Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
eSIM від Vodafone – ваша віртуальна SIM-картка
Купити віртуальну eSIM Vodafone онлайн 📲 Вбудована SIM-картка вже у вашому смартфоні 🔄 Самостійно встановлюйте eSIM на ваш пристрій
Я думав це вже давно вилікували, виявляється ні. Ще минулого року не міг купити через Оперу і Хром. Зателефонував в котоферму, там мені порадили зробити покупку через браузер Microsoft Edge. Таки да, через вищесказаний браузер успішно купив.Як на сайті купити на сайті цю eSIM? Ввожу свої дані, приходить смс, ввожу 4 цифри з смс - «код помилковий». І так в чотирьох браузерах на трьох пристроях. Підтримка 0800404040 неодноразово каже що в них все в порядку.
А на Макосі що робити?? Тут нема ніякого Еджу, та й на Віндовс Сім нема... Не купити?мені порадили зробити покупку через браузер Microsoft Edge.
Перейти на ЛайфА на Макосі що робити?? Тут нема ніякого Еджу, та й на Віндовс Сім нема... Не купити?мені порадили зробити покупку через браузер Microsoft Edge.
"Специалисты" сайт делали....Я думав це вже давно вилікували, виявляється ні. Ще минулого року не міг купити через Оперу і Хром. Зателефонував в котоферму, там мені порадили зробити покупку через браузер Microsoft Edge. Таки да, через вищесказаний браузер успішно купив.Як на сайті купити на сайті цю eSIM? Ввожу свої дані, приходить смс, ввожу 4 цифри з смс - «код помилковий». І так в чотирьох браузерах на трьох пристроях. Підтримка 0800404040 неодноразово каже що в них все в порядку.
Щойно спробував, все ок. Пробуй з іншого пристрою замовити.Так пробував мозіла, хром, сафарі, едж. І в режимі інкогніто також. В сафарі на iPad сторінка зависає, неможливо викликати клавіатуру щоб ввести код.
Сейчас на семёрке тоже эдж есть.А на Макосі що робити?? Тут нема ніякого Еджу, та й на Віндовс Сім нема... Не купити?
Сделай фото QR-кода на другом смартфоне, потом запусти камеру на своём iPhone и вперёд, можно ещё на компьютере открыть QR-код, используй лучше подключение Wi-Fi.Просветите пожалуйста- в почте есть письмо с qr-кодом (pdf), как его считать тем iPhone на который он должен устанавливаться? В настройках пишет - поместите в рамку, с экрана этого же телефона не видит. Что нужно сделать скажите пожалуйста кто залил номер в iPhone![]()
При заказе в интернет-магазине ты указываешь эту информацию.А как узнать, на тот ли номер будет перенос? Где мне указывать номер моей физической сим (1 из моих 2-х), чтобы именно он был «зашит» в присылаемом коде?
Есим действительно стоит сотку в салоне, на контракте тоже. Вот только для замены физической симки на есим тебе прийдется идти с документами в салон.Сегодня подключил номер на контракте. На просьбу перевести сим карту на е-сим, консультант сказал что когда номер заработает то самостоятельно зайти на сайт водафона, за 100 грн купить е-сим и перевести. Вот через 4 часа номер заработал, я купил е-сим за 100 грн, звоню оператору чтобы перенести номер, а мне говорят что для контракта е-сим бесплатная и её можно сделать только в магазине. Говорю возвращайте сотку, идут в отказ, ничего не знаем, е-сим возврату не подлежит. Как можно вернуть эту е-сим обратно?
Я так понимаю ограничение в 2 активации уже убрали раз пишут что можно переставлять в разные телефоны?Серед переваг eSIM від Vodafone – карту можна «переставляти» на різні телефони, які підтримують цю технологію;
обходных нетВсем привет,
В Киевстаре сказали что получение eSim для существующего номера у них бесплатно, а только новое подключение уже 100 гривен.
В водафоне такого нет, для существующего номера 100 грн, и никаких обходных путей?
(Обходные пути - это как, например, Смарт Сим у Киевстара вообще-то стоит 50 гривен, но если произнести заклинание, то уже 0.)