Meest

• Автор теми al-m
  • Дата створення
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
"Улюблене відділення" - воно?
Так. Воно.
Виберіть його один раз, а потім усі посилки на цей ваш номер телефону будуть надходити в дане відділення.
Якщо колись треба буде змінити адресу доставки, то зможете вибрати інше відділення.
Відправив китаєць з цим трек-номером, але в додатку не знаходить. Чи воно не відразу?
RO***EE Може бути доставка Укрпоштою. Дуже ймовірно. Просто перевіряйте трек номер на сайті Укрпошти.
Я б до Телеграмботу Укрпошти додав цей трек номер і там отримував повідомлення, якщо буде доставка цією компанією.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
міст теж давав колись обрати відділення
Власне, переглянув старі СМСки з 2021 року, від Міст тільки із лінком на їх додаток. Може ше раніше і було, але в мене такі СМС не зберіглися.

Міст чи Укрпошта починає трекати, коли посилку їм форвардер передає, а це може бути як в Китаї, так і десь в іншому хабі, наприклад, Латвії.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Відправив китаєць з цим трек-номером, але в додатку не знаходить. Чи воно не відразу?
Може почати трекатися в застосунку Міст за 1-3 доби. Залежить від того, яку відстань до китайського відділення Міст потрібно подолати. В іншому випадку - приблизно за тиждень трекнеться в країнах Балтії і приїде на Укрпошту.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Трек-номери моїх посилок з AliExpress.com за 2024 - 25 роки, які доставлені Міст Поштою, - MGRAE ... YQ. Усі. Інших не було.
TrueMan, Укрпошта швидко привезе вашу посилку саме до того відділення, індекс якого вказано в адресі.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Укрпошта швидко привезе вашу посилку саме до того відділення, індекс якого вказано в адресі.
Так, я знаю, дякую. Просто це перший такий трек-номер укрпочти. Завжди були RK-LV, SA-LV, SK-LV. ГугОл збрехав, паразит, видавши Міст...

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Підкажіть чи можна посилку з олх доставки відправити з поштомату міст?
Купили в мене товар на олх з відправкою через міст. В додатку міст є накладна, але редагувати не дає ( у нп міняєшь місце відправки на поштомат і працює, а тут так схоже не працює).
В підтримку міст написав, але схоже відповідь буде в понеділок...

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
В додатку міст є накладна, але редагувати не дає (
Відправити можна з будь-якого відділення, в т.ч. партнерського (міні), тобто не обов'язково з того, яке "прив'язане" у накладній. За поштомат не підкажу, не пробував, але думаю навряд чи...

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Так же нет возможности отправить олх доставку через почтомат новой почты если оформлено отправкой нп.
Нп якраз можна, відправляв так пару раз, редагується накладна і вказуєш поштомат

Місто
Ржищев
Нп якраз можна, відправляв так пару раз, редагується накладна і вказуєш поштомат
Не знал что так можно. Примерно пару лет назад спрашивал в поддержке нп, они сказали что олх доставку отправить можно только в любом отделении. Значит изменилось, и мистом может тоже можно отправить?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Meest дозволяє переадресувати китайську посилку на іншу особу? Скільки це коштуватиме, якщо доступно?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Кочевник, саме переадресувати чи просто віддати третій особі?
За китай не знаю, але міст олх віддавали по смс паролю і на паспорт не хотіли дивитися (певно на точці видачі з телефону не хотіли морочитися з введенням паспортних даних)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Саме переадресувати. Бо зізвонитися може не вийти.

І ще, скільки часу зберігається посилка?

Місто
Киев
Саме переадресувати. Бо зізвонитися може не вийти.

І ще, скільки часу зберігається посилка?
В застосунку MeestПОШТА на посилці по кнопці Альтернативний одержувач вказуєте інший ПІБ та нумер телехвону. Коли піде отримувати, обов'язково треба казати, що ви інший отримувач, бо в системі, при пошукує, вони мають щось там позначити, інакше зв номером не віднайдуть.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
За китай не знаю, але міст олх віддавали по смс паролю і на паспорт не хотіли дивитися
В УП тільки по смс, немає смс - немає видачі. Можливо і у Міста так же.
Міжнародні Міст віддає по докам також (без смс).

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
У додатку Міст Пошта можна вказати адресу переадресації та альтернативного одержувача для конкретної посилки.
Посилки з Китаю у відділенні Міст віддадуть вам за СМС кодом або за паспортом (іншим документом).
Чекаю на посилку.

Вкладення

• 02650908.jpg
    02650908.jpg
    104.3 КБ · Перегляди: 14
Зверху