fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Корисна інформація:
  • Інформаційна кампанія #ШахрайГудбай 2020 — promo.bank.gov.ua/stopfraud
    кібербезпека · платіжна безпека · скімінг · телефонне шахрайство · фінансовий номер · безпечний онлайн-шопінг
  • Онлайн-гра «Здолай шахрая!» — game.ema.com.ua
  • Профілактика мобільного шахрайства — kv.st/stop_cheating
    перемога в неіснуючій акції · використання простих паролів · розсилка SMS на номери абонентів Київстар · викрадення SIM-картки · мобільні віруси · вимагання грошей · шахрайство з картками поповнення
  • Захист від шахрайства — www.intertelecom.ua/info/zakhyst-vid-shakhraystva
    телефонне шахрайство · фінансове шахрайство · шахрайство в Інтернеті · безпечне використання SIP-телефонії
  • Юридична консалтингова група «LEX» — lex-ua-lex.blogspot.com/
    сайт с обзорами мошенников
  • Про сорта фишинга — ko.com.ua/pro_sorta_fishinga_137208
    почтовый фишинг · целевой фишинг · уэйлинг · смишинг · вишинг · компрометация корпоративной электронной почты · клон-фишинг · «злой двойник» · фишинг в социальных сетях · фишинг в поисковых системах · фарминг
  • Якийсь список шахраїв https://blackbox.net.ua
"Покупатель", обозначим его цифрой 1, ну мне так понравилось, да и цифра не плохая, обращается к реальному продавцу, пусть он будет 2, не в обиду, здесь не соревнование) И в одночасье, к нему обращается покупатель "фальш" товара, назовем его 3, пусть тоже не обижается. Из этого исходит определение "треугольник" в виду 3-х составляющих. Теперь 1, договаривается с 2 о покупке, и предлагает предоплату, и договаривается с 3 о продаже, но за предоплату, скинув номер карты 2. 3 отправляет 2 сумму, 2 отправляет товар, 1 получает товар, 2 и 3 грызутся между собой, а 1 выкидывает симку и продолжает искать следующих 2 и 3.
Например, я - мошонник. Нахожу на Олухе плеер, создаю такой же лот, но дешевле на 100...200 грн, например. Жду "лоха". "Лох" пишет мне, что согласен купить, я пишу продавану плеера: "хочу купить твой плеер, дай номер карты, но давай поторгуемся". Как аргумент для торга, можно привести мой же "виртуальный" лот, а лучше сделать еще пару "дурилок", с учетом нюансов товара. Продавец скидывает от начальной цены 100...200 грн (в зависимости от лота), дает номер карты. Я отправляю номер карты продавца "лоху", и предупреждаю продавца, что оплатит кум/сват/брат с другим именем и фамилией. "Лох" платит на карту продавцу, мошенник, как посредник, высылает продавану свои данные для Новой почты, продавец высылает плеер мошеннику. Продавец получил деньги, отправил товар, доволен, реальный "покупатель-лох" ничего не получает, начинает сраться с продавцом, звонит в банк, ментам и т.д, поднимает кипеш. Мошонник с товаром и почти не засветился - паспорт можно подделать тупо сменой фотографии, а можно и нет - доказать, что он развел, и привлечь, реально очень сложно. Может, есть еще варианты этой схемы, но я такое наблюдал. Еще, по аналогии хакерских атак, можно назвать этот развод красиво английской аббревиатурой MIM - "Man-In-The-Middle".

Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Upd. І виявляється, не лише ЗУ за вами не згодне
Навіть в цитаті з їх сайту не вказано, що це пошта:
Група компаній NOVA сьогодні

Група NOVA надає клієнтам — як бізнесу, так і приватним особам — повний спектр логістичних, фінансових та ІТ-послуг в Україні та за кордоном. До групи входять українські та міжнародні компанії, зокрема логістична компанія Нова пошта в Україні, Nova Post Europe, Nova Global, авіакомпанія Supernova Airlines, фінансова компанія NovaPay, а також ІТ-компанія Nova Digital.

З твоєї ж цитати:
World Post & Parcel Awards - найавторитетнішої міжнародної премії у галузі логістики.

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про поштовий зв’язок
оператор поштового зв’язку - суб’єкт господарювання, що здійснює діяльність на території України та у встановленому законодавством порядку надає послуги поштового зв’язку

Покласти виконання функцій національного оператора поштового
зв'язку на акціонерне товариство "Укрпошта".

