Так написано-ФранціяF1 это чьи наушники?
Так написано-ФранціяF1 это чьи наушники?
Бо це якраз дуже зручно, якщо обома пристроями корситуєшся тільки ти.Навіщо потрібна функція "підключення до двох пристроїв одночасно"?
Такі проблеми зазвичай з повнорозмірними навушниками. Щоби не сипалося, потрібно ще 50 доларів мінімум накинути.До цього донька користувалась Edifier W820BT, як на мене не дуже якісні матеріали були використані, хоча навушники і працюють, але амбюшури, оголовя за рік посипалися.
Або щоб не було чому сипатися (внутриканальні true wireless).Щоби не сипалося, потрібно ще 50 доларів мінімум накинути.
Вона їх годинами не знімає, здається повноразмірні для вух краще будуть.Або щоб не було чому сипатися (внутриканальні true wireless
Три роки потому на Алі купив собі амбюшури на свої Bose і Sennheiser HD 201, стали як нові, ціна питання було десь по 5 долярів.але амбюшури, оголовя за рік посипалися.
Ну я ж також планую, їх таким чином підремонтувати, та користуватися далі.стали як нові
Объясните чайнику, в чём отличие с :Замовив собі Ugreen Bluetooth адаптер із підтримкою aptX. Враховуючи акційну ціну, купони на 6$ від Алі та на 1$ від продавця, вишло досить вигідно. Відгуки до товару в аспекті якості звуку виключно позитивні. Буду юзати із Xiaomi 12X та навушниками Koss Porta Pro (які наразі не можу поєднати через відсутність 3,5мм-виходу, а використовувати перехідник на тайп сі не дуже хочу). Ще відпишусь, як експірієнс.
Любые не яблочные, советую JBLКакие Bluetooth наушники (с микрофоном) будут без проблем работать с Виндовс 10? Airpods2 коннектятся, но микрофон нужно использовать от вебки, неудобно.
Maxxx , а модель?)Любые не яблочные, советую JBLКакие Bluetooth наушники (с микрофоном) будут без проблем работать с Виндовс 10? Airpods2 коннектятся, но микрофон нужно использовать от вебки, неудобно.