Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Если бы мы все тут разговаривали на каком-нибудь языке финно-угорской группы, все равно у соседней страны нашелся бы повод начать агрессию. Это имперское свойство данной страны - захватывать все что рядом, все что "плохо лежит". Столетиями присоединяли то турецкие земли, то польские, полезли в Среднюю Азию (очень надо было "сапоги в Индийском океане помыть"), "Желтороссию" пытались сделать (получили по зубам, но не обломались, еще пару десятков лет против Японии пытались с Китаем дружбу строить - а вот тут уже пришлось обломиться). Язык - повод, авось прокатит. Не прокатило.

Ненавидеть русский язык большинству украинцев не за что - язык как язык. Можно ненавидеть немецкий точно так же - некоторые представители германского народа зверства на нашей территории не меньше творили. И можно украинский язык ненавидеть - есть темные пятна в нашей истории тоже (начиная со средних веков и заканчивая текущими временами - или в батальоне "Торнадо" были исключительно представители "братского народа"?).

Неважно, на каком языке подонок разговаривает - он подонком был и останется.

А касательно Моно - хайп чистой воды. Правильно написали - никакой "ракетной науки" в приложении нет. Я выше написал - на волне того же хайпа немцы свое приложение на украинский перевели (правда, толку от того перевода, как с козла молока, там приложение, как и их "гирокарта" - вещь в себе). Но галочку поставили, рядовые немцы радуются - "ай какой у нас банк хороший, беженцам помогает".

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
нарушают ст. 10 Конституции Украины
Ви її довільно трактуєте.
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Ніхто не забороняє російській мові розвиватися, ви ж нею спілкуєтеся, можете вивчати за підручниками, на ютубі відосики дивитись, дома послуговуватися і там, де вас зрозуміють. Чи що б ви очікували, що комерційні структури будуть розвивати російську власним коштом? У магазинах будуть ціники писати угорською, російською, польською? Ні, усе в межах розумності і доречності. Не зобов'язані українці вивчати російську чи гагаузьську, щоб потішити когось. А ось меншини мають знати державну мову. А держава обіцяє, що на вулиці не будуть бити тих, хто розмовляє англійською чи кохає партнера своє статі - тобто, захищатиме ваш вибір.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
У магазинах будуть ціники писати угорською, російською, польською?
Якщо то буде економічно доцільно (у прикордонних містечках, у туристичних локаціях), то так, бізнес перший це зробить власним коштом.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У магазинах будуть ціники писати угорською, російською, польською?
Якщо то буде економічно доцільно (у прикордонних містечках, у туристичних локаціях), то так, бізнес перший це зробить власним коштом.
На цій оптимістичній ноті закінчуємо офтоп.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Я так понял кто хочет юзать приложение на руском, то просто не обновляйтесь максимально долго ?
Вообще для таких случаев есть вариант, которым я пользуюсь.
Если конкретное обновление конкретного приложения мне не нравится - я иду на 4пда и качаю предыдущую версию, которая меня устраивала. Я так поступил с ZEPP (ранее "Amazfit Watch"). Думаю и с mono можно так же - найдите нужную версию и ручками поставьте её, а сам APK-файл сохраните. Если вдруг само обновится - устанавливаем вручную заново.
А вообще я поражён, как тут из маленькой новости срач развели. Приложение monobank и так простое, не сильно перегруженое.
Неужели сложно запомнить фразы Поповнити картку/Переказати гроші/Мої картки/Налаштування/Депозити/Кредит/Платежі?

Місто
Киев
Телефон
iPhone XS
Я так понял кто хочет юзать приложение на руском, то просто не обновляйтесь максимально долго ?
Вообще для таких случаев есть вариант, которым я пользуюсь.
Если конкретное обновление конкретного приложения мне не нравится - я иду на 4пда и качаю предыдущую версию, которая меня устраивала. Я так поступил с ZEPP (ранее "Amazfit Watch"). Думаю и с mono можно так же - найдите нужную версию и ручками поставьте её, а сам APK-файл сохраните. Если вдруг само обновится - устанавливаем вручную заново.
А вообще я поражён, как тут из маленькой новости срач развели. Приложение monobank и так простое, не сильно перегруженое.
Неужели сложно запомнить фразы Поповнити картку/Переказати гроші/Мої картки/Налаштування/Депозити/Кредит/Платежі?
Ох, как вы тут утомили… тут про хайп пишут, а ты опять бред и оффтоп про нерозуміння української мови… про это тут ни слова не было! ты последние пару страниц темы читал? Заканчивай писать тут чушь и оффтопить!!!

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
...иду на 4пда и качаю предыдущую версию, которая меня устраивала. Я так поступил с ZEPP (ранее "Amazfit Watch"). Думаю и с mono можно так же - найдите нужную версию и ручками поставьте её, а сам APK-файл сохраните.
По некоторым программам просто так остаться на неактуальной версии нельзя, они требуют обновиться до актуальной версии. В лучшем случае даст использовать неактуальную версию программы пару релизов. Также у ряда программ есть проверка откуда была установлена версия (ещё платформа устройства должна это поддерживать) и при установке с неофициального источника или предупреждает, или отказывается работать.

