Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
☝️ Перший допис у цій форумній темі (шапка теми) реалізований на принципах вікі, тобто будь-який користувач форуму може змінювати його зміст.
💡 Пропоную впровадити наступну традицію в цій темі: після того, як автор повідомлення зробив допис у цій темі про зміни в умовах тарифу(ів) чи послузі (послугах), він у шапку теми заносить запис про зміни й дає посилання на свій пост.

Наприклад, зміст шапки теми з посиланням на повідомлення автора:
08.03.2023 — Зміна вартості пакету послуг у тарифі "Жара Лайт" на 160 ₴/місяць

👉 Зміни в умовах надання тарифів та послуг

Причина: WikiPost
Останнє редагування модератором:

Morino

Користувач
Місто
Львів
Я на такій швидкості сидів у 2006 році на пк. Це занадто мало. Навіть приват буде відкриватись дуже довго.
Просто перезамовте пакет послуг, і все відновиться

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков
Залишилась в вф денна оплата, ніхто її не скасовував
Не треба узагальнювати, тарифи різні бувають. В "Vodafone Light" ніколи не було і донині нема денної плати.

таких осталось всего два архивных тарифа- водафон"лайт" и лайфсел"единый"

Місто
Сумы
Я на такій швидкості сидів у 2006 році на пк. Це занадто мало. Навіть приват буде відкриватись дуже довго.
Просто перезамовте пакет послуг, і все відновиться
При чому одне до іншого ? Питання , що лайф прибрав тарифи с анлімом 1 Мбіт, а плату дере по самі помідори.

• Haha
Реакції: tw-r

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Що тепер робити, якщо потрібен інтернет на шейпі 1 Мбіт ?
Корпорация.

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
01.04.2025. Закінчилась антиковідна акція Лайфселл.
5 років безлімітних дзвінків та інтернету для понад 60 000 медиків та військових.
Наостанок запропонували акційний тариф та 100 грн бонусів

Вкладення

• Screenshot_20250403_102727_Messages.jpg
    Screenshot_20250403_102727_Messages.jpg
    171.9 КБ · Перегляди: 97
Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
magodzec, це остання інфа станом на осінь 2022 року.
1% від активної абонбази безкоштовних безліміток навіть без внесення абонплати - це мало? Обмежувати/ускладнювати підключення стали з середини 2023 року, але все підключались. Станом на лютий 2025 року підключення було можливе за запитом начальника зв'язку бригади. Зараз - не уточнював, можливо, за запитом бригад досі працює. В лютому 2025 вимкнули акцію тим, хто мало користувався або був підключений без запиту бригади. В 2022-23 підключались або персонально дзвінком котам, або через пошту з скан-копією документів командира від відділення і вище.

Місто
Львів
tw-r, я знаю що весною 2022-го без проблем підключали усім підряд лікарям, ніяк не пов'язаним з військом.
Просто, мабуть, мало хто про то знав, тому й небагато скористалися.

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Довіра до своїх абонентів рівня Лайфселл: якийсь чувак дзвонить на 5433 і просить підключити на власний та ще один номер абсолютний безліміт (10 000 хв на всіх операторів, 10 000 Гб і 10 000 смс на всіз операторів на квартал) БЕЗ сплати будь-якої абонплати (лише 10 грн на рік).
Оператор для такої халяви просив надати лише ім'я, по-батькові та бригаду користувача. Медикам достатньо було написати листа з корпоративної пошти поліклініки.
Post automatically merged:

magodzec, моя сімейна підключила за моєю наводкою в 2023, і ніхто з її знайомих не користувався і не знав про акцію

Місто
Львів
Медикам достатньо було написати листа з корпоративної пошти поліклініки.
Моя знайома-лікар у травні 2022 просто завітала у магазин lifecell і там їй за хвилину все підключили.
Post automatically merged:

моя сімейна підключила за моєю наводкою в 2023, і ніхто з її знайомих не користувався і не знав про акцію
Ото ж і я про то. Мало хто знав, тому й мало хто скористався.
Але я знав про акцію вже десь у квітні 2022, тому й порадив знайомій.

Звідки взнав - вже не пригадую, можливо сам лайф смску прислав, а можливо зі соцмереж.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Моя мама лікар підключила в травні 2022 року в магазині Лайфселл. Просто списали з її службового посвідчення ім'я, назву організації та посаду. А от керівництво про акцію, судячи зі всього, так і не дізналося. Можливо, на її роботі хтось ще й користувався. Але то все було в приватному порядку.

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Aprikot, медичне керівництво не цікавлять такі дрібниці. Варто подивитись їх декларації.
Моя сімейна підключила, бо їй 28 років і в декларації у неї тільки квартира 45кв.м, куплена на 18-річчя і Мерседес С, куплений, коли вона була інтерном. А порадив я їй, бо в неї вічно не було грошей на рахунку мобільного і з нею неможливо було зконтактувати

Місто
Львів
иметь свою квартиру и ездить на цешке это бедная бедность ?
і при цьому
в неї вічно не було грошей на рахунку мобільного і з нею неможливо було зконтактувати

Це мені нагадало ситуацію на початку нульових, коли знайомий, бізнесмен середнього районного рівня, "маячив" дзвінком на два гудки свому приятелю щоб той передзвонив, бо в нього тарифні хвилини були. Хоча цілком міг позволити собі оплатити власний дзвінок :D

Місто
Жовті Води
Замовив пакет Абсолютний безліміт 249, зараз оператор підвищив ціну 349, але продавець пише що, то підвищили для старих абонентів, а для нових ціна залишилась 249. І як провірити? Чи це ціна для першого місця, а потім вже 349?

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху