С каждого номераТолько 3 раза в месяц.С 18.03.2020 г. лайфселл наступает на теже грабли что и КС
No quote
Нет цитаты
С каждого номераТолько 3 раза в месяц.С 18.03.2020 г. лайфселл наступает на теже грабли что и КС
No quote
Нет цитаты
ДаС каждого номераТолько 3 раза в месяц.С 18.03.2020 г. лайфселл наступает на теже грабли что и КС
No quote
Нет цитаты![]()
С 18.03.2020 г. лайфселл наступает на теже грабли что и КС
Нет цитаты
Нет цитаты
Так а чем плохо-то? Это ж не обязательную а/п слизывают, а плата за звонки. Если не звонишь, то и не снимают ничего.
В тарифі Інтернет Жара немає денної абонплатиЯ на днях так замовляв за 20 грн 1 гіг інтернету на тиждень, на полочній сімці з тп Інтернет Жара, без сплати жодної абонки
Спасибо за обращение исправимВ тарифі Інтернет Жара немає денної абонплатиЯ на днях так замовляв за 20 грн 1 гіг інтернету на тиждень, на полочній сімці з тп Інтернет Жара, без сплати жодної абонки![]()
Навіть таке буває? Не знав. Бо сімка полочна.В тарифі Інтернет Жара немає денної абонплати![]()
Может кто-то сбросит ссылочку на услугу Економные звонки?
Списується, ще й як! У Boasik і у мене на Пільговому (і не тільки) знімається.Так у лайфі денна абонплата вже давно автоматично не списується. Код *103# за бажанням.
Дякую, я саме так і зробив. Але спочатку з 20₴ оператор автоматом зняв 3,5₴, залишивши недоторканними 16,5₴. Потім, після додавання 3,5₴ теж автоматично зняло 20₴. Усе це супроводжувалося купою відповідних смс.Boasik
Якщо на рахунку 0, то треба спочатку натиснути комбінацію для замовлення потрібної послуги. Після цього приходить смс, типу, у Вас недостатньо коштів, послуга підключиться, як тільки поповните рахунок на достатню суму.
Для тарифу "Пільговий" ця USSD-комбінація не діє. Щойно перевірив.Так у лайфі денна абонплата вже давно автоматично не списується. Код *103# за бажанням.
Це виняток, бо застарілий тариф. У актуальних тарифах, тобто у лайфхаках, спеках і ґаджетах або денної ап нема як такої, або вона, за бажанням.Списується, ще й як! У Boasik і у мене на Пільговому (і не тільки) знімається.Так у лайфі денна абонплата вже давно автоматично не списується. Код *103# за бажанням.
А у вас давно не списувалась на якому тарифі?
То може не варто за весь лайф писати... Якщо ще є "застарілі" тарифи (цікаве формулювання)Це виняток, бо застарілий тариф. У актуальних тарифах, тобто у лайфхаках, спеках і ґаджетах або денної ап нема як такої, або вона, за бажанням.Списується, ще й як! У Boasik і у мене на Пільговому (і не тільки) знімається.Так у лайфі денна абонплата вже давно автоматично не списується. Код *103# за бажанням.
А у вас давно не списувалась на якому тарифі?