Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Так і є, фразу "клієнт всєхда прав" придумали "успішніз мене хочуть зробить лопуха
Звісно одна партія , одна датаТермін дії пакетів кефіру однаковий?
Надо было ТГ канал с ценами завести, куар распечатать, чтобы местные синяки и свинорылы были в курсеснижал цену когда никого нету, чтобы приманивать синеву в тухлое время.
Нині ж завдяки B4ukraine стало відомо і про те, що восени 2023-го PepsiCo, знаходячись у пошуках нового піар-агентства, висувала претендентам на контракт наступні умови: уникати в майбутніх рекламах і комунікаціях будь-яких згадок про війну, бойові дії, агресію, армію, особовий склад (працівників бренду, які воюють проти РФ), ЗСУ, не говорити про підтримку України та ЗСУ. Компанія забороняє згадки про війну навіть у самій Україні. Також у рекламі PepsiCo заборонені будь-які негативні посилання, що «створюють відчуття небезпеки». На думку аналітиків B4Ukraine, можливою причиною такого рішення є те, що PepsiCo не лише продовжує роботу в Росії, а й навіть нарощує свої прибутки у країні-агресорці. Чистий прибуток PepsiCo в Росії минулого року зріс на 333%, до 525 млн доларів. Компанія виплатила кремлівському режиму близько 115 млн доларів податків. Зараз напій Pepsi Cola продається в РФ під брендом Evervess-Cola, хоча звичайну Pepsi Cola, як і раніше, легко купити в російських супермаркетах завдяки так званому паралельному імпорту, — констатували активісти.
Кока-Кола компани. Фанта, кока-кола,спрайт.Аналоги от пепсико это: миринда, пепси, 7up.А Фанта чия?
От тут я не дуже бачу сенсу розслідування. Людям у яких вистачає клепки купувати чи продавати "порошки для схуднення", глибоко пофіг російська це фірма чи європейська.Bihus.info: російський виробник порошку "для схуднення" продовжує продаватися в Україні
Засіб виготовляють на заводах у Росії і в Франції. Французьку продукцію продають в Україні.
Даремно ви так.Людям у яких вистачає клепки купувати чи продавати "порошки для схуднення",
Давайте не будемо порівнювати новий медичний препарат, ефективність якого доведена у рандомізованому, плацебо-контрольованому, подвійному сліпому клінічному дослідженні, з встарим БАДом який у кращому випадку не дасть ніякого ефекту а в гіршому підірве здоров'я.Даремно ви так.
![]()
"Злетіли за межі стратосфери". Як данський фармгігант Novo Nordisk захоплює світ ліками від ожиріння
Сторічна данська компанія стала номером один на фондовому ринку Європи. Її капіталізація перевищує ВВП Данії, а центробанк країни вимушений тримати нижчі відсоткові ставки.www.epravda.com.ua
медичний препарат, ефективність якого доведена у рандомізованому, плацебо-контрольованому, подвійному сліпому клінічному дослідженні
про їх ефективність у боротьбі із залежностями каже тільки Novo Nordisk, посилаючись на власні дослідження.
Ще одна проблема – не повністю вивчені довгострокові побічні ефекти. Деякі дослідження виявили, що ГПП-1-препарати можуть збільшити ризик розвитку панкреатиту, кишкової непрохідності та навіть паралічу шлунка.
А можна не русняве джерело, навіть якщо воно типу опозиціне?
До еправди всі питання - це цитата зі статті сьогоднішньої, посилання на яку я надав вище.А можна не русняве джерело, навіть якщо воно типу опозиціне?
Ще від них:Я так понимаю, шо Донко = Конти?