При этом пользователь должен понимать, чем грозит ему использование приложения, которое было загружено из неофициального источника.

Заканчивай писать тут чушь и оффтопить!!!
Я предлагаю остальным тоже завершить писать оффтоп. :)

r0m1rez

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Pixel 4A 5G
не можу провести платіж по IBAN, додаток видає помилку, техпідтримка мовчить...в когось ще спостерігаються проблеми з моно?

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Сестра розповіла історію, про те що їй відмовили в А банку із зняттям $ з карти. Оперуючи, тим, що вони вже не співпрацюють з Моно, так як моно не забезпечує їх готівкою.

Хто що знає по даній ситуації ? вже не партрнери? чи то тільки по долару стоп ?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Сестра розповіла історію, про те що їй відмовили в А банку із зняттям $ з карти. Оперуючи, тим, що вони вже не співпрацюють з Моно, так як моно не забезпечує їх готівкою.

Хто що знає по даній ситуації ? вже не партрнери? чи то тільки по долару стоп ?
Схоже, що не партнери. Нещодавно хотів відкрити валютне депо через гривню, обрав опцію купити валюту через банк партнер - показало лише відділення банку Універсал

OlegKiev

Заблокирован
Місто
Киев
Как маркетолог Гороховский просек фишку, увидел спрос на доллар по курсу НБУ +/-. Но основную проблему он пока игнорирует. А эта проблема, что своих отделений у Моно нет. И как отдавать доллары пока никто не задумывается. Все рассчитывают, что через отделения А-банка и Универсала. Но А-банк в любой прекрасный момент может послать Гороха с его "социальным" долларом. А у Универсала отделений мало. В итоге, предложат вернуть депозит в гривнах по курсу НБУ. Н у % ставка по депозиту чисто символическая.
Запам'ятайте цей пост. Не минуло і пів року.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Всередині серпня Горох писав у себе:
З 1.09.2022 платіжні системи, під тиском банків-власників великих банкоматних мереж, більш ніж удвічі підвищать міжбанківський тариф відшкодування за зняття клієнтами інших банків готівки в українських банкоматах.

У цих умовах тариф, що раніше діяв за зняття готівки, не буде покривати наших витрат і ми, на жаль, змушені з 1.09 підняти тариф за зняття власних коштів з наших карток з 0,5% до 0,9%.
Тариф за зняття кредитних коштів залишиться без змін.
Хтось ще збільшив тариф за знаття готівки чи цей "міжбанківський тариф відшкодування" є ексклюзивом для Гороха?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Хтось ще збільшив тариф за знаття готівки чи цей "міжбанківський тариф відшкодування" є ексклюзивом для Гороха?
Питання ще у розмірі власної банкоматної мережі банку. У монобанку вона складається у кращому випадку з 20 банкоматів, тому вважай що її немає. У кого ще з банків без власної мережі було зняття менше 1%.
Тут як і із зніманням баків дається взнаки "банк без відділень і без усього що можна, бо діджитал"

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Питання ще у розмірі власної банкоматної мережі банку. У монобанку вона складається у кращому випадку з 20 банкоматів, тому вважай що її немає. У кого ще з банків без власної мережі було зняття менше 1%.
Тут як і із зніманням баків дається взнаки "банк без відділень і без усього що можна, бо діджитал"
У Монобанк нема своїх банкоматів. Розгортання мережі банкоматів перенесено на післявоєнний період. Відділ, який займався впровадженням, розформовано з 01.06.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
У Монобанк нема своїх банкоматів. Розгортання мережі банкоматів перенесено на післявоєнний період. Відділ, який займався впровадженням, розформовано з 01.06.
Я вважаю, що банкомати універсалу усе ж можна вважати своїми, тому не 0

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Розгортання своїх банкоматів Монобанком це як побудова мережі Лака-мобайл: купа інвестицій в нікуди.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Запам'ятайте цей пост. Не минуло і пів року
а що, хтось серйозно купував долар на депозит у моно, щоб потім знімати готівку? Думаю, очевидно, що моно для цієї цілі не підходящий банк. Інше діло - купити, щоб мати на рахунку валюту, в умовах, коли звичайна безготівкова покупка заборонена. Тут моно цілком норм.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Запам'ятайте цей пост. Не минуло і пів року
а що, хтось серйозно купував долар на депозит у моно, щоб потім знімати готівку? Думаю, очевидно, що моно для цієї цілі не підходящий банк. Інше діло - купити, щоб мати на рахунку валюту, в умовах, коли звичайна безготівкова покупка заборонена. Тут моно цілком норм.
Якщо жити у Києві - то нормальний банк, для цієї цілі. А для інших міст, особливо де немає відділень Универсалу - дійсно не пасує.

Зверху