Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Трекінг відправленьРозрахунок вартостіЗнайти поштовий індексЗаявка на переадресацію відправлень

Укрпошта ввела нові обмеження: коли можуть не прийняти посилку

не приймаються поштові відправлення, упаковані у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами) та плямами, а також ті, що містять на пакованні рекламу інших операторів поштового зв’язку.

Вкрай важливо, щоб предмети, які вкладаються, не переміщувалися, не терлися та не билися одне об одне під час перевезення. Для упакування поштових відправлень в Укрпошті використовуються гофрокартонні коробки, тубуси, конверти, поліетиленові пакети, пакети з повітряною вставкою, поліпропіленові мішки тощо. Належне паковання переглядайте на сайті та запитуйте у відділеннях.

Порядок упакування поштових відправлень

Куточок споживача aka FAQ

«Зухвалий пакет», що не знає собі ціну: у відділеннях Укрпошти безкоштовно упаковуються відправлення до 500 г

Онлайн-рекламація для внутрішнього відправлення (тільки для фізичних осіб)

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Укрпошта днищё.
Хотя было время я уж подумал что не всё так плохо..
Плохо таки оказалось..
Мееі більше зручно користуватися УП ніж НП
Ну таке... Последний раз мне посылку из Киева в Кр.рог везли 2 недели. При этом 10 дней она тупо провалялась на сортировке в Днепре. Горячка что-то невнятно блеяла о "тимчасових затримках в сортувальному центрi" и посоветовала надеяться и ждать...
Якщо щось мені потрібно терміново, то щаажди купую по місцю. Раніше, коли купував з алі завжди чекав відправлення кожен день, але від цього очікування ставало набагато довше, потім щабив на це і ніколи не чекаю відправлення - так воно надходить набагато швидше)))

• Love
Реакції: drmz

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Укрпошта днищё.
Хотя было время я уж подумал что не всё так плохо..
Плохо таки оказалось..
Мееі більше зручно користуватися УП ніж НП
Ну таке... Последний раз мне посылку из Киева в Кр.рог везли 2 недели. При этом 10 дней она тупо провалялась на сортировке в Днепре. Горячка что-то невнятно блеяла о "тимчасових затримках в сортувальному центрi" и посоветовала надеяться и ждать...
Якщо щось мені потрібно терміново, то щаажди купую по місцю. Раніше, коли купував з алі завжди чекав відправлення кожен день, але від цього очікування ставало набагато довше, потім щабив на це і ніколи не чекаю відправлення - так воно надходить набагато швидше)))
Где али, а где Киев?

boroda

Заблокирован
Місто
Харків
Посылку по Украине в отделении не могу забрать 6 день.
Терминалы для оплаты не работают.
За наличку не отдают.
Ничем помочь неможем.
Нова Пошта рядом всё работает всё ок.
Приходите ещё.
Выбор на лицо...

boroda

Заблокирован
Місто
Харків

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
Телефон
POCO M5
ну да, проще же марочки про войну продавать, чем наладить нормальную логистику
Тут уже крайняк, диагноз, ты точно не состоишь в партии рыгеонов?
Я всего лишь хочу за свои деньги получить нормальное обслуживание... Дохтор, какой мой диагноз? И причем тут рыгионы? Что за привычка вешать ярлыки? Это больше похоже на диагноз: совок головного мозга.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Краще наіпать відправника/отримувача зайвою вагою або послугами, які не надані або навчщати зайві послуги, як це робить НП, а також замовлені відправлення на поштомати перенаправлятиу відділення і навпаки

• Like
Реакції: drmz

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
Телефон
POCO M5
Краще наіпать відправника/отримувача зайвою вагою або послугами, які не надані або навчщати зайві послуги, як це робить НП, а також замовлені відправлення на поштомати перенаправлятиу відділення і навпаки
Короче, пришли к тому, что нет у нас нормальной службы доставки. НП гребет бабло, кроме того на#$&ует клиентов на доп.услугах, но доставляет относительно быстро. Кому не по карману - идут на УП и молча жрут г*&#о ждут доставку до бесконечности, ибо быдлу жаловаться на говносервис не положено. А то в рыги запишут.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Короче, пришли к тому, что нет у нас нормальной службы доставки. НП гребет бабло, кроме того на#$&ует клиентов на доп.услугах, но доставляет относительно быстро. Кому не по карману - идут на УП и молча жрут г*&#о ждут доставку до бесконечности, ибо быдлу жаловаться на говносервис не положено. А то в рыги запишут.
Краше шмарклі намотати на кулак і доводити, що не дурень і НП тебе розводить зате отримати посилку на два дні рагіше ніж від УП

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Достатньо просто зайти на сторінку УП у ФБ. Вони там сплошняком парять свої марки, а в коментах якийсь треш! Якби заздалегідь знав про це, то вибрав би НП. А так сиджу без грошей і без необхідної посилки :( З Київа до Дніпра за добу приїхало... і прописалось на невизначений термін на сортувальному центрі.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Андрюх@dp.ua, твоє відділення УП точно працює? В мене на відділенні лише 1 приймальниця-касир та відділення іноді не працює з тиждень (чи то захворіла, чи то відпустка) і тоді посилки довго чекають на сортуванні у Харкові

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
твоє відділення УП точно працює?
Так. І штат повністю укомплектований. Справа у тому, що у мене одне відділення на весь масив, тому там штат повний. Справа не у відділенні. Читав коментиі у ФБ, наші місцеві люди пишуть про те, що всі відправлення тупо стоять у вагонах біля вокзалу (саме там розташований сортувальний центр), таке відчуття, що чекають, коли туди прилетить ракета, щоб одним махом все списати на неї.

Місто
Днепр
посылка пришла в мой город 10.10 и висит статус Відправлення з сортувального центру
звонил -говорят ждите
что это может быть?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Забрал сегодня посылочку с Али, ехало "economy":
27.09 принято в Китае
01.10 передано авиакомпании
10.10 отметилось в аэропорту Бельгии (Liege)
12.10 отметилось в Латвии (Riga)
20.10 пришла СМС от Укрпочты, что посылка в отделении во Львове

Місто
Днепр
посылка пришла в мой город 10.10 и висит статус Відправлення з сортувального центру
Ха, так в мене те саме, але Дніпро.
я переехал и забыл сменить локацию
получается это не только у меня?

Зверху