Ще є питання?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Те що є такий реєстр, не робить всіх з даного списку поштою. Там є будь який ФОП, який здійснює наприклад перевезення посилок (особистих речей громадян) з України в Італію, але це його не робить поштою. Тому що дійсно доставка посилок є однією з послуг яку надає Пошта, і ця діяльність типу, вноситься в даний реєстр. Але я бачу що навіть повідомлення з офіцйного сайту Нової пошти, що вони є логістичною компанією проігноровано. Бо вони не можуть бути Поштою, як би того їм не хотілося і до Всесвітнього поштового союзу також ввійти не можуть. Але Ви і далі можете вважати їх поштою, як і якогось ФОП Іваненка з реєстру операторів поштового зв'язку

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Звичайно правий, але лише у вашій реальності - там де існує лише один оператор поштового зв'язку.. Я, на щастя, живу в іншій...:)
нехай для тебе буде ФОП Іваненко оператором поштового зв'язку, а не оператором з доставки, чи логістичною компанією, бо він є у реєстрі поштових операторів, я ж не проти.
Але по факту крім Укрпошти ніхто не доставить листівку з іншої країни, не продасть марку, яку визнають інші країни і багато чого іншого, що може робити лише член Всесвітнього поштового союзу, в який в Україні входить лише Укрпошта

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Залишки міністерства інфраструктури, яке позначене на вашій скрині, з вами чомусь знову не згодні...
Так що, крім Укрпошти хтось входить в Міжнародний поштовий союз?
Те що Міст може здійснювати міждержавний поштовий обмін (відправку та прийом міжнародних посилок) не робить його членом міжнародного поштового союзу, бо це не лише доставка посилок, а багато чого іншого, в тч випуск марок, які визнають всі пошти світу та присвоєння поштової адреси з призначенням поштового індексу яку також визнають всі пошти світу
так Може міст ввійти в міжнародний поштовий союз чи ні? Я надав докази. що ні, переконай мене в протилежному
Не набридло ще себе закопувати? :)
Ти можеш бачити що завгодно і поштою назиівти також що завгодно, але воно від того нічого не зміниться)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ти не довіряєш міністерству інфраструктури України?
Де МІУ пише, що крім Укрпошти хтось ще входить в Міжнародний поштовий союз?
Чи я можливо зможу відправити листівку другу в Іспанію з погашенням марки не через Укрпошту, а через Міст або Нову?

Місто
Кривий Рiг
Оце ви тут розкрутили тему :ROFLMAO: Можна подумать шо той хто писав пресс-реліз заморочувався , крали посилки,а посилки возить пошта :)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Для людей з альтернативним сприйняттям реальності - повторю посилання
Я тобі за дерева, а ти мені за їжу.
Ще раз перепитаю, де вказано, що хтось крім Укрпошти є членом Міжнародного поштового союзу.
Отримання коду оператора, не дорівнює, що цей оператор стає членом поштового союзу. Це лише значить, що він має право приймати та відправляти міжнародні поштові відправлення (посилки).
Але ти читаєш лише те, що тобі самому вигідно прочитати
І ще раз задам питанння:
Чи я можливо зможу відправити листівку другу в Іспанію з погашенням марки не через Укрпошту, а через Міст або Нову? Або отримати таку ж листівку з Іспанії?

Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Так питання ж були не за листівки, а дрони )
А дрони, то логістика, нє?
Посилки/бандеролі з марками укрпоштою відправляються? Серйозно питаю. Не користувався послугами укрпошти років 10

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Так питання ж були не за листівки, а дрони )
Ну типу питання було, що це Укрпошта чи Нова пошта? Де зі статті логічно зробити, що це була саме Укрпошта (бо назвали що начальник відділення пошти), хоча той хто робив пресреліз звісно міг не заморочуватися

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Юридично членами союзу є країни, а не оператори поштового зв’язку. Оператори лише отримують код цього союзу...
Не тільки, країни також визначають оператора, який здійснює поштову діяльність в країні члені поштового союзу, приймає статут організації да бере на себе певні зобов'язання.
Так що з листівками, чому ігнориш моє питання? Чи воно не зручне?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Місто
Волинь
Сьогодні прийшло

Вкладення

• IMG_20240929_113144.jpg
    IMG_20240929_113144.jpg
    368.4 КБ · Перегляди: 101
  • Screenshot_2024-09-29-11-32-04-19_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
    Screenshot_2024-09-29-11-32-04-19_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg
    51.8 КБ · Перегляди: 98

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Черговий шлюхобот в чаті в телезі пише, що бажає познайомитися. Здавалося нічого цікавого.
Але є нюанс, шлюхобот веде на свій телеграм канал, що просить встановити апк-шку, яка ідентифікується вірустоталом як
View hidden content is available for registered users!
Оскільки на телеграм десктоп було включено автозавантаження файлів, то цей файл автоматично завантажився при відкритті сторінки з телеграм каналу без жодної реакції вінди.

Коротче, після такої історії пішов у налаштування телеги та відключив автозавантаження файлів.

В деталях апк-шки зокрема є посилання в т.ч. на бонгакамс та яндексмапи

Зверху