Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
100%!Так що ковбаса, що їв шахтар - і що їв "секретар" - то різні ковбаси
А хто тут на нього "дрочить"?как ещё находятся люди дрочащие на совок?
Не секрет що "прийомщик склотари" - це була професія, за "грошовитістю" розташована на третьому-четвертому місці після "завскладів", продавців, офіціантів та таксистів.по поводу тары
Это не "гавно", как ты выразился, это лекция, если можно так назвать, тем кто родился в нулевых, чтобы понимать как было и как не надо. Тоже сдавал бутылки, чтоб купить "Отто-мото", на "Турбо" (это жвачки с вкладышами, на которых машинки красочные, для тех кто не знает гугла) не хватало. Точнее хватало, но 3 "Отто-мото" затмевали вариант с 1 "Турбо", в обмен на фантики, которые имел на руках от сдачи бутылок.госпади... Читаю эти старческие ностальжи за сортами гавна и поражаюсь - и как ещё находятся люди дрочащие на совок?
навіть не звернув увагу - автоматично подивився лише на ціниинфографика показывает
Там банально "сходинки", а не лінійна чи логарифмічна пропорція.инфографика показывает
Спочатку джин і тонік з лаймом і льодом. А потім вже лайм як донор лимонаду)Кочевник, все добре, але трохи не вистачає... + м'ята, лід і ром))
Я "тархун" роблю. На 2л води 3-4 гілки естрагону, 1/2-1 лимон (в залежності від розмірів), цукор.Просто воду - нецікаво пити, лімонади - шкідливо.