Android для початківців

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
drmz, у меня есть гаппсы и на этом, и на всех предыдущих телефонах.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Треба зайти у Facebook з тимчасовим акаунтом з браузера на смартфоні (Андроїд 13). Примусово перекидає на додаток Facebook для Андроїд (він вже встановлений і залогінений з основним акаунтом). Як на деякий час (півгодини-годину) припинити це перекидання з браузера в додаток? Бо з браузера треба зайти з іншим (тимчасовим) акаунтом, а Андроїд 13 думає, що розумніше за мене і відкриває без спросу додаток, де залогінений не той акаунт.
Знаю, що є "Інший простір" або з компа зайти, а просто тимчасово зробити як я написав можна?

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Треба зайти у Facebook з тимчасовим акаунтом з браузера на смартфоні (Андроїд 13). Примусово перекидає на додаток Facebook для Андроїд (він вже встановлений і залогінений з основним акаунтом). Як на деякий час (півгодини-годину) припинити це перекидання з браузера в додаток? Бо з браузера треба зайти з іншим (тимчасовим) акаунтом, а Андроїд 13 думає, що розумніше за мене і відкриває без спросу додаток, де залогінений не той акаунт.
Знаю, що є "Інший простір" або з компа зайти, а просто тимчасово зробити як я написав можна?
можно попробовать забрать у приложения фб права на открытие ссылок.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
можно попробовать забрать у приложения фб права на открытие ссылок
Такого немає. Є там всілякі Геодані, Календар, Камера, ... а посилання немає. І налаштування за замовчуванням не встановлені.

• Sad

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Дивно, бо у мене, наприклад, все працює як раз так, як Ви й хочете:
- встановлено застосунок FB (щоправда, Lite)
- у броузері (Opera) заходжу в FB або переходжу за посиланнями - залишаюсь у броузері

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
можно попробовать забрать у приложения фб права на открытие ссылок
Такого немає. Є там всілякі Геодані, Календар, Камера, ... а посилання немає. І налаштування за замовчуванням не встановлені.
Такого немає в налаштуваннях програми. Це робиться через настройки у телефоні, розділ Програми

• Like

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6

Вкладення

• Screenshot_2023-04-28-10-30-21-228_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2023-04-28-10-30-21-228_com.android.settings-edit.jpg
    180.4 КБ · Перегляди: 22

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
  • Like

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Смартфон валявся тиждень в столі вимкненим. Увімкнув і він без запитань почав качати щось важке (мегабайтів 100-200) "150-річчя Павла Скоропадського". Скачав і навіть не показав що то було. Що ж це було? Гуголь щось в календар качає? Чи що?

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Возможно, что не отключено автообновление в Плэймаркете

Prorab

Skylark
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
Хм, оце круто. Присвятити оновлення сервісів 150-річчю Скоропадського.
Да, а представляешь что бы было если б ты включил смартфон на 151-річчя Скоропадського? Наверное всю инфраструктуру гугля положил бы своими обновами :ROFLMAO:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Captain, на 4пда в темі телефону - точно знають

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Хм, оце круто. Присвятити оновлення сервісів 150-річчю Скоропадського.
чей-то кусок XAPK обновился. Поставь тоталкоммандер, открой "установленные аппки" и отсортируй по дате в порядке новизны - поймешь, якэпадло обновилось.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Порадьте кастомну прошивку. Я щось сумніваюся що така є, а раптом буде...
1. Автоматичний, якісний запис всіх телефонних розмов (не телефон Google). Це не повинно залежати від приколів Google - то є, то немає запису, ще й не автоматично і з попередженням в слухавку.
2. Автори - більш-менш відома команда.
3. Не на базі MIUI, бо треба універсальний варіант - не тільки для Xiaomi. Можна на базі AOSP, але пункт 1 обов'язковий. Не старий Андроїд, хоча б 11 і вище. Не портоване щось глюкаве від невідомого індуса, а оригінальна зборка від відомих. Моя мета - узнати назву такого проекту бо їх багато і тому всі не спробуєш.
4. Можливість встановити GAPPS якщо їх немає.
Що я вже пробував: переважно на базі AOSP як-от LineageOS, Paranoid, деякі інші. У всіх головний недолік - запис розмов через телефон Google, таке мене не влаштовує. Повинен бути повноцінний запис дзвінків. Приблизно як на Xiaomi Indonesia. А чому не підходить MIUI - бо там, якщо для мого старого смартфону то буде і старий Андроїд. Пробував портовані прошивки, MIUI з новим Андроїдом - доволі глючні, тому не підходять. З ними смартфон гріється сильно і інші глюки.

Останнє редагування:

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Порадьте кастомну прошивку.
Если глупость напишу - заранее пардон. Я просто из требований увидел одно - запись звонков. Может тогда сосредоточиться на поиске звонилки с требуемым функционалом?

Зверху