І мені на Смарт Сім'я М таке саме.Мені таке прийшло на Смарт Сім'я S
І мені на Смарт Сім'я М таке саме.Мені таке прийшло на Смарт Сім'я S
Ні, бездротовий (стільниковий)!Цирк на дроті!
Цирк продолжает свои гастроли..Ні, бездротовий (стільниковий)!![]()
Інформуємо, що з 26.11.25 ваш тариф змінить назву на "Смарт Лайф 2025" і закриється. До 12.12.25 вас буде переведено на тариф "Смарт Лайф Роумінг", ціна така сама. Безкоштовний перехід на інший тариф до 14.12.25 вкл. Про тариф: s.lifecell.ua/smlrm
Король умер, да здравствует король.Цирк продолжает свои гастроли..Ні, бездротовий (стільниковий)!![]()
У человека текущий тариф "Смарт Лайф", сам находится в Ирландии.
Сегодня получил сообщение:
Інформуємо, що з 26.11.25 ваш тариф змінить назву на "Смарт Лайф 2025" і закриється. До 12.12.25 вас буде переведено на тариф "Смарт Лайф Роумінг", ціна така сама. Безкоштовний перехід на інший тариф до 14.12.25 вкл. Про тариф: s.lifecell.ua/smlrm
Тепер понятно для чого ті копії акційних тп, ті хто за кордоном з сімкою лайф, переведуть в тп з назвою роумінг.У человека текущий тариф "Смарт Лайф", сам находится в Ирландии.
Сегодня получил сообщение:
Та вже краще тп мега.Поспілкувався з декількома операторами стосовно Смарт сім'я. Тарифи S M будуть закриті, та усі власники будуть переведені на умовний L, який буде називатись просто Смарт сім'я. Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом. Тобто наразі можна отримати 12 пакетів L за 4590 грн.
На 5 номерів? Серйозно?Та вже краще тп мега.Поспілкувався з декількома операторами стосовно Смарт сім'я. Тарифи S M будуть закриті, та усі власники будуть переведені на умовний L, який буде називатись просто Смарт сім'я. Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом. Тобто наразі можна отримати 12 пакетів L за 4590 грн.
Тоді залишайтеся, звідки я знав що у вас тамНа 5 номерів? Серйозно?Та вже краще тп мега.Поспілкувався з декількома операторами стосовно Смарт сім'я. Тарифи S M будуть закриті, та усі власники будуть переведені на умовний L, який буде називатись просто Смарт сім'я. Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом. Тобто наразі можна отримати 12 пакетів L за 4590 грн.
Припустимо, у мене наразі тариф Сім'я S, і я сплачу наперед за 12 місяців за ціною S. Після переходу на L надаватимуться всі послуги за тарифом L?Є можливість до 25.11 замовити тарифну підписку по старій ціні. І зі слів оператора після переводу на новий тариф ця тарифна підписка буде забезпечувати послуги за новим тарифом.
Мені сьогодні в магазині сказали, що вони поки не знають, що буде з підписками після підвищення ціни. Сказали, що можуть залишок пакетів анулювати, а гроші за них повернути.Після переходу на L надаватимуться всі послуги за тарифом L?
От це, вони можуть ....Мені сьогодні в магазині сказали, що вони поки не знають, що буде з підписками після підвищення ціни. Сказали, що можуть залишок пакетів анулювати, а гроші за них повернути.Після переходу на L надаватимуться всі послуги за тарифом L?
Мені оператор в чат боті відповів наступне:Мені сьогодні в магазині сказали, що вони поки не знають, що буде з підписками після підвищення ціни. Сказали, що можуть залишок пакетів анулювати, а гроші за них повернути.Після переходу на L надаватимуться всі послуги за тарифом L?