Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Місто
Бровари
ДП "Старокостянтинівський молочний завод"
Это делает масло molendam.
ДП "Старокостянтинівський молочний завод" кроме ТМ "Molendam" еще ваяет продукцию ТМ "Рудь", ТМ "Хуторок" и ТМ "Наш молочник"
Нічого собі! Рудь?

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Президент и тут продаётся. Где сделано не смотрел.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
idea, да, ТМ "President" принадлежит концерну "Lactalis" ( в Украине производит продукцию на заводах в г. Николаеве и г. Павлограде, также выпускает продукцию под ТМ Фанни, Lactel)

Місто
Киев
Телефон
Xperia IV
...штрафи наклали на:

• ДП "Старокостянтинівський молочний завод" (Хмельницька обл.) - майже 85 млн грн;
  • ТОВ "Деражнянський молочний завод" (Хмельницька обл.) - 9,5 млн грн;
  • ТОВ "Вівальді Д" (Дніпропетровська обл.) - 7 млн грн;
  • ТОВ "Інтер-мол" (Дніпропетровська обл.) - 4 млн грн;
  • ТОВ "ОМПК «Славія»" (Сумська обл.) - 3,5 млн грн;
  • ТОВ "Іва-арт" (Івано-Франківська обл.) - 2,8 млн грн.
список не пожелавших быть "обилеченными" комитетом.

Місто
Чернигов
Мне из магазинной молочной продукции нравится кефир, ряженка, масло "Селянське ".
Вот, смотрю, Рошен начал масло выпускать. Делала заказ в Сильпо, хотела бросить в корзину, но это масло было только 72%.
Post automatically merged:

Покупала еще масло "Эко Ферма" с малым сроком хранения. По вкусу как рыночное, домашнее. В кашу, картошку-самое оно, а вот на хлеб не особо мажется. Детям лучше такое давать, имхо.

Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Не примите за рекламу, но наш городской сырзавод делает натуральное масло, без растительных примесей. Правда цена пачки больше 40гр.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Не примите за рекламу, но наш городской сырзавод делает натуральное масло, без растительных примесей. Правда цена пачки больше 40гр.
мне яготынское больше нравится по-вкусу чем новгродское.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
В сентябре-октябре по акции брал итальянское масло granarolo 82% по 35грн/200грн, на прошлой неделе бельгийское smilla 60% с такой же ценой.
На вкус норм, на подделку не похоже

Наши твердые сыры уже год не покупаю, т.к. польские-немецкие-нидерландские по 200грн/кг намного вкуснее и сытнее, чем наши.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
@andreuskas, сорі, так у вас завод крутий. Найсмачніший заводський сир України.
Не знаю, мне "Канів" от "Клуб сиру" очень даже ничего. Тоже в использовании растительных жиров замечены не были

Місто
Бровари
Де це такі ціни? Я лиш недавно німецьке кисло вершкове по 40 брав.
Наш Новгород-сіверський нічим не гірший за польські сири, ще й залежить від виробника.
Ryki, наприклад, досить відомий якісний виробник. А от Włoszczowa у них з цінового сегменту, як наша Славія, одна з дешевших, а тут вона продається на рівні дорогих сирів 😀Та й усі їхні сири це підробка голландських, як і наші - їхніх. Оскільки у Сільпо постійно акції на Н-С за близько 150, то який сенс за 200 купувати Польщу? Учора купував гауду від maestro у Велмарті по 170. Там же, до речі, індиче філе по 135, філе лосося марки norven - 255.
Голландія, Франція, Італія - зрозуміло... Але ж то і сири не звичайні, у нас таких не роблять, та й ціна вища.
До речі, гауда (хоуда) і мааздам марки Премія - виробництво lactalis Франція та Голландія, рекомендую.
@andreuskas, сорі, так у вас завод крутий. Найсмачніший заводський сир України.
Не знаю, мне "Канів" от "Клуб сиру" очень даже ничего. Тоже в использовании растительных жиров замечены не были
Я просто цей сир не те що не куштував, а навіть і не чув про нього до сьогодні. Популярна тепер марка Канів, виходить. І пиво з'явилось і сир. А якого це виду сир ементальського чи голандського?
Так я і не казав, що клуб сиру чи комо погані. Хороші виробники, один власник. Просто Новгород мені особисто смакує більше, плюс ціна-якість.

Останнє редагування:
Місто
Бровари
О, давайте пройдемось по Клубу сиру. Я вже згадав, що з ним не так. Мені видається дуже дивним, коли автозаправка володіє сирзаводом. Підсвідомо думаєш, а чи не додають вони туди нафтопродуктів 😀 зрозуміло, що бензин дорожчий за молоко...
Два, ось ви рекламуєте Канів. А вони навіть не вклали його у каталог власної продукції: http://www.cheeseclub.ua/products.html
Три. Грюнвальд, неаполітанський, кримський та прикарпатський свого часу зробили фурор на ринку українських сирів, де безроздільно володарювала Шостка і російський (гівно що одне, що друге).... Тож, як раз ці сири вважаю шикарними. Єдине, що вони не витримані, а коштують як акційні, з короткою витримкою, голландські.
Чотири. Ну і цей дурнуватий ребрендинг. Навіщо цей кострубатий трансліт? Якщо неаполітанський це napoly, то чому smetankovyi не śmietankowy, а hollandskyi не dutch або nederlandse?
Ну, тут все про маркетинг, а продукція як для України - якісна.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Де це такі ціни? Я лиш недавно німецьке кисло вершкове по 40 брав.
Рост. Харьковская сеть

Місто
Бровари
yahoo, ну у вас і ціни... У мене долари в очах 😀Пам'ятаю, під час євро 2012 в аптеці у вас купив зубну пасту lacalut за 5 чи 15 грн, не вірив своїм очам... а масло у вас данське, а не бельгійське, тобто ще крутіше.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
andreuskas, сорі, так у вас завод крутий. Найсмачніший заводський сир України.
Пару лет назад пробовали подмешивать растительность в масло но не пошло из-за старой технологической базы (французское оборудование восновном 70-х годов фирмы Laval) хозяева посчитали затраты на переоборудование и отложили эту затею на потом. Так и живем:tanci:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Зверху