x-shader

Известный пользователь
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Selianka

Активный пользователь
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung
Отже, моє 3-денне "паломництво" за депозитом у відділення Абанку наразі завершено. Без халепи не обійшлося- в мене депозит був не кратний 100, відповідно 95 так і зостались на рахунку. Без поняття, як їх зняти поки що. Котики поки не відповідають.Можливо відкрию валютну картку і хай поки стоять там.

Наразі, мене це все не радує.
другой вопрос чем ты или о чем думала, когда открывала их в Моно ?
Доречі, після мене хлопчина хотів зняти 7к депозит моно. Так, що я як бачите дурко з категорії, що піддаються навчанню ;)

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Без халепи не обійшлося- в мене депозит був не кратний 100, відповідно 95 так і зостались на рахунку. Без поняття, як їх зняти поки що. Котики поки не відповідають.Можливо відкрию валютну картку і хай поки стоять там.
принести свои 5 разве не вариант ?

Selianka

Активный пользователь
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung
Без поняття, як їх зняти поки що.
Докупить 5 баксов в кассе а-банка и снять сотку не пробовали?
в них нема менше 100. Але все рівно по коду сама система заокруглює. ТОбто якби вони і хотіли, то не можуть видати. Я даю код, вона мені каже, до видачі X00...
Без халепи не обійшлося- в мене депозит був не кратний 100, відповідно 95 так і зостались на рахунку. Без поняття, як їх зняти поки що. Котики поки не відповідають.Можливо відкрию валютну картку і хай поки стоять там.
принести свои 5 разве не вариант ?
Я тут обійшла біля себе 3 шарашки, нема в них таких дрібних. 50 найменше.

webivan

Известный пользователь
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20
Без поняття, як їх зняти поки що.
Докупить 5 баксов в кассе а-банка и снять сотку не пробовали?
в них нема менше 100. Але все рівно по коду сама система заокруглює. ТОбто якби вони і хотіли, то не можуть видати. Я даю код, вона мені каже, до видачі X00...
Ну коли я знімав у них 98баксів, правда з картки А-Банку, а не моно, мені запропонували докупити у них ті 2 бакси і видати 100. Тому у мене з картки списало 98, я дав касирші 2*курс банку, щось там 78гривень, і отримав 100 баксів. Правда не факт що з карткою моно вони теж так роблять

Selianka

Активный пользователь
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung
Котики відписались по мої ситуації. В принципі в мене особливого вибору нема.
Ви зможете відкрити безкоштовно валютну картку монобанк та вивести залишок коштів на неї. Після цього кошти можна зняти з валютної картки (комісія становить - 0,9% від суми) або ж перевести на гривневу картку.

OlegKiev

Активный пользователь
Місто
Киев
Котики відписались по мої ситуації. В принципі в мене особливого вибору нема.
Ви зможете відкрити безкоштовно валютну картку монобанк та вивести залишок коштів на неї. Після цього кошти можна зняти з валютної картки (комісія становить - 0,9% від суми) або ж перевести на гривневу картку.
Або сплатити/купити щось за кордоном, так може бути вигідніше.

Uni

Активный пользователь
Місто
Харьков
Підкажіть будь ласка , якщо людина відкрила збір на карту монобанку ( банка на допомогу) , якщо її поповнювати, то людина буде бачити від кого прийшли кошти чи ні?

webivan

Известный пользователь
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20
Підкажіть будь ласка , якщо людина відкрила збір на карту монобанку ( банка на допомогу) , якщо її поповнювати, то людина буде бачити від кого прийшли кошти чи ні?
Якщо з моно, то буде, якщо з іншого банку, то ні.

hirewnik

Пользователь
Місто
Осло
Якщо з моно, то буде, якщо з іншого банку, то ні.
В мене при переказу P2P з П24, пише від кого...

webivan

Известный пользователь
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20
А чи можна якось юзати моно з пк чи ноутбука?
Ставиш емулятор андроіда, чи на вінжі можна ще задрочитись з Windows Subsystem For Android - і будуть працювати більшість андроід додатків(фактично усі які можучть працювати на x64, та не потребують DRM)

m_bereg

Активный пользователь
Місто
Львов, Украина

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
А они ещё деподоговора с наклейками по НП шлют?бесплатно?
Мне не прислали....
Специально посмотрел - открытый в декабре трёхмесячный вклад всего на 100 евро (так было надо). Заказать договор дало, выбрать отделение тоже. Заказал. Жду. По результату отпишусь.
Ну вот результат налицо. Все безплатно, наклейки присутствуют - внук рад.

Вкладення

• IMG_20230128_162836.jpg
    IMG_20230128_162836.jpg
    118.1 КБ · Перегляди: 109

Кочевник

Hrvat
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Автоцивілку кредитними сплатити можна?
Якщо так, то яка комісія?
Автокешбек на які МСС і в якому розмірі, на який термін?

Becks

Известный пользователь
Місто
Днепр
Телефон
iPhone 12, AW3, iPad m2
Автоцивілку кредитними сплатити можна?
Якщо так, то яка комісія?
Автокешбек на які МСС і в якому розмірі, на який термін?
1) Так
2) 0%
3) Не знаю який МСС, але нараховується стандратний кешбек на категорію Авто та АЗС. 1 рік. 0,75% на кредитні, 1,5% на власні кошти.

Зверху