fan

Місто
Полтава, Киев
Телефон
всякий антиквариат

Українська залізниця ¤ Укрзалізниця

uz.gov.ua | стаття у Вікіпедії
Придбання проїзних документів (online):
👉 Вартість квитків через мобільний застосунок і чат-боти трохи дешевше вартості квитків на сайті.
❗ На період дії воєнного стану попередній продаж квитків відкривається з 8:00 за 20-ть діб до відправлення потяга.

Замовлення послуг онлайн: групові квитків (для організованих груп), UZ Lounge (Київ), пошук забутих речей, вагон-автомобілевіз (для подорожей зі власним авто), вокзальний помічник (для маломобільних пасажирів)
Служба відстеження квитків на поїзди: Tickets Waiter може не відкриватися без VPN
Коефіцієнти індексації до тарифів (квитка та плацкарти) на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні за календарними періодами
Період відправлення поїзда​
Кількість днів​
Коефіцієнт індексації​
01–20 січня
20​
1,02​
21–31 січня
11​
0,86​
лютий
28–29​
0,95​
березень
31​
1,01​
01–27 квітня
27​
1,02​
28 квітня — 8 травня
11​
1,03​
9 травня
1​
0,8​
10–31 травня
22​
1,01​
1 червня — 31 серпня
92​
1,07​
вересень
30​
1,02​
1 жовтня — 24 грудня
85​
0,93​
25 грудня — 30 грудня
6​
1,1​
31 грудня
1​
0,7​
Зазвичай продаж відкривається за 45-ть діб о 8-ої ранку. Але є й нюанси.
Увесь поїзд на певну дату ніколи відразу в продаж не вивалюють на сайт, а вільні місця порційно трохи щодня відкривають до продажу, аж до дня відправлення. Плюс усілякі бронювання. Нереалізовану бронь зазвичай знімають і решту вільних місць відправляють у продаж за добу до відправлення.

Довідково-інформаційна служба (доставка квитків по м. Київ): 0 (44) 309-7005, 7:00–21:00
Платна довідка: 0 (900) 908-005, цілодобово
Якість та сервіс: 0 (800) 503-111, [email protected]
Стоп-корупція: 0 (800) 503-222, [email protected]
Послуги вагона-автомобілевоза (правила перевезення автомобілів)

Рік​
Кількість проданих квитків​
2021​
26 853 292​
2020​
19 524 973​
2019​
53 355 715​
2018​
55 885 651​
2017​
53 669 618​
2016​
48 784 030​
2015​
43 624 429​

Причина: попередній продаж квитків
Останнє редагування модератором:

PetroChorn

Гражданин Начальник
Місто
Одеса, Рідна, Україна
Телефон
Nокiа Х1(КС), Х2(ВФ, ЛС)
Да, депо РПЧ8 Фастов своими шестивагонками просто беспредельничает (мне понятно, что не от хорошей жизни ездят такие коротыши, даже не восьмивагонки, не говоря уже за стандарт в виде десяти полновесных вагонов электропоезда типа ЭР9) но простого человека внутренние проблемы перевозчика не должны волновать.
На этом фоне наше одесское РПЧ9 Одесса Застава 1 очень выгодно отличается, выдавая в одесскую региональную специализацию составы строго по 10 вагонов, а в знаменскую региональную специализацию -- по 8 вагонов. Этого вполне достаточно для нас.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Ну справедливости ради отметим что полигоны и парности не сравнить - до Вапнярки, Белгорода и Знаменки у Одессы и от Зерново до Здолбунова у Фастова.

Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
К тому же в электричках из-за скотских условий ездит только льготный контингент и те кто не желает платить полную стоимость. Те кто за проезд из пункта​ в пункт платят - не желают ехать стоя в зассаном тамбуре вдыхая амбре перегара и пота.
Так що було першопричиною? Те, що проїзд дешевий і в електричках в тамбурах всіляке бидло ссить? Чи всіляке бидло спеціально проїхало і насцяло в тамбурі, щоби в них не їздили ті, хто платить за проїзд?

Добавлено через 9 минут
Яким складом пускають експрес № 767/768 Київ-Ковель?
Їхати можна?

