Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
А кто у них подрядчик по маслу?Между прочим, АТБ 'шная "Своя линия" вполне себе нормальное масло...
PS. Привкус маргарина чувствую за километр и на дух не переношу. Тоавма из 90'х - спреды "Рама" и иже с ними...
Переїв "ранчо" в 2023,До ковіду, в 14-му чи 15-му, коли на сніданок на давали масло (яке насправді було маргарином) то я його відчував по запаху зі своєї палати. А коли реально було масло, можна було спокійно заходити в їдальню.Кочевник, не знаю таке не їв
Вроде бы ГаличинаА кто у них подрядчик по маслу?
Переважно виробництва "Галичина" (Радехів).Между прочим, АТБ 'шная "Своя линия" вполне себе нормальное масло...
Не демпінгують. В нас селянські городи в селах картоплею кожного року засаджені під зав"язку. Тому картоплі у вересні завжди дуже багато і вона найдешевша в Україні. І це кожного року так.щось демпінгують, бо в нас здається по 20 вже скуповуютькрупна - по 10-12 грн/кг. Це в селян-виробників.
А потім везуть до Києва і вона коштує 30 грн. Бензин, дизель + заробити. Бізнес.Тому картоплі у вересні завжди дуже багато і вона найдешевша в Україні.
Вперше в житті таке бачу. І де таке продають?ось те що замовляю
Хоч я із Рівненської області(сусідня з Житомирською), но в перше бачу таке масло? Воно що якесь ексклюзивне, чи віповське?ось те що замовляю
Ого скільки масла. Можна поцікавитися, що ви робите з такою кількістю?Зазвичай беремо по 5-10 кг
Везуть. Та не селяни-виробники, а перекупники.А потім везуть до Києва і вона коштує 30 грн. Бензин, дизель + заробити. Бізнес.Тому картоплі у вересні завжди дуже багато і вона найдешевша в Україні.
Розрізається на куски і заморожується в морозильній камері. Споживається протягом тривалого терміну. Ділиться між родичами/сусідами. Вистачає на довго. Я теж час від часу так роблю. Бо такі об"єми беруться по оптовій ціні. Так дешевше.Ого скільки масла. Можна поцікавитися, що ви робите з такою кількістю?Зазвичай беремо по 5-10 кг
А что со сроком хранения?Так дешевше
Після розподілу у мене залишається не більше 3 кг масла. Довго не зберігається, бо з'їдається за 4-5-6 місяців. Після розморозки - як нове.А что со сроком хранения?Так дешевше
Саме так.Ділиться між родичами/сусідами. Вистачає на довго
Яка ціна за кг виходить?Бо такі об"єми беруться по оптовій ціні. Так дешевше.
Останній раз брали в середині жовтня масло від Кременецького молокозаводу по 330 грн/кг. Станом на зараз цін не знаю.Яка ціна за кг виходить?
В нас оптовики оржицький Зарог віддають по 320 (канонічна пачка 200г по 64грн)
в енергетиці походу ті самі експертиУкраїнське ЗМІ Liga та агроновини з взаємовиключними тезами.
23 вересня: Чума свиней на порозі. Хто її приніс та що буде з цінами на м’ясо
В Україні дедалі більше спалахів АЧС – африканської чуми свиней. У разі епідемії будуть знищені тисячі тварин
Надалі, у разі епідемії, може загинути половина чи навіть більшість поголів’я свиней. Тоді дефіцит свинини споживачі закриватимуть іншими видами м’яса – насамперед курятиною.
Це підштовхне ціни на неї не менше ніж на третину. Додатковий варіант – ринкова діра призведе до зростання імпорту свинини. Враховуючи ціни на європейських ринках та витрати на доставляння, м’ясо подорожчає на 60%. Тобто роздрібна ціна на свинину може встановити новий антирекорд, до 300 грн за кг. Таку оцінку дає Микола Бабенко.
13 листопада: Україна скорочує імпорт свинини до 6-річного мінімуму. Експорт зростає, особливо в ОАЕ
Україна за підсумками року поверне статус нетто-експортера свинини
Україна імпортувала 2100 тонн охолодженого та мороженого м'яса свиней за січень-жовтень 2024 року і це в 5,5 раза менше, ніж за аналогічний період минулого року. Дані опублікувала профільна Асоціація "Свинарі України".
В Асоціації також зазначають, що частка імпортної свинини на українському ринку скоротилася до 1%. Це означає, що м'ясна галузь орієнтована на продукцію внутрішнього виробництва.