В Альфе так было все время. Я на протижении года пользовался. Ежемесячно списывали сумму. После отказа от подписки дало возможность удалить карточку.7-дневная пробная подписка от Сенс банка, в этом месяце-просто чудо. По завершении срока, тащит деньги с карты, если они там имеются , конечно. Прикол даже не в этом, так и Свиттв делает, а том, что отключить её, удалив карту в ЛК, не получится, ибо карта там есть, а подписки нет. Вместе с тем, при попытке удалить карту, пишет: " Сначала отключите подписку". Вот такие они, мегоговцы. Свинорылы высшей гильдии.
Карта удаляется только через поддержку.
Це не в мене, не знаю. Розповіли про сервіс Мегого.А в "керування підписками" в Сенсі Мегого світиться?
Так світиться. Щойно активував на 14 днів. Правда підписка хитра: до 31, але пише що 30-го зніме гроші за продовження.А в "керування підписками" в Сенсі Мегого світиться?
Я теж протестив. Але не зрозумів як воно працює. Видалив в Сенсі - в кабінеті Мегого картка так і лишилась. Щоб не ризикувати видалив автопродовження і видалив картку руками.Так світиться. Щойно активував на 14 днів. Правда підписка хитра: до 31, але пише що 30-го зніме гроші за продовження.
Який канал? У мене канали продовжують працювати у 1080 p і 4к телеканал показує фільм, ще й в HDR.Опустили якість транляцій до 576p.
По якій причині, догадайтесь самі
Ось вам і Megogo
На андроіді на телефоні принаймні в налаштуваннях максимальна якість теж 576рНа IOS всі телеканали в 576p
В мене все ок:На андроіді на телефоні принаймні в налаштуваннях максимальна якість теж 576р
Дивно якось. Спеціально глянув - на айпеді через додаток в мене теж 576, на сайті через айпед 1080.Запитав у підтримки - сказали технічні труднощі і їх вже вирішують.