Re: Обсуждение Дельта Банка
Дійсно особисто здивувало, що власником більшості акцій є якась офшорна компанія типу із Білорусі. Загалом перейшов на обслуговування даного банку після того як дізнався про його на місцевому форумі і зацікавили набагато ширші послуги по отриманню соц. допомоги на відміну від укрсоцбанка.
Так ось що сподобалось в порівнянні з укрсоцбанку за цей час:
- відсоткова ставка 15% на залишок;
-безкоштовна смс - раніше в мене не було смс інформування оскільки воно в укрсоцбанку було платне, наразі коли став користуватися - ну дуже зручно.
- інтернет банкінг - да по функціональності і безпеці гірший за приват24, але в 100% краший за укрсоцбанківський.
- немає плати (комісій) за отримання коштів з інших рахунків;
- можу знімати вже в набагато більшій кількості банкоматів, які набагато ближче до тих місць де я проводжу час, проходжу ніж було в укрсоц...
- я можу без комісій виводити кошти з вебмані на карточку ощадна.
- skype кол центр - дуже зручно, користуюсь тільки ним.
Мінуси в порівнянні з укрсобанком.
- Одне відділення на місто.
- один їхній банкомат на все місто (хоча це не проблема фактично окільки користуюсь іншими банкоматами мережі атм)
- банкомат їхній в середині відділення - завжди куча людей до його стоїть, також багато працівників і тих же клієнтів - балаган завжди словом.
- чому гроші приходять не відразу на рахунок коли я через касу на свою ж карточку закидую - не розумію, було таке що через 2 дня прийшли кошти, в уксоц відразу ж вони нараховувались.
- в касі не дуже привітні касири, колись не витримаю і напишу скаргу на них якщо так буде продовжуватись.