- Місто
- Івано-Франик
Я на такій швидкості сидів у 2006 році на пк. Це занадто мало. Навіть приват буде відкриватись дуже довго.
Просто перезамовте пакет послуг, і все відновитьсяЯ на такій швидкості сидів у 2006 році на пк. Це занадто мало. Навіть приват буде відкриватись дуже довго.
як варіант, йти на корпу або на водафонЩо тепер робити, якщо потрібен інтернет на шейпі 1 Мбіт ?
Не треба узагальнювати, тарифи різні бувають. В "Vodafone Light" ніколи не було і донині нема денної плати.Залишилась в вф денна оплата, ніхто її не скасовував
При чому одне до іншого ? Питання , що лайф прибрав тарифи с анлімом 1 Мбіт, а плату дере по самі помідори.Просто перезамовте пакет послуг, і все відновитьсяЯ на такій швидкості сидів у 2006 році на пк. Це занадто мало. Навіть приват буде відкриватись дуже довго.
Корпорация.Що тепер робити, якщо потрібен інтернет на шейпі 1 Мбіт ?
Це 60 тис. тільки медиків чи разом з військовими? Щось малувато.для понад 60 000 медиків та військових.
Моя знайома-лікар у травні 2022 просто завітала у магазин lifecell і там їй за хвилину все підключили.Медикам достатньо було написати листа з корпоративної пошти поліклініки.
Ото ж і я про то. Мало хто знав, тому й мало хто скористався.моя сімейна підключила за моєю наводкою в 2023, і ніхто з її знайомих не користувався і не знав про акцію
і при цьомуиметь свою квартиру и ездить на цешке это бедная бедность ?
в неї вічно не було грошей на рахунку мобільного і з нею неможливо було зконтактувати