Bluetooth-навушники

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
drmz, я просто про то, що зазвичай виробники тих же смартфонів гарантують наприклад ємність в 500 зарядів акб. А тут таких зарядів може бути по 3-4 на день) Розумію, що це в якомусь сенсі розхідний матеріал, але в нинішніх умовах купувати нові навушники раз на пів року через дохлі акумулятори якось не тойво
500 циклов это 500 подходов со 100 до 0.
В идеале, если будешь заряжать до 70-80%, разряжать до 5%, и опять на зарядку.
Я попеременно использую левый/правый, в то время как правый/левый идет на зарядку.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Порадьте, будь ласка, нормальні безпровідні навушники over-ear, бажано із власного досвіду. Що потрібно: чистий звук, потужні баси. Музика, яку слухаю: у більшості метал, рідше – інші жанри. Ціна – до 200$.
Наразі схиляюсь до Marshall Major IV.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Порадьте, будь ласка, нормальні безпровідні навушники over-ear, бажано із власного досвіду. Що потрібно: чистий звук, потужні баси. Музика, яку слухаю: у більшості метал, рідше – інші жанри. Ціна – до 200$.
sony wh-1000xm3

SP777

I am a rumor
Місто
Харьков
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Заказал себе Edifier WH950NB с али. На распродаже приятная цена была, но и так в бюджет влезет.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
SP777, за скільки їх взяли (з урахуванням всіх знижок), якщо не секрет?

alfredhaos

Известный пользователь
Місто
Ірпінь
Телефон
Samsung Note 10
У дружини AirPods 3rd gen, і при підключенні до робочого ноутбуку і дзвінках в MS Teams колеги жаліються на якість мікрофону, це можна якось пофіксити?

allaliu

Известный пользователь
Місто
Чернигов
У дружини AirPods 3rd gen, і при підключенні до робочого ноутбуку і дзвінках в MS Teams колеги жаліються на якість мікрофону, це можна якось пофіксити?
Підключити до MacBook :)
Якщо ноут на Віндовс, то навряд нормально будуть працювати. Там якісь кодеки різні.

allaliu

Известный пользователь
Місто
Чернигов
Підключити до MacBook
дешевле наверное микрофон отдельный купить :Olen:
Да, для Винды покупали JBL, вместо airpods 2. Модель Maxxx посоветовал, спасибо. Работают на ура. Яблочные плохо с Виндой работают.

alfredhaos

Известный пользователь
Місто
Ірпінь
Телефон
Samsung Note 10
Дякую, тоді дам їй самсунговські комплектні провідні, для робочих зустрічей підійде.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Придбав сьогодні Marshall Major IV. Покупкою задоволений – отримав те, що очікував: зручні, звук влаштовує, дуже подобається дизайн. Про недоліки (відсутність ANC та лише SBC кодек) знав заздалегідь, для мене не критично. Стосовно звуку: за замовчуванням – дуже значний перекіс в бік низьких та високих частот, сильно не вистачає середніх (слухаю на Андроїді, – Xiaomi 12X, жанри музики – відсотків 90 метал). Але коли у системних налаштуваннях, де Sound Effects, змінив еквалайзер (а саме – підвищив середні частоти, сильно понизив требл та мінімально опустив бас), то отримав бажане звучання: хороша деталізація; достатньо, але не занадто потужний бас. Після моїх попередніх безпровідних навушників за 17 баксів з Алі – це кайф, але от у порівнянні зі старими-добрими Koss Porta Pro, звучання яких вважаю еталонним і в яких часто слухаю музику вдома, – тут поставлю четвірку.

Останнє редагування:

AngryDen

Перфекционист
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Я все правильно зрозумів, у безпровідних навушників за 150$ тільки SBC codec?
Таке красиве, пафосне, дороге звучання mp3...
🤨

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Я все правильно зрозумів, у безпровідних навушників за 150$ тільки SBC codec?
Майже правильно – крім такої дрібниці, що я їх взяв не за 150$, а за ~133$.
пафосне, дороге звучання mp3
"Пафосне" і "дороге" – такі слова аж ніяк не про цю цінову категорію: це, м'яко кажучи, не преміум клас.
До слова, переважна більшість людей взагалі не здатна відрізнити lossless формат від mp3 320kbps. Особисто я розрізняю стиснення mp3 тільки нижче за 192 кбіт/с (перевіряв), тому lossless не потребую тим більше, а бавитися в плацебо не маю бажання.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone Xr
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
За кілька днів користування максимально задоволений: шикарний бас, глибокий звук, зручні, приємний матеріал, і зовнішній вигляд мені дуже зайшов, – все супер. В основному я їх використовую для тренувань на вулиці. До речі, коли я брав, у двох найбільших у Польщі магазинах техніки була непогана знижка (коштували 549 Злотих, зараз вже 799). Вважаю, цю ціну вони коштують.

Зверху