cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
ɑlliance bank
alb.ua
0 (800) 60 22 22 по Україні, +380 (44) 224-6676 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=alliancebank, facebook Messenger
iNET-банкінґ mb.bankalliance.ua веббанкінг | Alliance Online мобільні застосунки (релізні), Alliance мобільні застосунки (бета для оформлення платіжної картки «Стартова» з кредитним лімітом)

Причина: bankalliance.ua -> alb.ua
Останнє редагування модератором:

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
«Bank Alliance» вводить тимчасові ліміти на перекази з картки на картку
З 23 травня Банк встановлює обмеження на кількість вхідних та вихідних переказів з картки на картку на день та на місяць.
❗️Ліміти діють лише на перекази з картки на картку (Р2Р) та не застосовуються при використанні СЕП (платежі по IBAN, з рахунку на рахунок).
#BankAlliance

Останнє редагування:
Місто
Киев

Місто
Запорізька Січ
Телефон
Nokio 8910
За реферала шось платят?
Дайте посилання, спробую ще раз зареєструватись. До моменту припинення реєстрацій, десь місяць тому, так кредитовой картой і не обзавівся.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Буржуй, реферальна програма поки що на паузі. У самому застосунку зареєструватися можна, але звичайним шляхом.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
Щось операторка сказала, що новий грейс буде доступний тільки коли рахунок вийде у нуль… тобто, якщо з тих 50к що вони дали і я успішно привласнив я наприклад буду заганяти поступово і одразу тратити то ніякого грейсу нового не буде як у інших банках… чи може хтось ще подібне питав? Як буде?

Місто
Україна
До 31.05.2024 вам потрібно внести суму обов'язкового мінімального платежу у сумі ... гривні. Якщо ви бажаєте залишатися у пільговому періоді вам потрібно внести до 30.06.2024 суму всіх покупок зроблениз за квітень, травень та в майбутньому за червень. Станом на сьогодня 22.05.2024 ця сума складає ... гривень.
Відповідь підтримки в чаті.

• Like
Реакції: Howl
Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
Ось вони когось і на цьому нагріють…
Треба шукать бабло)

Місто
Хмельницький
Народ, в кого таке було: 2 картки до одного рахунку, по 1 дало провести 5 операцій на переказ коштів, по іншій - жодної, питаю гарячку, всі в один голос: має пропустити, питаю, може у вас обмеження по рахунку, а не по картці - 5 операцій, ні, по картці, по другій так і не пропускає переказ, що робили? Передали заявку в тех відділ, на 19.00 так і ніхто не передзвонив((

Місто
Хмельницький
Тарасио, тому що переказував депозит, макс. сума на 1 платіж - 25 т. грн. А кеди поки що сушаться на балконі, в нас дощ з самого ранку.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Melo4ek, Ліміт- До 5 вихідних переказів на день з усіх карток «Bank Alliance». Питань немає.

Причина: доданий пробіл
Останнє редагування модератором:
Місто
Hranice
Як у цьому недобанку дізнатись суму для погашення, щоб залишатися у пільг. періоді? Ці мавпи вже 2 рази приймали у мене заяву і обіцяли зв'язатися.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
lite, напиши в чат-бот підтримки. Вони повідомлять тобі суму обов'язкового платежу, щоб сплатити в цьому місяці й картка залишиться в пільговому періоді. А в наступному місяці картку треба гасити в нуль:
Що такі пільговий період?
Пільговий період на покупки діє з моменту виникнення заборгованості до кінця календарного місяця, що настає через місяць від дати її виникнення, за умови погашення в повному обсязі, тобто діє до 92 днів.

Що таке обов'язковий місячний платіж та який його розмір?
Це сума мінімального внеску на картку в разі використання кредитного ліміту. Розмір обов’язкового платежу становить 5 % від суми використаного кредитного ліміту на кінець місяця, але не менше 100 ₴ та не більше суми заборгованості.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
lite, знов напиши. Я у суботу звертався і мене трохи не так зрозуміли. Звернувся учора й надали відповідь у чаті.

Місто
Україна
Альянс викатив оновлення для додатку, можна бачити обов'язкові та для пільгового періоду платежі. Але поки оновлення з'явилось не в усіх

Зверху