Чергові зміни в умовах тарифів і послуг lifecell

Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Місто
Kharkiv
Телефон
Realme GT2
Представник лайфселл сказала що буде Буде тариф "Смарт Сім'я": 50 ГБ (з них 20 ГБ можна використати в ЄС), дзвінки на lifecell безлімітні, 1500 хв на інші номери, 1500 SMS. Вартість 600 грн/4 тижні.

Короче по суті залишиться лише L

Останнє редагування:
Місто
Ружин, Житомирська обл.
Два більших оператори поширюють свій RLAH на Молдову, про що там прямо зазначено, а тут строго країни Європейського Союзу, бо Молдова має статус держави-кандидата і в цій країні залишається ГБК (якого поза корпою не буде зовсім скоро).

dead_astronaut

in space
Місто
Київ
Ні, бездротовий (стільниковий)! :D
Цирк продолжает свои гастроли..

У человека текущий тариф "Смарт Лайф", сам находится в Ирландии.
Сегодня получил сообщение:
Інформуємо, що з 26.11.25 ваш тариф змінить назву на "Смарт Лайф 2025" і закриється. До 12.12.25 вас буде переведено на тариф "Смарт Лайф Роумінг", ціна така сама. Безкоштовний перехід на інший тариф до 14.12.25 вкл. Про тариф: s.lifecell.ua/smlrm

Місто
Киев
Ні, бездротовий (стільниковий)! :D
Цирк продолжает свои гастроли..

Інформуємо, що з 26.11.25 ваш тариф змінить назву на "Смарт Лайф 2025" і закриється. До 12.12.25 вас буде переведено на тариф "Смарт Лайф Роумінг", ціна така сама. Безкоштовний перехід на інший тариф до 14.12.25 вкл. Про тариф: s.lifecell.ua/smlrm
Король умер, да здравствует король.

Місто
Луцьк
Телефон
iPhone 15
Прийшло чергове смс:

26.11 ваш тариф змінить назву на "Смарт Сім'я 2025" і закриється. До 12.12 вас буде переведено на "Смарт Сім'я". До 25.11 замовляйте 6 або 12 пакетів послуг за поточною ціною вашого тарифу: *490# Безкоштовний перехід на інший тариф до 14.12. Деталі: s.lifecell.ua/8n06

В мене тариф «Смарт сімʼя М». Ще залишилось 3 проплачені пакети послуг. Не зрозуміло, що з ними тепер буде. До оператора додзвонитись неможливо. Немає такого пункту в голосовому меню. Треба йти в магазин.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Тепер понятно для чого ті копії акційних тп, ті хто за кордоном з сімкою лайф, переведуть в тп з назвою роумінг.

Місто
Радивилів
На нашу думку, все просто, окрім роумінгу, задурно підключать усім, окрім свинів, плату за щоденний платіж, як конкурентів!!!

Місто
Kharkiv
Телефон
Realme GT2
Поспілкувався з декількома операторами стосовно Смарт сім'я. Тарифи S M будуть закриті, та усі власники будуть переведені на умовний L, який буде називатись просто Смарт сім'я. Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом. Тобто наразі можна отримати 12 пакетів L за 4590 грн.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Поспілкувався з декількома операторами стосовно Смарт сім'я. Тарифи S M будуть закриті, та усі власники будуть переведені на умовний L, який буде називатись просто Смарт сім'я. Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом. Тобто наразі можна отримати 12 пакетів L за 4590 грн.
Та вже краще тп мега.

Місто
Kharkiv
Телефон
Realme GT2
Та вже краще тп мега.
На 5 номерів? Серйозно?

Morino

Користувач
Місто
Львів
Оверквотинг
Та вже краще тп мега.
На 5 номерів? Серйозно?
Тоді залишайтеся, звідки я знав що у вас там

ymtek4

Трохи у собі
Місто
ODS
Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом.
Припустимо, у мене наразі тариф Сім'я S, і я сплачу наперед за 12 місяців за ціною S. Після переходу на L надаватимуться всі послуги за тарифом L?

Але щось стрьомно передплачувати зв’язок на рік вперед.

Місто
Луцьк
Телефон
iPhone 15
Після переходу на L надаватимуться всі послуги за тарифом L?
Мені сьогодні в магазині сказали, що вони поки не знають, що буде з підписками після підвищення ціни. Сказали, що можуть залишок пакетів анулювати, а гроші за них повернути.

Місто
Київська область Березань
Мені сьогодні в магазині сказали, що вони поки не знають, що буде з підписками після підвищення ціни. Сказали, що можуть залишок пакетів анулювати, а гроші за них повернути.
От це, вони можуть ....

Місто
Київ
Мені оператор в чат боті відповів наступне:

Вкладення

• IMG_9909.jpeg
    IMG_9909.jpeg
    126.1 КБ · Перегляди: 106
Статус
The first post in this thread is a WikiPost, and can be edited by anyone with the appropriate permissions.
Зверху