На підставі цього я б звернувся до підтримки Резерв+ у facebook і Міноборони, щоб вони реалізувавли якесь сповіщення, коли по тобі вносяться зміни в реєстрі "Оберіг" (і військозобов'язаний погодився отримувати такі сповіщення): у кого інстальований застосунок, то PUSH'ем у застосунок, у противному випадку -- листом на електронну пошту.Дізнався, що ВЛК при ТЦК зробило мені липову ВЛК і внесло її у реєстр.
Також перевір чи попадаєш ти під цю категорію осіб, для яких доступне дистанційне проходження медогляду.
Скоріше за все, обласний ТЦК та СП. МОЗ рекомендує звертатися на "гарячу" лінію Міноборони, там тобі повинні підказати точно.Тобто, перший блок питань - хто в мене у відповідачах.
У травні 2023 року на цій довідці була печатка мого РТЦК та СП. Навряд чи, що щось кардинально змінилося.
Якось складно в тебе виходить. Сам проходити ВЛК ти не хотів, тільки за повісткою від ТЦК, але й при цьому ти не зміг пройти ВЛК... Уже б пройшов типовим шляхом, інсталював Р+, записався самостійно на ВЛК.В кого є реальний досвід і хто може допомогти з підготовкою чергового позову на цих ухилянтів.
Під час війни пройти нормально ВЛК (якщо до цього не відвідував лікарів) нереально, окрім того, якщо хочеш на контракт.