Ціна - топчик!

Місто
Хмельницький
На Вашу думку ціна ТОПЧИК на ZTE Blade V50 Design 8/128GB Green! Думаю що шарова ціна за 4700грн
Уже 4999 .
А хотел взять как резервный

Вже 4399 були б зайві гроші то взяв би. Реально за таку ціну топ
Вже 2199!!!
Screenshot_2025-03-30-23-08-21-184-edit_allo.ua.jpg
Але Вже Нема....

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
На Вашу думку ціна ТОПЧИК на ZTE Blade V50 Design 8/128GB Green! Думаю що шарова ціна за 4700грн
Уже 4999 .
А хотел взять как резервный

Вже 4399 були б зайві гроші то взяв би. Реально за таку ціну топ
Вже 2199!!!
Переглянути вкладення 67357
Але Вже Нема....
є за 2199, але не у всіх містах
Post automatically merged:

в т.ч. є і в чорному кольорі за ту саму ціну.
Наскільки я зрозумів, то продають залишки, які є в наявності на торгових точках

Місто
Одесса
То же не сильно понимал зачем, но за эти деньги подумал, что не помешает, но пока регистрировался уже испарился...

а не, какой-то глюкинг был, ну типа тоже завтра попробую забрать за 2099, вроде за эти деньги норм...

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Не знаю навіщо воно мені, але не зміг втриматися і замовив чорний у Львові. Зі списанням 200 грн АЛЛО грошей вийшло за 1999 грн.
Завтра поїду заберу.
Я також довго дивився на нього, але за таку ціну з таким екраном то дійсно ціна топчик, взяв зелений.
Мій попередній zte blade a7 2020 куплений в 2020 вірою і правдою мені відслужив майже 5 років. Акумулятор ще тримає +- нормально, для моїх потреб повністю вистачає, єдине що перестав працювати nfc.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Проц кращий , 6nm, 5g, легший, але й батарея менша, 4500, ROM 256G
Екран 120Гц, також плюс компас та магнітометр. Мінус слот карти пам'яті.
В цілому може і вартує заплатити за це на 800 грн більше.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ох цей стадний рефлекс :D Мені не треба було, але замовив, та ще й трьох співробітників зі свого кабінету з путі істиного збив :D Одна вже мотанулась і забрала телефон. Що можу сказати? Просто СУПЕР! Камера чітка і деталізована, відео знімає дуже пристойно. Не знаю, як буде в цілковітій темряві, але в умовах кабінету вимкнули світло, випробували в різних режимах і фото, і відео, все супер! Звук шикарний, але моно. Поставили іграшку "Асфальт Нітро 2", все літає! Якщо хтось ще вагається - відкиньте сумніви, беріть, доки вони є в наявності. В Дніпрі вже залишилось 4 чорних і 6 жовтих.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я не знаю :) Скоріш за все
Але той, що співробітниці привезли, був в запакованній коробці. Дата виготовлення - 18.01.2024. Спробував оновлення системи - нічого немає, так що скоріш за все
андроїд 13, і новішого не буде
має рацію.

Але ж вартість у 2999 гривень все перевісила ;) До того ж, у мене були АЛЛО-бонуси, яким у середині квітня виходив термін життя плюс бали Фішки. Мені телефон вийшов у 2801 гривню. І оформив його через ОЧ від Приватбанку на 10 місяців. Ті 280 гривень кожного місяця я навіть не відчую ;)

Місто
Львів
;) До того ж, у мене були АЛЛО-бонуси, яким у середині квітня виходив термін життя плюс бали Фішки.
Теж довго не роздумував і взяв Nubia NEO 5G за 2799 з АЛЛО-грішми.
Все-ж таки Unisoc T820 - проц новішого покоління, в півтори рази швидший за Т606. Та й відвертим гальмом його не назвеш, за швидкодією на одному рівні із Snapdragon 6s Gen 3.

Єдине має дещо циганський вигляд ззаду, але це у більшості чохлом має замаскуватися

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Якщо телефону немає в одному магазині то перевіряйте в іншому. Вони саме по певним точкам знаходяться. В мене в магазині київстар їх було всього два, один я забрав, а другий хтось інший

Зверху