Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Раніше, здається, не брало 4% за оплату частинами з кредитних?
Раніше ні, а тепер комісія за кредитні.
З якого числа таке нововведення не підкажете?
Також цікавить по відкритим до цієї датам оплатам частинами теж будуть брати комісію?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14

Zetonik

Заблокирован
Місто
Львів
З якого числа таке нововведення не підкажете?
Також цікавить по відкритим до цієї датам оплатам частинами теж будуть брати комісію?
Ввели комісію за кредитні разом з поновленням лімітів на оплату частинами.

Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Неужели только мне так повезло, что на каждой карте (UAH, USD, EUR) разные счета? :)
Ні, рахунки різні. Так розумію у всіх має бути так.

Это не ваш счёт.
Я так тоже думал.
Это универсальный счёт для пополнения.
Счёт всех карт другой и он общий.
Вся инфа с поддержки.
Ви бред пишите. Якщо не розумієте про що пишите, не вводьте форумчан в оману.
Загальний рахунок - це коррахунок банку, відкритий у банку кореспонденті.
На нього зараховуються кошти за переказами, а банк вже згодом зараховує на відповідні клієнтські рахунки, саме ті, що вказані в реквізитах.
Звісно, якщо у вас був доступний для зарахування тільки грн рахунок, вам зарахували туди. Могли ще повернути платіж відправнику, якщо б рахунок був закритий

• Like
Реакції: webb
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Ситуация такая. Когда вы блокируете по утере гривневую карту, автоматом блокируются и остальные карты.
У меня гривневая чёрная почти всегда залочена в приложении, при этом остальные карты работают норм, как и сама чёрная в гугл пей.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Ситуация такая. Когда вы блокируете по утере гривневую карту, автоматом блокируются и остальные карты.
У меня гривневая чёрная почти всегда залочена в приложении, при этом остальные карты работают норм, как и сама чёрная в гугл пей.
Т.е. вы позвонили оператору, сообщили о утере и заблокировали гривневую карту? А остальные работают?

• Like
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Ситуация
Т.е. вы позвонили оператору, сообщили о утере и заблокировали гривневую карту? А остальные работают?
Самостоятельно блокирую через приложение. Пластик отваливается, все остальное работает, когда нужно включаю. Пластик у другого человека вообще. А мне гугл пей более чем достаточно. Карта продолжает там работать, если в приложухе моно она залочена

• Dislike

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Ситуация
Самостоятельно блокирую через приложение. Пластик отваливается, все остальное работает, когда нужно включаю. Пластик у другого человека вообще. А мне гугл пей более чем достаточно. Карта продолжает там работать, если в приложухе моно она залочена
Это не та блокировка. Это самостоятельная временная. Я говорю о блокировке, через оператора, по утере. Потом даже если найдете пластик, его вам не разлочат. Нужно перевыпуск делать.

Місто
Хмельницький
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Я щось завтикав. В Моно змінилися умови оплати частинами? Раніше, здається, не брало 4% за оплату частинами з кредитних?
Так,не брало,зараз,хто новий оформлює ОЧ вже бере комісію з кредитних
Всё больше дёгтя в бывшей бочке мёда :(

Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
Був не так, щоб великий ліміт (для мене не маленький) - 25 000 грн. Завжди сплачував все вчасно, завжди тільки безвідсотковим періодом користувався. Була заборгованість - до сплати, щоб зкористатися безвідсотковим періодом, залишалося чуть менше двох тижнів. Моно ліміт обнулив, сказали погасити заборгованість і на цьому годі. З тих пір ніяких пропозицій підняти ліміт, а заявки на підвищення ліміту - не схвалюють.

Місто
Киев
Писали в новостях, что с 1 числа моно, должен был вернуть, переводы с кредитных средств, в итоге балалайка. Вернули обязательный платёж.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
costa, ты написал и теперь я очкую загашивать карту... :oops: Как бы так погасить чтоб не порезали лимит?
Докладываю! Баблец переночевал на картах. Утром неспеша сходили в один небольшой знакомый магазинчик и скупились на всю котлету. :cool:
Крч грейс по двум картам на 20 и 45 продлился ещё на два месяца. Фууух... Не порезали лимиты!

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені з початком війни з 60 до 80 підняли. Чи то до війни, не пам'ятаю. Може знали мою ВОС, і зробили такий фінт котом?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Мені з початком війни з 60 до 80 підняли. Чи то до війни, не пам'ятаю. Може знали мою ВОС, і зробили такий фінт котом?
Судя по поднятому лимиту могу предположить шо ты не танкист и не лётчик... :Olen:

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А чому так виходить, що мені з початком війни зрізали суттєво кредитний ліміт (ніяких боргів не маю, карта в пільговому періоді), а інша людина, у якій до війни приблизно рази в 2 менше був кредитний ліміт ніж у мене тоді - у неї зараз кредитний ліміт став більше ніж у мене зараз. Тобто їй знизили але зовсім несуттєво. І дохід у мене більше, ніж у тієї людини. В чому тут таємниця?
Подав заявку на підвищення ліміту - відмова.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Captain, В них 100 факторів. Основні: це місце проживання, робота та кредитна історія.
Мені теж всі банки з початком війни із 250+ тис. порізали під 0. Потім трішки повернули і тепер залишилось 2*10 (Моно і Пумб).

Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
На кредитный лимит в конкретном банке наверняка влияет ещё история взаимодействия с этим банком.
Мне ДО ВОЙНЫ monobank дал 40 000 на рассрочку и оплату частями, а на карту 60 000 грн лимита.
Возможно на это повлияла моя история:
1. Ещё в 2019 году 2-3 раза брал оплату частями (и в 2020-21 годах примерно столько же).
2. В 2019 году отдал 150 грн за белую именную карту.
3. В 2021 году сделал перевод денег за счёт кредитных средств (1 грн и комиссия 4 копейки, хаха).
4. С 2018 года насобирал около 100 грн кэшбэка и позже ещё 240 грн.
5. Делал переводы и платежи с карт, собрал 25 наград.
6. Использовал Google pay, разместил депозит на немаленькую сумму, пригласил 2 человека по рефералке.

• Like
Зверху