Хто хоче судитись з Білайном?

Статус
Закрита.
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Wise.Shubin,
5 ліній на один номер? Я тобі відкрию секрет при конференції 2ох ліній з одним номером у слухавці такий писк, що ти нічого не зможеш ані сказати, ані почути.

Wise.Shubin

Гугиль
Команда форуму
Місто
UA05,UA21
Wise.Shubin,
5 ліній на один номер? Я тобі відкрию секрет при конференції 2ох ліній з одним номером у слухавці такий писк, що ти нічого не зможеш ані сказати, ані почути.
не знал, ну значит дтмф сигналами общались, чтобы когда билайн прослушивает ничего понятно не было. пи-пи-пипипи

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Wise.Shubin,
Жодного практичного викорситання конференс-зв'язок з одним номером, окрім накрутки немає і це факт. А ДТМФ теж погана ідея, бо для нього не потрібно більше однієї лінії і писк це я сказав умовно, скоріше неприємний шум

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Wise.Shubin,
Ще раз повторюю З ОДНИМ НОМЕРОМ!!!!!!!.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Wise.Shubin,
Ні, з однієї сімки(наприклад Максимальний) дзвонять на іншу сімку(наприклад екотел) у 5 ліній в конференції + 1 лінія поза конференцією. Тобто у процесі накрутки участь беруть тільки 2 сімки, між якими встановлено 6 з'єднань.

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Юрий, дурню, я з тобою свиней не пас. Це перше. А друге: якщо тебе там забанили через твою ж брехню, то не треба тут собі крильця домальовувати!

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Roman,
Ну я не маю практики у накрутці з Білайна на Екотел. Керувався знаннями принципів роботи конференс зв'язку на Лайфі, Бі та КС-контракті, які мав змогу юзати під час МЕГ.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
За сознательную публикацию заведомо ложной информации, за публикацию сообщений содержащих клевету и наезды, мы вынуждены распрощаться с участником hack навсегда.
Также п.3.9. Правил гласит:
"Не оставляйте информацию, в достоверности которой у Вас возникает сомнение, и помните, что всегда существует возможность проверить любую информацию."
Могу сказать что лгунов терпеть не будем.

Сообщение отредактировал папиж - Сегодня, 16:15
Димча очередную премию/орден получит от УРС за раскрытие заговора против оператора. Надеюсь не забудет поделиться со своим клоном укралфордом.

Добавлено через 1 минуту
Я путаюсь... Кто такой Юрий?
Сеня, скажи, зачем Коля сбрил усы... :)

Останнє редагування:

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Ось відповідь:
Шановний добродію hack, Ви не вказали декількох важливих моментів, а саме:
номер, про який йде мова, дійсно обслуговувався на тарифному плані «Донецький» та дійсно приймав багато дзвінків з мережі life:) . Та з невідомих мені причин Ви не повідомили що нещодавно ций номер було переведено на обслуговування на інший тарифний план Beeline, з якого з використанням послуги ««Пільговий напрямок» та послуги конференц-зв'язку проводилась так звана «накрутка» іншого номера. При цьому конференц-зв'язок був використаний для збільшення кількості вхідних дзвінків для збільшення розміру бонусу на іншому операторові.

Також я не можу підтвердити Ваше припущення про те що тарифний план було змінено без Вашої відомості для забезпечення алібі.

Дуже прикро, що Ви вдалися до подібної подачи інформації, що містила перекручування фактів.
Що скажеш, накрутчик? P.S.твоя писанина на пре-пейді не канає: покажи деталізацію, якщо такий чесний

Добавлено через 2 минуты
EvgenyTar, судячи по постам і реакції, Юрий, це hack

Останнє редагування:

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Ты хочешь сказать, что Юрий накрутил на Би(Донецкий) денег, потом перевел этот номер в другой ТП(например ББ) и начал сливать бонусы? :eek:
А откуда он названивал, чтобы собрать бонусы на Би? С лайфа? А сливал бонусы куда? На лайф? :feel:

Юрий

life:)
Місто
Турка
на тому зеленому форумі одні долбани сидять і один одному підпезд*ує!
не збираюсь оправдовуватись, ідіть на при пейд і подивіться скільки там людей відключило, зелений форум може все обьяснити як завжди :) сміх тай годі!
Вони прикривають просто свою контору під назвою Білайн!

і за правду завжди банять, там відітілі святий форум! :apl:

Останнє редагування:

Verden

Заблокований
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Юрий, ти або засвіти номер, хай люди перевірять ще раз, або виклади деталізацію, або не вішай лапші. На пер-пейді ясно сказано: відключили накрутчиків. Тільки декілкьа повідомлень прочитати, і все стає ясно. Якщо в самого рильце в пушку, то не при на інших. а не можеш доказати, то мовчи тихенько, й не пиз%ди)як ти сам написав). Високопарних фраз було багато, а "не збираюсь оправдовуватись", ще більше свідчить про одне й те ж. Роман, той хоч сам визнав: накручував.

Добавлено через 32 секунды
EvgenyTar, нехай аффтар сам скаже, куди він зливав бонуси

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Verden,
Так і так ясно, куди він їх зливав, за підсумками роботи - в унітаз, а от куди він їх хотів злити, то вже інше питання)

Юрий

life:)
Місто
Турка
Verden, ти придурок чи всетаки так схвилювався за болотнік папіжа.нет.юа????
тобі українською мовою не доходить?
я сказав на донецьком було 186грн на БОНУСНОМУ РАХУНКУ, після дзвінків на один з номерів мтс номер відключили!!! це що зловживання??? 86коп за хвилину я плачу щоб говорити з своїм босом поки гроші не кінчаться!
я більше 100грн бонусу видзвонив на один номер! це вже називається накруткою?

Rainbow

Отакої
Місто
Nantes
Телефон
Huawei/Nokia.gov.no
На рахунок 160 гр бонусами. То сам знаю діяча який мав таку суму. І не відключили. До сих пір юзає СЛ.

А раз відключили значить шулер. Ти більше наскільки мені відомо вирубають з мережі ручками.

Ще раз кажу тим хто питає яка різниця між накруткою і дзвінками коханій. Різниця в тому що за перше не вирубають, а за друге - залюбки ;) Так що порада вам шароламери: дзвоніть коханим :suicid:

Verden,
Так і так ясно, куди він їх зливав, за підсумками роботи - в унітаз, а от куди він їх хотів злити, то вже інше питання)
Ну а хто йому дохтур що він настільки тупо це зробив що СБ білайна на місці попалила?

Статус
Закрита.
Зверху