В ютубі в одного продавця замітивХто каже, джерело?Кажуть
В ютубі в одного продавця замітивХто каже, джерело?Кажуть
Тепер офіційно https://www.lifecell.ua/uk/gu_announcements/622/ але то буде всіхХто каже, джерело?Кажуть
Видалено з сайтуТепер офіційно https://www.lifecell.ua/uk/gu_announcements/622/ але то буде всіхХто каже, джерело?Кажуть
Тепер по *103# вінквіз, в кого денні пакети по тарифах вимкнуті, можна включити лише через оператора, от вимкнути не можна тепер взагалі ніяк, навіть через оператора.
Через оператора виключайте, але потім не включетеТепер по *103# вінквіз, в кого денні пакети по тарифах вимкнуті, можна включити лише через оператора, от вимкнути не можна тепер взагалі ніяк, навіть через оператора.
Как-то это не логично, не по "Лайфовски".
Когда эта функция включена-каждый день не берут денежку.
Когда выключена-берут.
Зачем же "выключить теперь нельзя никак"?
Надо наоборот-"включить нельзя никак"![]()
Женщины всегда так поступают...Как-то это не логично,
Вони чомусь приховали це з млсПередивився по декількох номерах і не бачу в підключених (і взагалі) послугах "Управління пакетом послуг на 1 день".
Щось про це було і я пропустив?
Переглянути вкладення 67157
Скрін із архіву.
Чи хтось вже підключав таким чином?Підключення через контакт центр
Чи хтось вже підключав таким чином?Підключення через контакт центр
Цікаво, чи завдають зайві питання про мотивацію замовлення послуги, чи мовчки без розмов підключають?
"її"- це автоматичне зняття денної абонплати? Мені завжди здавалося що це зняття - грабіжницька послуга, спрямована виключно на примусове списання грошей з абонента. Не уявляю кому може знадобитися її знов підключати після відключення.если ее отключить, то потом включить уже нельзя
Вони її ліквідували не тому що багато туди-сюди скакали, а з розрахунку що суттєвий відсоток тих, у кого денна абонплата була вимкнена, прошляплять її автоматичне увімкнення 19-го (не звернувшися у кол-центр) і таким чином їх пострижуть на цю абонплату.прыгание между "Вкл-выкл", я не знаю, но видимо, это активно практикуется, если Лайф обратил внимание на эту услугу.
Навіщо в смітник? Я всі свої номери перевів на тариф "Единий", який їсти не просить.на счету 00.00 или в мусорник
Мені не відключили, ґаджет безпека.відключили всім.
Якщо перейти на максі чи мега то послуга буде далі активна. А це вже +Я цю послугу давно підключив, тепер перевірив чи активна -
""По номеру 38063ХХХХХХХ денна плата відключена. Автоматичного нарахування денного пакету не відбуватиметься. Абоненти, які відключили автоматичне нарахування денного пакету послуг до 19-го березня, зможуть за потреби підключити цю опцію звернувшись до контакт-центру.
Якщо по номеру не відключена була денна плата, то вже відсутня технічна можливість її деактивації"".
Всьо.