Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Коли жив у Брюсселі, у будинку навпроти моїх вікон була місцева пекарня. Дух розносився на всю околицю. Вони не мали годин роботи. Уночі випікали хліб і решту виробів та рано вранці відкривались і працювали рівно до того моменту, коли все не розпродали. Часом зачинялись о 12й, часом о 16. Пару разів я навіть запізнився, щоб купити хліба, і доводилось купувати хімікатний у сусідньому Керфурі. Завжди дивувався цій ранковій звичці західних європейців ходити по свіжу випічку. Волію мати запаси і ніде не виходити, поки не поснідаю.в наполеоновской Франции было 48. Выводы делайте сами
Как и человеческая жизнь.так вот конечная дата это только условность
Сметана, яка продається у львівських магазинах.Кочевник, ідеться про вершки?
ПРАВИЛО № 2: ЯКІСТЬ ВЕРШКІВ
Як би банально це не звучало, але від якості вершків безпосередньо залежить те, зіб’ються вони чи ні. Дуже часто ви збиваєте вершки, у вас не виходить, і ви думаєте, що робите щось не так. Насправді в більшості випадків ви просто взяли неякісні вершки. Тому спробуйте змінити виробника. Так ви знайдете того, продукція якого виготовлена якісно. В якості експерименту я купив 3 види вершків 30-33% жирності від різних виробників і спробував їх збити. Перші вершки зовсім не збилися, з’явилося лише багато піни. Другі не збивалися до потрібної консистенції і мені довелося додавати до них спеціальний загущувач, щоб виправити становище. І тільки треті вершки збилися без будь-яких проблем.
Ну если покупать хек/горбушу/скумбрию то в океане гадости поменьше будет чем в ставке рядом с химзаводом.Но со всякой гадостью, которая попадает в озеро/реку с полей и промышленности.
так тебя по закону это не должно волноватьуже третий раз в сельпо меняют ценник на яйца с опозданием,на ценнике цена меньше чем пробивается на кассе
сейчас что там хек стал больше похожим на то чем он должен быть ?хек/горбушу/скумбрию то в океане гадости поменьше будет чем в ставке рядом с химзаводом.
естественно, но имея ввиду тушку лосося в 99% случаев это охлажденная семга в Метро и т.д.GLOOMER, горбуша це вид лосося.
Ну то чим відрізняється охолоджена горбуша від охолодженої сьомги?естественно, но имея ввиду тушку лосося в 99% случаев это охлажденная семга в Метро и т.д.GLOOMER, горбуша це вид лосося.
для начала Нам нужно найти в Украине охлажденную горбушу ...охолоджена горбуша від охолодженої сьомги?
idea , почему же? На основе сметаны ещё делают желейные торты.Кочевник, думаю, ви одне одного не зрозуміли. Оскільки складно уявити сметану у торті, окрім сметанника. Та й її збивай - не збивай, форма буде приблизно однакова. А от вершки збивають до однорідної стоячої маси, крему шантії.
Ось примітка Клопотенка:
ПРАВИЛО № 2: ЯКІСТЬ ВЕРШКІВ
Як би банально це не звучало, але від якості вершків безпосередньо залежить те, зіб’ються вони чи ні. Дуже часто ви збиваєте вершки, у вас не виходить, і ви думаєте, що робите щось не так. Насправді в більшості випадків ви просто взяли неякісні вершки. Тому спробуйте змінити виробника. Так ви знайдете того, продукція якого виготовлена якісно. В якості експерименту я купив 3 види вершків 30-33% жирності від різних виробників і спробував їх збити. Перші вершки зовсім не збилися, з’явилося лише багато піни. Другі не збивалися до потрібної консистенції і мені довелося додавати до них спеціальний загущувач, щоб виправити становище. І тільки треті вершки збилися без будь-яких проблем.
я понялтак семга и форель с рыбоферм, а горбуша дикая