vlad_g
Старший ухилянт
Сложно....Не путайте кирилічне АМ з "іноземним" АМ.
Сложно....Не путайте кирилічне АМ з "іноземним" АМ.
Хіба? Радіо укх-діапазон з двома субдіапазонаии. FM - frequency modulation, AM - amplitude modulation. У АМ частота трохи нижча. Але все одно то сантиметрові хвилі.Pahan2k, АМ/ЧМ - це ще совкова термінологія. Про модуляцію. Не путайте кирилічне АМ з "іноземним" АМ.
Реклами менше, грошей менше, закон про олєгархів... Н Тому й закриваються.Станций в фм стало ощутимо меньше. Везде так? Не конкретно сегодня а вообще.
Не сказав би. Можу написати перелік частот.Станций в фм стало ощутимо меньше. Везде так? Не конкретно сегодня а вообще.
А можеш написати перелік частот у моєму місті? Місто Вараш. Телевежа у місті є і не маленька!Не сказав би. Можу написати перелік частот.Станций в фм стало ощутимо меньше. Везде так? Не конкретно сегодня а вообще.
https://ukrtvr.org/regionsА можеш написати перелік частот у моєму місті? Місто Вараш. Телевежа у місті є і не маленька!
А кто мне запретит амплитудную на 30+ МГц?амплітуда модуляція для ультракоротких, які від 30 МГц.
Размер - не главное.Телевежа у місті є і не маленька!
У місті стоїть телевежа 170+ метрів а з неї мовить лише 2 радіостанції! Одна обласна та радіо Промінь! Позор та стид!!!!https://ukrtvr.org/regionsА можеш написати перелік частот у моєму місті? Місто Вараш. Телевежа у місті є і не маленька!
Ну если пиратствовать, то никто. Если лицензию на вещание получать в соотв.диапазоне, то там прописывается всё, вплоть до модуляции, мощности и типа передатчика и конфигурации антенн.А кто мне запретит амплитудную на 30+ МГц?
Тільки в моєму.А можеш написати перелік частот у моєму місті? Місто Вараш. Телевежа у місті є і не маленька!Не сказав би. Можу написати перелік частот.Станций в фм стало ощутимо меньше. Везде так? Не конкретно сегодня а вообще.
Только у французов. Это мультикультурное явление, но это песня слоёв общества, обладавших куртуазностью или склонностью к ней. Русский "шансон", даже попытавшись проявить симпатию к россии, куртуазным не является приблизительно никак.Окрім французів, в кого ще є шансон?