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
tickets.ua окрім продажу квитків також має сервіс відстеження і автоматичної купівлі квитків.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ще питання. Хто має досвід купівлі квитків від попередньої станції до місця посадки? Чи потрібні якісь додаткові дії, щоби квиток не анулювали?
Приклад. Поїзд Чернівці-Одеса. Квиток придбано за маршрутом Ходорів-Одеса, однак реальна посадка у Львові. Чи пустять з таким квитком?

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Кочевник, ничего. Сядешь без проблем на свое место. Постоянно покупал билеты до Одессы по ст Ковель или Здолбунов с посадкой в Шепетовке. Или покупал по Львову с посадкой в Хмельницком.

Місто
Николаев
Телефон
Разные

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Ще питання. Хто має досвід купівлі квитків від попередньої станції до місця посадки? Чи потрібні якісь додаткові дії, щоби квиток не анулювали?
Приклад. Поїзд Чернівці-Одеса. Квиток придбано за маршрутом Ходорів-Одеса, однак реальна посадка у Львові. Чи пустять з таким квитком?

Теоретически, согласно правил, нужно подать телеграмму со станции фактического отправления о том, что ты совершишь посадку на промежуточной станции маршрута, чтобы твоё место начальник поезда/проводник не мог теоретически никому отдать. На практике этим никогда не пользуются, но о возможности я предупредил.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Mathias, он не имеет права никому ничего отдавать. Это проданный товар, продать повторно не не имеет права пока я не сдам билет. Даже после отправления поезда.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Mathias, он не имеет права никому ничего отдавать. Это проданный товар, продать повторно не не имеет права пока я не сдам билет. Даже после отправления поезда.

Вот сразу видно "теоретика". Вы матчасть сперва подучите, потом можно будет дискутировать. Фраза "я купил это моё" здесь не применима.

PetroChorn

Гражданин Начальник
Місто
Одеса, Рідна, Україна
Телефон
Nокiа Х1(КС), Х2(ВФ, ЛС)
... он не имеет права никому ничего отдавать. Это проданный товар, продать повторно не не имеет права пока я не сдам билет. Даже после отправления поезда.
Тут есть одни нюанс, так как опасения в какой-то степени справедливы и оправданы, которые заставляют слегка понервничать, так как есть некоторый риск. Дело в том, что пустое место при отправлении поезда с начальной станции могут (справедливо, так по Инструкции) посчитать неявившимся пассажиром, и передать сведения о его свободности для дальнейшей продажи. Всегда имеется вероятность (на сколько она высокая -- сугубо индивидуально до каждого поезда) повторной продажи билета на это же место. Возникнет коллизия, когда ваш билет будет действителен (это апории), но на это же место по другой станции тоже могут продать билет. Оба билета будут считаться действительными, а пассажирам и проводникам будет гембель, как разместиться с законными (!!!) билетами!

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Mathias,
PetroChorn, вот честно, ездил по этой схеме раньше постоянно (последний раз с год назад), и ни разу не было так что бы мое место заняли. А я ездил не раз и не два, и именно в "жаркие" периода года, когда с билетами серьёзная напряжёнка была.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
уже не требуется.
Ну, може й телеграма тепер не вимагається, але касиру про це треба сказати, і вона порадить, як поступити правильно. Бо, як тут вже було сказано, начальник поїзда, через деякий час після відправлення поїзда, подає інформацію про наявність вільних місць, тому те місце, на яке продано квиток, а пасажир не з"явився, буде знову повернуто в систему для повторного продажу.

Добавлено через 2 минуты
Без проблем. Много раз так брал билеты и себе и др.
Ми раді, що тобі це проходило без проблем. Але, раз в рік і мітла стріляє. Тому, будь готовим до сюрпризу.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13
Ми раді, що тобі це проходило без проблем. Але, раз в рік і мітла стріляє. Тому, будь готовим до сюрпризу.
До речі, дуже часто з Тернополя, або Волочиська, інколи зі Львова та Чернівців. Щоб мітла стреляла, по цьому напрямку, поки не чув.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
raptor, это теория или реально отправляют? Я понимаю раньше это имело смысл во времена когда нужно было еще закомпосиоровать билет. Но сейчас в эру когда мало кто в кассу ходит то... Все в онлайне.
Я ездил сам так более десятка раз, полюс с пол сотни раз сотрудникам прикомандированным покупал билеты, ни разу проблемы описанной Вами не было.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
По моему формы учета неявившихся пассажиров уже отменили. Никто в систему Экспресс не вносит свободные места, и соответственно продать их невозможно.

Зверху