Masterpass від Mastercard

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Функція додати картку має працювати лише для абонентів, в яких картка іще не підв'язана до гаманця мастерпас або взагалі ще нема гаманця мастерпасу.

Та нє, в мене була картка зареєстрована в Masterpass давно. Питання було в тому, що мобільний номер, підв'язаний до рахунку в Сільпо, має бути тим самим, що зареєстрований в Masterpass. Коли змінив мобільний номер в Сільпо на той, що в Masterpass, то картки автоматом підтягнулись, тепер все ок.
Але ще не пробував таку оплату, поки мої дороги з Сільпо розходяться. Якраз може за той час касири навчаться)

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Пока пробовал 2 раза в Сильпо, неплохой такой нфс для малоимущих. Но у меня чет не работает когда я пытаюсь сам просканировать экран телефона, в итоге кассир достает сканер и пытается уже вручную попасть, говорить это изза ламп экран смартфона бликует. Потом кассир опять называет мне сумму к плате, хотя я до этого говрил "расплачусь приложениейм Сильпо". Как-то не не гладко, но свинорыльство ж в 1,5 раза баллов и типа нфс, буду дальше юзать

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
...Картка може бути підв'язана лише до 1 гаманця м-пас.
Если постараться, то можно и к двум кошелькам привязать ;)

PS Раньше можно было было в несколько кошельков карту добавить, сейчас нет.

Set

Місто
Хмельницкий
Пока пробовал 2 раза в Сильпо, неплохой такой нфс для малоимущих. Но у меня чет не работает когда я пытаюсь сам просканировать экран телефона, в итоге кассир достает сканер и пытается уже вручную попасть, говорить это изза ламп экран смартфона бликует. Потом кассир опять называет мне сумму к плате, хотя я до этого говрил "расплачусь приложениейм Сильпо". Как-то не не гладко, но свинорыльство ж в 1,5 раза баллов и типа нфс, буду дальше юзать

В смысле попасть?
Алгоритм по идее такой. У нас на кассах всех Сильпо в городе стоят сканеры для покупателя. Подходишь к кассе, открываешь приложение, сканируешь кр-код, параллельно кассир пробивает продукты, говоришь ей что оплата через приложение. Она нажимает кнопки у себя (телефон уже больше не участвует) и выдает чек.

Или ты с самого начала не можешь "попасть" в кр-код? ))

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Да, не мог попасть
Сегодня на другой кассе сразу попал. В моем Сильпо лампы висят яркие над кассами. Если немного угол не тот поставить, то бликует.
То что можно не говоря сканить код спасибо, я чет думал что над сначала сказать кассиру бгггг

Місто
Бровари
Янус, яскравість може теж треба збільшити... і не наклеювати плівки на екран :)

Так а 1,5 рази бонуси - це разом зі спец пропозиціями? чи звичайні копійки?
Поки що мені здається, пейпас зручніше...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Там проблема з кутом нахилу сканераа і фокусуванням на великих екранах. З Xiaomi Mi Max 2 завжди проблема із скануванням, Samsung S8 сканує з перешого разу.

Set

Місто
Хмельницкий
Там проблема з кутом нахилу сканераа і фокусуванням на великих екранах. З Xiaomi Mi Max 2 завжди проблема із скануванням, Samsung S8 сканує з перешого разу.

так сканер на шнурке, можно взять рукой и направить как угодно

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
так сканер на шнурке, можно взять рукой и направить как угодно
А можна отримати шкандаль. Це обладнання касиру, яке вона не дозволяла брати в руки. Ти ж не тягнеш руки до сканеру товарів, або купюроприймача.
Мені достатньо того, що сама касир витягує сканер а спрямовує його під необхідним кутом.

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
на малевича сканери стоять в доступі покупця

Set

Місто
Хмельницкий
А можна отримати шкандаль. Це обладнання касиру, яке вона не дозволяла брати в руки. Ти ж не тягнеш руки до сканеру товарів, або купюроприймача.
Мені достатньо того, що сама касир витягує сканер а спрямовує його під необхідним кутом.

То ж сканер специально для покупателя. Ты чего?

ЗЫ Народ, может у вас Сильпо отсталые (в чем я сомневаюсь)? Уже давно поставили ручные сканеры на поставке специально для покупателя. Покупатель сам либо подносит смартфон с приложением (карту) под висящий сканер либо берет сканер в руки и наводит на смартфон.

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
у нас повернут неудобно, ручкой к кассиру. И редко получается попасть в код если не вынуть из держателя.

Місто
Бровари
Пейпас - это ДВАЖДЫ сканировать (2 карты - сначала сильпопу, потом банковскую)
і так, і ні. Адже перед тим, щоб зісканувати - треба розблокувати тел, відкрити апп, клікнути та обрати картку - теж не 1 операція...
плюс спеціальні пропозиції
спецпропи автоматичні в обох випадках.

gen

Місто
Київ
спецпропи автоматичні в обох випадках
Це у випадку електронних спецпропозицій. А у декого вони на папері:
Не прошла сегодня проплата через приложение Сильпо. У кого проходит - у вас эл.бонусы активированы? думаю может из-за того, что у меня в бумажном виде бонусы и поэтому не проходит проплата
Тому касиру треба виконати три операції: відсканувати картку "Власного рахунку", відсканувати спецпропозиції, провести платіжну картку через термінал. А при використанні додатку ці три операції замінюються однією - скануванням QR-коду з екрану смартфона.

Місто
Бровари
Користовувся Сільпо додатком - сподобалось, особливо сканувати штрих-коди, коли цінника нема (перед НР із цим була біда).
Пін-код вводити не треба це теж плюс. коротше забираю свої слова назад. Єдина незручність (але безпека!) мастерпас не працюватиме, якщо нема блокування екрану на смартфоні.

Добавлено через 56 секунд
у нас повернут неудобно, ручкой к кассиру. И редко получается попасть в код если не вынуть из держателя.
У мене так само був повернутий і все вдалось з 1 разу.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: JKL
Зверху