Ні ну це вже дійшло до повного абсурту.. Хочу поділитись. Надіюсь хтось підкаже рішення або також з цим зіткнувся. Користуюсь Ipad Pro з модулем LTE, е-сім підтримує. Вирішив придбати е-сім, оскільки основний телефон на лайфселл, обрадувався що завезли підтриму е-сім і взяв. Мало того, що це другий номер но це нічого страшного, це ще й додаткові гроші на тариф щомісяця і плата за хвилини та повідомлення якими на планшеті не скористаєшся. Я добавив план, сканувавши qr, планшет оператора знайшов, бачить LTE. Більше нічого не трапилось. Інтернета не має, нічого не грузить окрім сайта лайфселл. Ну думаю, логічно ж, потрібно вибрати тарифний план. А як це зробити на планшеті? І тут понеслося.. 1) Номер не наберу; 2) СМС не приходять ( лиш IMessage жи); 3) Думаю через додаток, ага, а супер пароль я то отримати не можу по смс.. ;
Звоню в підтримку - повний нуль, ніхто нічого не знає, всі футболять. Кажуть ну знайдіть телефон з підтримкою е-сім (Серйозно?! :/);
Нарешті через підтримку в телеграмі врооооді як мені підключили тарифний план, і то не відомо, я не можу глянути ні стан рахунку і взагалі нічого, не говорячи вже про те щоб керувати, або щось змінювати. Що ще смішне в настройках стількикових даних є пункт «Керувати обліковим записом», коли нажимаю я прикріплюю скін що стається... меню сімкарти не має (як воно зазвичай буває); до речі як тільки скановував, замість лайселл писалось що добавляє план «TUR» і була кнопка на місці «Керувати обліковим записом» - «Керувати рахунком «TUR»»; Мені здається і я вважаю це все одно косяк лайфселл а не софтова проблема Apple.
Ще раз, ну добре затуп з стартом, затуп з Iwatch, но нагло писати про підримку планшета, не зробивши ні нормальної інструкції, ні нормального виконання в плані софта, ні підтримки, взагалі проводились хоч якісь тестування??! Я зайшов в торгову точку для допомоги консультанта, так людина взагалі ще навіть тільки чула про те що е-сім впроваджують.. всюди тиша за Ipad.. це не серйозно. Я не виключаю фактущо може щось я пропустив, але що?.?! Накипіло за ці декілька днів -__-
У когось щось було похоже

? Дякую за увагу.