Facebook

Місто
київ
Телефон
honor 20 pro

Місто
Бровари
Сьогодні на мобільній версії сайту https://m.facebook.com/ не показує фото у дописах, лише з реклами і груп.
Апд. Фото пішли.

Останнє редагування:

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Досить рiдко користуюсь фб, заходжу час від часу прочтитати, що нового у моїх улюблених зарубіжних музикантів. Так от, у мобільній версії мене завжди бісило дві речі: розділи "Ви можете їх знати" та "Сповіщення". Бо мені нахер не потрібні всі ті люди, яких мені увесь час пропонують у "рекомендовані друзі"! Але фейсбук пішов далі. Тепер вже десь місяць перед новинами зі стрічки замість трьох людей в рубриці "Ви можете їх знати" показують їх цілих двадцять...

Я вже не кажу про те, що серед сповіщень крім довбаного, але вже звичного "рекомендуємо нового друга" з'являються такі повідомлення як "Ця група популярна серед схожих на вас користувачів: Знакомства для взрослых." (та йдіть ви в дупу, я не шукаю знайомств і не підписаний на такі групи, чим я схожий, бляха?!), або "Ты супер публікує відео, яке може вам сподобатися: «"Звездное лето" - Ева Ковалёва»" (та задовбали, я не слухаю попсу, нахер мені це??).

І це все не згадуючи про абсолютно незручну навігацію та юзабіліті...

Місто
Бровари
Dawn, це (не все) можна відредагувати у налаштунках. Але сьогодні, знов, поламались алгоритми мети, сьогодні мені посипались повідомлення що там Бабченко вподобав.

Dawn

Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
idea, в мобільній версії такого немає, я шукав...

Маму, яка регулярно користується фб, так взагалі підписали без її згоди на купу груп, які їй не треба. Теж мобільна версія.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Добра назва, нарешті в цього всього з'явилася мета.

Dawn

Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
idea, браузер опера міні; так, він досі працює)) Доречі, була ще ява/mtc програма Фейсбук, але вона ще менш зручна, та й останні років два перестала працювати.

Місто
Бровари
Dawn, так це ж мобільна сторінка фб, а не застосунок.
Редагується, потрібно увійти у повну версію фб на компі. Та рекламні повідомлення повністю не зникнуть.

Dawn

Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
idea, залишилось лише комп купити..)

Для порівняння: в тому ж ВК, який є так би мовити копією ФБ, майже все можна налаштувати через мобільну версію. Та і юзабіліті там набагото краще.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Досить рiдко користуюсь фб, заходжу час від часу прочтитати, що нового у моїх улюблених зарубіжних музикантів. Так от, у мобільній версії мене завжди бісило дві речі: розділи "Ви можете їх знати" та "Сповіщення". Бо мені нахер не потрібні всі ті люди, яких мені увесь час пропонують у "рекомендовані друзі"! Але фейсбук пішов далі. Тепер вже десь місяць перед новинами зі стрічки замість трьох людей в рубриці "Ви можете їх знати" показують їх цілих двадцять...

Я вже не кажу про те, що серед сповіщень крім довбаного, але вже звичного "рекомендуємо нового друга" з'являються такі повідомлення як "Ця група популярна серед схожих на вас користувачів: Знакомства для взрослых." (та йдіть ви в дупу, я не шукаю знайомств і не підписаний на такі групи, чим я схожий, бляха?!), або "Ты супер публікує відео, яке може вам сподобатися: «"Звездное лето" - Ева Ковалёва»" (та задовбали, я не слухаю попсу, нахер мені це??).

І це все не згадуючи про абсолютно незручну навігацію та юзабіліті...
Алгоритми підбирають: умовно чоловік за 30 років, і нема статусу що одружений - в таких користувачів популярні знайомства...
А коли багато переписуєшся з кимось з друзів то починає підсовувати рекламу для нього: я так досить регулярно бачу новини Італійського футболу і різні курси для програмістів
Post automatically merged:

Добра назва, нарешті в цього всього з'явилася мета.
Це назва фірми, а не соц.мережі, схоже.
Хоча мета у них одна - продати дані.
Багато із пересічних знає що Гугл - це компанія Алфавіт?

Останнє редагування:
Зверху