eSIM від lifecell

Місто
Київ
eSIM від lifecell
Инструкция по замене SIM-карты на eSIM для действующего номера:
(прогнал картинку через OCR)

1.) Купить новый стартовый пакет lifecell с еSIM.

ВАЖНО !!! НЕ сканировать QR-код новой карты до окончания процесса замены (4 пункт).

2.) На смартфоне с текущей активной карты набрать комбинацию:

* 393 * XXXXXXXXXXXXX * ZZZZZZZZ * YYYYYYYY #

где:

XXXXXXXXXXXXX - серийный номер стартового пакета без первых 6 цифр и без одной последней (первые 6 цифр 893800 не надо вводить
при наборе комбинации)

ZZZZZZZZ - PUK1 текущей SIM-Карты;

YYYYYYYY - PUK1 SIM-карты нового стартового пакета.

3.) Через 60 минут на смартфоне с текущей активной карты набрать комбинацию * 393 # и подтвердить замену.

4.) Удалить старую карту и отсканировать ОR-код новой карты после автоматического отключения текущей карты.

ВАЖНО !!! Автоматическое отключение текущей карты заключается в отсутствии возможности осуществления исходящих действий, например, звонков.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 8 P, Pixel 4a 5g
Нагадайте будь ласка, як по правильному переходити на esim зі своїм номером.

Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 8 P, Pixel 4a 5g
Так є. Тому що по цій ИнстУркції ціна питання 150 грн. А є варіант за 70.

Місто
Січ
Так є. Тому що по цій ИнстУркції ціна питання 150 грн. А є варіант за 70.
По правильному - подешевле или с нужным результатом? Просто вопрос был сформулировал слишком расплывчато. Может на олухе кто продаёт ненужный есим ещё дешевле?

Місто
Київ
Власники iPhone, у Вас також після рестарту телефону на єсім звону активується iMessage? Та тільки після цього починає показувати власний номер.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Власники iPhone, у Вас також після рестарту телефону на єсім звону активується iMessage? Та тільки після цього починає показувати власний номер.
Ніт.
Повторна активація сервісів Apple відбувається після того, коли витягується/вимикається сім-карта/eSIM на яку прив'язано iMessage/FaceTime.
Саме тому моя основна (активовані сервіси Apple) сім-карта фізична (і я її не витягую), а в eSIM загнано декілька номерів, якими я жонглюю як заманеться.

Місто
Київ
А в мене на єсім було постійне запрошення активації після перезавантаження телефону чи після оновлення ПО. На єсім київстара така ж біда була, тому я змінив єсім київстара на звичайну сім, а лайф зробив єсім. Буду дивиться як буде, може на новому iPhone все буде добре робити.

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
на esim такая ситуация постоянная. Если выключаешь тумблер и включаешь идет новая отправка смс. начиная от 13 оси и до сегодня

Місто
Київ
на esim такая ситуация постоянная. Если выключаешь тумблер и включаешь идет новая отправка смс. начиная от 13 оси и до сегодня
Саме цікаве, що лайф не хоче вирішувати цю проблему, вони перекидають на виробника, хоча це вони створюють цей профіль. У Київтсар теж така біда, а у Водафон все добре, такаж дає змогу редагувати номер телефону.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Если у вас несколько профилей есим и вы их переключаете, то будет слетать.
На есим от лайфа никаких проблем нет.

Місто
Київ
Если у вас несколько профилей есим и вы их переключаете, то будет слетать.
На есим от лайфа никаких проблем нет.
Ні, тільки один профіль єсім. не вимикаю, наприклад: мені потрібно перезавантажити iPhone, роблю перезавантаження і одразу після цього просить повторно активувати iMessage і знов знимає гроші та тільки після цього в налаштуваннях починає відображатися мій номер телефону.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
scooges только что перезагрузил свой айфон с профилем есим lifecell. iMessage на месте, номер тоже
Проблема на вашей стороне

Місто
Киев
Я ещё в январе купил себе eSIM с новым номером, но до сих пор не активировал.
Вопрос: какой у неё может быть конечный срок "Активировать до..." ? Потому что нигде не указано...

Місто
Vinnitsa
В основному, термін дії стартових з е-сім до першого місяця 23 року.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Зверху