реакції: idea
Зверху