- Місто
- UA05,UA21
деловые переговоры с партнером по бузинесуDisabled,
Як я підозрюю, конференцією у 5 ліній+1 поза конференцією одночасно на 1 номер))))
деловые переговоры с партнером по бузинесуDisabled,
Як я підозрюю, конференцією у 5 ліній+1 поза конференцією одночасно на 1 номер))))
не знал, ну значит дтмф сигналами общались, чтобы когда билайн прослушивает ничего понятно не было. пи-пи-пипипиWise.Shubin,
5 ліній на один номер? Я тобі відкрию секрет при конференції 2ох ліній з одним номером у слухавці такий писк, що ти нічого не зможеш ані сказати, ані почути.
или секс по телефону5 ліній+1 поза
MEGAWise.Shubin,
Жодного практичного викорситання конференс-зв'язок з одним номером
погоди, схема - 5 номеров звонят на 1 номер?Wise.Shubin,
Ще раз повторюю З ОДНИМ НОМЕРОМ!!!!!!!.
Димча очередную премию/орден получит от УРС за раскрытие заговора против оператора. Надеюсь не забудет поделиться со своим клоном укралфордом.За сознательную публикацию заведомо ложной информации, за публикацию сообщений содержащих клевету и наезды, мы вынуждены распрощаться с участником hack навсегда.
Также п.3.9. Правил гласит:
"Не оставляйте информацию, в достоверности которой у Вас возникает сомнение, и помните, что всегда существует возможность проверить любую информацию."
Могу сказать что лгунов терпеть не будем.
Сообщение отредактировал папиж - Сегодня, 16:15
Я путаюсь... Кто такой Юрий?Юрий, дурню
Що скажеш, накрутчик? P.S.твоя писанина на пре-пейді не канає: покажи деталізацію, якщо такий чеснийШановний добродію hack, Ви не вказали декількох важливих моментів, а саме:
номер, про який йде мова, дійсно обслуговувався на тарифному плані «Донецький» та дійсно приймав багато дзвінків з мережі life. Та з невідомих мені причин Ви не повідомили що нещодавно ций номер було переведено на обслуговування на інший тарифний план Beeline, з якого з використанням послуги ««Пільговий напрямок» та послуги конференц-зв'язку проводилась так звана «накрутка» іншого номера. При цьому конференц-зв'язок був використаний для збільшення кількості вхідних дзвінків для збільшення розміру бонусу на іншому операторові.
Також я не можу підтвердити Ваше припущення про те що тарифний план було змінено без Вашої відомості для забезпечення алібі.
Дуже прикро, що Ви вдалися до подібної подачи інформації, що містила перекручування фактів.
Ты хочешь сказать, что Юрий накрутил на Би(Донецкий) денег, потом перевел этот номер в другой ТП(например ББ) и начал сливать бонусы?Юрий, це hack
Ну а хто йому дохтур що він настільки тупо це зробив що СБ білайна на місці попалила?Verden,
Так і так ясно, куди він їх зливав, за підсумками роботи - в унітаз, а от куди він їх хотів злити, то вже інше питання)