Meest

• Автор теми al-m
  • Дата створення
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
"Улюблене відділення" - воно?
Так. Воно.
Виберіть його один раз, а потім усі посилки на цей ваш номер телефону будуть надходити в дане відділення.
Якщо колись треба буде змінити адресу доставки, то зможете вибрати інше відділення.
Відправив китаєць з цим трек-номером, але в додатку не знаходить. Чи воно не відразу?
RO***EE Може бути доставка Укрпоштою. Дуже ймовірно. Просто перевіряйте трек номер на сайті Укрпошти.
Я б до Телеграмботу Укрпошти додав цей трек номер і там отримував повідомлення, якщо буде доставка цією компанією.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
міст теж давав колись обрати відділення
Власне, переглянув старі СМСки з 2021 року, від Міст тільки із лінком на їх додаток. Може ше раніше і було, але в мене такі СМС не зберіглися.

Міст чи Укрпошта починає трекати, коли посилку їм форвардер передає, а це може бути як в Китаї, так і десь в іншому хабі, наприклад, Латвії.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Відправив китаєць з цим трек-номером, але в додатку не знаходить. Чи воно не відразу?
Може почати трекатися в застосунку Міст за 1-3 доби. Залежить від того, яку відстань до китайського відділення Міст потрібно подолати. В іншому випадку - приблизно за тиждень трекнеться в країнах Балтії і приїде на Укрпошту.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Трек-номери моїх посилок з AliExpress.com за 2024 - 25 роки, які доставлені Міст Поштою, - MGRAE ... YQ. Усі. Інших не було.
TrueMan, Укрпошта швидко привезе вашу посилку саме до того відділення, індекс якого вказано в адресі.

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Укрпошта швидко привезе вашу посилку саме до того відділення, індекс якого вказано в адресі.
Так, я знаю, дякую. Просто це перший такий трек-номер укрпочти. Завжди були RK-LV, SA-LV, SK-LV. ГугОл збрехав, паразит, видавши Міст...

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Підкажіть чи можна посилку з олх доставки відправити з поштомату міст?
Купили в мене товар на олх з відправкою через міст. В додатку міст є накладна, але редагувати не дає ( у нп міняєшь місце відправки на поштомат і працює, а тут так схоже не працює).
В підтримку міст написав, але схоже відповідь буде в понеділок...

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
В додатку міст є накладна, але редагувати не дає (
Відправити можна з будь-якого відділення, в т.ч. партнерського (міні), тобто не обов'язково з того, яке "прив'язане" у накладній. За поштомат не підкажу, не пробував, але думаю навряд чи...

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
Так же нет возможности отправить олх доставку через почтомат новой почты если оформлено отправкой нп.
Нп якраз можна, відправляв так пару раз, редагується накладна і вказуєш поштомат

Місто
Ржищев
Нп якраз можна, відправляв так пару раз, редагується накладна і вказуєш поштомат
Не знал что так можно. Примерно пару лет назад спрашивал в поддержке нп, они сказали что олх доставку отправить можно только в любом отделении. Значит изменилось, и мистом может тоже можно отправить?

Зверху