Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Между прочим, АТБ 'шная "Своя линия" вполне себе нормальное масло...
PS. Привкус маргарина чувствую за километр и на дух не переношу. Тоавма из 90'х - спреды "Рама" и иже с ними...
А кто у них подрядчик по маслу?
Сильпе "повну чашу" делает производитель "mi-mi-milk", раньше кто-то другой был.
Post automatically merged:

До ковіду, в 14-му чи 15-му, коли на сніданок на давали масло (яке насправді було маргарином) то я його відчував по запаху зі своєї палати. А коли реально було масло, можна було спокійно заходити в їдальню.
Переїв "ранчо" в 2023,
тепер терпіти не можу ароматизоване масло.
Ранчо ароматизують "вершковим пломбіром".

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
крупна - по 10-12 грн/кг. Це в селян-виробників.
щось демпінгують, бо в нас здається по 20 вже скуповують
Не демпінгують. В нас селянські городи в селах картоплею кожного року засаджені під зав"язку. Тому картоплі у вересні завжди дуже багато і вона найдешевша в Україні. І це кожного року так.

• Like
Реакції: drmz

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Rucha, Андрюх@dp.ua, Кочевник, вибачте дійсно ввів я вас в оману (оскільки я замовляю не в пачках) тому й помиливсь
просто загуглив Рихальське масло
Андрюх@dp.ua, дійсно на тому скріні спред

ось те що замовляю

1731324969168.jpeg

у цього виробника є ще заводи я замовляю з Рихальського заводу

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
chelavek, не, ну так то масло Криворожского молокозавода N1 тоже вполне годное, и цена в АТБ на него норм, вот только вряд ли вы его где-то найдете за пределами Кривого Рога.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Андрюх@dp.ua, Саня-068, vlad_g,
Я замовляю пряму поставку свіжого не фасованого в пачки
Тут з друзями ділимо
Зазвичай беремо по 5-10 кг

на заказ.юа бачив в продажу , але не купував
Так замовляти виходить дешевше

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Тому картоплі у вересні завжди дуже багато і вона найдешевша в Україні.
А потім везуть до Києва і вона коштує 30 грн. Бензин, дизель + заробити. Бізнес.
Везуть. Та не селяни-виробники, а перекупники.
Кожного року їздять по селах, міняють на картоплю кавуни, олію, тощо. За гроші викупляюти картоплю - це не по свинорильськи. Хоча, останнім часом почастішали випадки, що за гроші скупляють. Правда, по ціні, ну зовсім копійчаній.

Зазвичай беремо по 5-10 кг
Ого скільки масла. Можна поцікавитися, що ви робите з такою кількістю?
Розрізається на куски і заморожується в морозильній камері. Споживається протягом тривалого терміну. Ділиться між родичами/сусідами. Вистачає на довго. Я теж час від часу так роблю. Бо такі об"єми беруться по оптовій ціні. Так дешевше.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
yahoo, берем 10кг ділимо між друзями
в морозилці в мене зазвичай не меньше 2кг лежить
малий постйно хліб з маслом просить коли їсть
+ в картоху і тд
+ посмажити на маслі теж інколи хочеться
ну і класика

1731336361094.jpeg

Kritik, в мене якось в морозилці загубився шмат на майже рік
і все ок ;)
мені так і відповідали що до року в гарній морозилці йому нічого не буде

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Ділиться між родичами/сусідами. Вистачає на довго
Саме так.
Хтось забув, а хтось і не знає про дев'яності.
Купували на оптових базах упаковками/брикетами курятину, рибу, фініки, курагу, та інше.
Весь післяобідній час на роботі ділили, дуже дешевше виходило.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Яка ціна за кг виходить?
В нас оптовики оржицький Зарог віддають по 320 (канонічна пачка 200г по 64грн)
Останній раз брали в середині жовтня масло від Кременецького молокозаводу по 330 грн/кг. Станом на зараз цін не знаю.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Українське ЗМІ Liga та агроновини з взаємовиключними тезами.

23 вересня: Чума свиней на порозі. Хто її приніс та що буде з цінами на м’ясо
В Україні дедалі більше спалахів АЧС – африканської чуми свиней. У разі епідемії будуть знищені тисячі тварин
Надалі, у разі епідемії, може загинути половина чи навіть більшість поголів’я свиней. Тоді дефіцит свинини споживачі закриватимуть іншими видами м’яса – насамперед курятиною.
Це підштовхне ціни на неї не менше ніж на третину. Додатковий варіант – ринкова діра призведе до зростання імпорту свинини. Враховуючи ціни на європейських ринках та витрати на доставляння, м’ясо подорожчає на 60%. Тобто роздрібна ціна на свинину може встановити новий антирекорд, до 300 грн за кг. Таку оцінку дає Микола Бабенко.

13 листопада: Україна скорочує імпорт свинини до 6-річного мінімуму. Експорт зростає, особливо в ОАЕ
Україна за підсумками року поверне статус нетто-експортера свинини
Україна імпортувала 2100 тонн охолодженого та мороженого м'яса свиней за січень-жовтень 2024 року і це в 5,5 раза менше, ніж за аналогічний період минулого року. Дані опублікувала профільна Асоціація "Свинарі України".
В Асоціації також зазначають, що частка імпортної свинини на українському ринку скоротилася до 1%. Це означає, що м'ясна галузь орієнтована на продукцію внутрішнього виробництва.

Місто
kiev
Українське ЗМІ Liga та агроновини з взаємовиключними тезами.

23 вересня: Чума свиней на порозі. Хто її приніс та що буде з цінами на м’ясо
В Україні дедалі більше спалахів АЧС – африканської чуми свиней. У разі епідемії будуть знищені тисячі тварин
Надалі, у разі епідемії, може загинути половина чи навіть більшість поголів’я свиней. Тоді дефіцит свинини споживачі закриватимуть іншими видами м’яса – насамперед курятиною.
Це підштовхне ціни на неї не менше ніж на третину. Додатковий варіант – ринкова діра призведе до зростання імпорту свинини. Враховуючи ціни на європейських ринках та витрати на доставляння, м’ясо подорожчає на 60%. Тобто роздрібна ціна на свинину може встановити новий антирекорд, до 300 грн за кг. Таку оцінку дає Микола Бабенко.

13 листопада: Україна скорочує імпорт свинини до 6-річного мінімуму. Експорт зростає, особливо в ОАЕ
Україна за підсумками року поверне статус нетто-експортера свинини
Україна імпортувала 2100 тонн охолодженого та мороженого м'яса свиней за січень-жовтень 2024 року і це в 5,5 раза менше, ніж за аналогічний період минулого року. Дані опублікувала профільна Асоціація "Свинарі України".
В Асоціації також зазначають, що частка імпортної свинини на українському ринку скоротилася до 1%. Це означає, що м'ясна галузь орієнтована на продукцію внутрішнього виробництва.
в енергетиці походу ті самі експерти

Зверху