Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
30.09.08
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
в наполеоновской Франции было 48. Выводы делайте сами
Коли жив у Брюсселі, у будинку навпроти моїх вікон була місцева пекарня. Дух розносився на всю околицю. Вони не мали годин роботи. Уночі випікали хліб і решту виробів та рано вранці відкривались і працювали рівно до того моменту, коли все не розпродали. Часом зачинялись о 12й, часом о 16. Пару разів я навіть запізнився, щоб купити хліба, і доводилось купувати хімікатний у сусідньому Керфурі. Завжди дивувався цій ранковій звичці західних європейців ходити по свіжу випічку. Волію мати запаси і ніде не виходити, поки не поснідаю.
 
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
Кочевник, думаю, ви одне одного не зрозуміли. Оскільки складно уявити сметану у торті, окрім сметанника. Та й її збивай - не збивай, форма буде приблизно однакова. А от вершки збивають до однорідної стоячої маси, крему шантії.
Ось примітка Клопотенка:

ПРАВИЛО № 2: ЯКІСТЬ ВЕРШКІВ​

Як би банально це не звучало, але від якості вершків безпосередньо залежить те, зіб’ються вони чи ні. Дуже часто ви збиваєте вершки, у вас не виходить, і ви думаєте, що робите щось не так. Насправді в більшості випадків ви просто взяли неякісні вершки. Тому спробуйте змінити виробника. Так ви знайдете того, продукція якого виготовлена якісно. В якості експерименту я купив 3 види вершків 30-33% жирності від різних виробників і спробував їх збити. Перші вершки зовсім не збилися, з’явилося лише багато піни. Другі не збивалися до потрібної консистенції і мені довелося додавати до них спеціальний загущувач, щоб виправити становище. І тільки треті вершки збилися без будь-яких проблем.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Абсолютно точно зрозумів. І спитав ще раз. Не можна збити крем для просочування торта з магазинної сметани.
 

sprintload

Заблокирован
Реєстрація
06.04.19
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
Если это иммитация без запаха и вкуса молока за 40 гривень килограмм , то конечно да .
 
  • Love
Реакції: idea

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну... ті виробники, які раніше підходили, зараз вже не підходять для тортів.

А переоцінене "фермерське" брати недоцільно. Краще вже мати власного приватника.
 

сметана

Заблокирован
Реєстрація
14.07.20
Місто
днипро
уже третий раз в сельпо меняют ценник на яйца с опозданием,на ценнике цена меньше чем пробивается на кассе:mad:
 
Реєстрація
15.06.12
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Но со всякой гадостью, которая попадает в озеро/реку с полей и промышленности.
Ну если покупать хек/горбушу/скумбрию то в океане гадости поменьше будет чем в ставке рядом с химзаводом.
 

GLOOMER

Заблокирован
Реєстрація
02.10.08
Місто
Полтава
уже третий раз в сельпо меняют ценник на яйца с опозданием,на ценнике цена меньше чем пробивается на кассе
так тебя по закону это не должно волновать
Post automatically merged:

хек/горбушу/скумбрию то в океане гадости поменьше будет чем в ставке рядом с химзаводом.
сейчас что там хек стал больше похожим на то чем он должен быть ?
уже много лет не ем его после разморозок, никакой.
кстати не выгоднее разве купить тушку лосося по 150 грн. кг, чем эту горбушу ?
 
Останнє редагування:
Реєстрація
05.07.18
Місто
Бровари
GLOOMER, горбуша це вид лосося.
естественно, но имея ввиду тушку лосося в 99% случаев это охлажденная семга в Метро и т.д.
Ну то чим відрізняється охолоджена горбуша від охолодженої сьомги?
І де вона по 150 за кіло?
 
Реєстрація
15.04.12
Місто
Чернигов
Кочевник, думаю, ви одне одного не зрозуміли. Оскільки складно уявити сметану у торті, окрім сметанника. Та й її збивай - не збивай, форма буде приблизно однакова. А от вершки збивають до однорідної стоячої маси, крему шантії.
Ось примітка Клопотенка:

ПРАВИЛО № 2: ЯКІСТЬ ВЕРШКІВ​

Як би банально це не звучало, але від якості вершків безпосередньо залежить те, зіб’ються вони чи ні. Дуже часто ви збиваєте вершки, у вас не виходить, і ви думаєте, що робите щось не так. Насправді в більшості випадків ви просто взяли неякісні вершки. Тому спробуйте змінити виробника. Так ви знайдете того, продукція якого виготовлена якісно. В якості експерименту я купив 3 види вершків 30-33% жирності від різних виробників і спробував їх збити. Перші вершки зовсім не збилися, з’явилося лише багато піни. Другі не збивалися до потрібної консистенції і мені довелося додавати до них спеціальний загущувач, щоб виправити становище. І тільки треті вершки збилися без будь-яких проблем.
idea , почему же? На основе сметаны ещё делают желейные торты.
 

GLOOMER

Заблокирован
Реєстрація
02.10.08
Місто
Полтава
  • Like
Реакції: Set

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Фуршет ще жевріє? Позакривав відомі мені магазини в Києві, Львові, Стрию...
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Умирает потихоньку, но есть еще магазины
 
Зверху