Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
У вас забирають певну можливість (неважливо яку)
Важливо яку, цей момент з ватного телевізора ти сприйняв без роздумів, а даремно. Перевірочне питання - ти розумієш, чому коли законом тебе обмежили гвалтувати дітей - це добре, а коли забрали можливість, наприклад, мати паспорт, то це погано? Якщо так, то тезу про "неважливо яку" можемо вважати тупой хєрньой?

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Останнє нововедення потрібно розділити на дві частини.
1. Мова - це треба було зробити ще давно і безперечно
2. Хайп. Новітній маркетинг, з фейсбуками, тіктоками і телеграмами, - це фішка моно. Будь-який рух в банку робиться з максимальною вірусною активністю. Оскільки приводів для хайпу зовсім мало (нові цяточки і едони запустити важко), то хайп робиться з усього. Ми це все обговорюємо - значить маркетинг працює. Можливо ще один темний українець узнав про моно. Мета досягнута.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
2. Хайп. Новітній маркетинг, з фейсбуками, тіктоками і телеграмами, - це фішка моно. Будь-який рух в банку робиться з максимальною вірусною активністю. Оскільки приводів для хайпу зовсім мало (нові цяточки і едони запустити важко), то хайп робиться з усього. Ми це все обговорюємо - значить маркетинг працює. Можливо ще один темний українець узнав про моно. Мета досягнута.
Воно то так, але мене особисто бісить Горох зі своїм піаром, коли кожну маленьку фігню роздуває в велику подію. а моно дійсно вже не той що раніше. Вже вони не перші по іноваціях. Та і умови обслуговування далеко не найкращі. Їх спасають масовість та зручність додатку (люди звикли), ну і типу лояльність до клієнтів і сервіс (які також скоріш надуті)

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
вони не перші по іноваціях
Враховуючи те, що найбільшу армію вони набрали кешбеком, ачівками та роздачею "слонів", іновації там далеко не першою скрипкою були. Більшість знайомих продовжують користуватися, бо зручно заносити кеш через ібокси та комуналка без коміса, але основна карта для розрахунків вже давно не моно: кешбек смішний, відсотку на залишок нема.

• Like
Реакції: cat

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Воно то так, але мене особисто бісить Горох зі своїм піаром, коли кожну маленьку фігню роздуває в велику подію
Це суто проблема твоєї інформаційнох бульбашки. Я не читаю Гороха і навколо-монобанківську тематику і не відчув.
Це як люди, яки піднімають галас стосовно звітів МЗС про безвіз з Анголою. Нафіга це піарити? Бо люди зробили якусь роботу, звітують. Твоя справа читати це чи не читати. І якщо ти побачив інфу в 10 джерелах, які це перепостили, це не значить що МЗС виставляє це як титанічний крок вперед і люту перемогу

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Ото ж вас проперло з тим росіянським язиком. Відкрив додаток і подивився, що там з розділу рокетсаєнс: власні кошти, кредитні кошти, поповнити-переказати. Пригадую, як старорежимні викладачі в універі казали: ми не можемо викладати українською, нема термінології, нема підручників, щелепа не така.... Яка вам на біса термінологія потрібна у банківському додатку? Чим більше будете бачити українську у повсякденному житті, тим швидше адаптуєтеся до правил життя у новій реальності. Путіна вже тут не буде, запам'ятайте.

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Все те, кто поддерживают кенселинг русского языка - поддерживают нарратив путина про "притеснение русскоязычных", и подтверждают его слова своими делами. Это коллаборционизм

Да и вообще, нарушают ст. 10 Конституции Украины, и обязательства Украины перед ЕС

Правильно выше сказали про Израиль - почти всё дублировано на арабском.
В спорных (мятежных) территориях Турции ближе к Сирии - тоже никто не кенселит арабский
Таких примеров множество. Только одна Украина уникальная, и "йде своїм шляхом"

Часто говорят - "чемодан, вокзал". Ок. Зачем границу закрыли? Открывайте, посмотрим сколько останется

Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
rikky ні. Тільки скрєпна та ворожа натівська.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
rikky ні. Тільки скрєпна та ворожа натівська.
вот и я думаю, нахіба нужна та росейская.
Телефон у меня на украинском, все приложения тоже, ну разговариваю я на рашкинсокой, но я учусь разговаривать на своем родном и уже есть определенные успехи.

Взял для себя правило в магазинах и кафе разговаривать на украинском, а дальше больше.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Горох почав вивчати українську. Тому щоб легкіше вчилася...

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
разговариваю я на рашкинсокой, но я учусь разговаривать на своем родном
Что означает понятие родной язык?

родной язык — это язык, который человек усваивает с раннего детства без специального обучения, находясь в соответствующей языковой среде («первый язык»).

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
разговариваю я на рашкинсокой, но я учусь разговаривать на своем родном

родной язык — это язык, который человек усваивает с раннего детства без специального обучения, находясь в соответствующей языковой среде («первый язык»).
Мама у меня разговаривает на украинском, я и до школы разговаривал на украинском, а с 1 класса меня заставили учить русский, ибо школа была русская, и 30 лет я уже разговариваю на руском.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Дивлюсь в Сенсі нема рос.мови. Тихенько випилили і без пафосних розмов.
Так це провтик PR служби альфи, що тихенько забрали. Компанія анонсує зміни, це нормально. А також нормально пояснювати через комунікацію з користувачами чому це робиться. Всі ці пости це просто латентна якась шляпа, "я підтримую, але які ж вони лицемірні і бла бла бла" та нічого ви не підтримуєте і нічого ви не розумієте, просто вам не подобається але прямо сказати страшно.

Повторюю якщо горох така лицемірна шляпа, то чому ви ще на моно, навіщо ці соплі, подобається ці приниження? питання риторичне

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Открывайте, посмотрим сколько останется
пора уже повышать "ценность" паспорта, а то пугают тут некоторые пустой Украиной при этом с этим же паспортом потом с удовольствием собирают "плюшки" ...

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Часто говорят - "чемодан, вокзал". Ок. Зачем границу закрыли?
проблема виїхати до рашкостану? З Запоріжжя - це зовсім не проблема
Post automatically merged:

у сучасному світі може бути декілька рідних мов

Останнє редагування:

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
кенселинг русского языка
Монобанк - приватний банк, тому він оперує поняттями комерційна доцільність. Керівництво банку вирішило, що недоцільно - його право. Ви ж не кричите про кенселінг, якщо вам не налили кредитний ліміт - не пройшли скорінг, отже керівництво вважає що вам давати кредитний ліміт недоцільно.
А ось дайте відповідь про стан захисту української мови у федеративній державі, що позиціонує себе багатонаціональною і де проживає "украинцы — 1 927 988 человек", згідно з переписом. Чи є українські школи, телеканали, ЗМІ....

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Зверху