Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Lorn

Заблокований
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
У всіх зникли категорії під транзакціями?

Місто
Харьков
Статистика не открывается, Интернет-оплата требует подтверждения с приложения - уведомление не приходит.. Но вижу, у всех какие-то проблемы.

Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 6
Прив'язав до Spotify карту моно, на якій встановлено динамічний CVV. Чи буде проходити сплата в майбутньому без моєї участі?

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Rucha, 99% что будет. Это ж подписка, карта проверяется только один раз, потом просто происходит ежемесячное списание. Так что, если нужно отменить подписку, то нужно это делать самому в спотифай, и там же отвязывать карту. В моно можно еще запретить списание данным мерчантом в самом приложении, но это костыли.

Місто
Киев
Телефон
Google Pixel 6
Это ж подписка, карта проверяется только один раз, потом просто происходит ежемесячное списание.
Прикол в тому, що перевірки не було, т.я. ще не було списання - я просто змінив одну карту на іншу.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
перевірки не було
Можливо перевірку малою сумою вам просто не відображає. При зміні методу оплати Споті завжди пробує холд.
В мене оплата палкою, і тут теж якщо міняєш карту, з якої знімати абонку, воно відразу перевіряє її. Змінював кілька раз, суми були $0,01 та $0,00 для перевірки (карти різних банків, USD та гривневі).

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Створюю в Монобанку шаблон для переказів на іншу картку. І щось не можу зрозуміти, як цьому шаблону надати своє ім'я, щоб було зрозуміло, що це за картка. Таке взагалі робиться в додатку Моно?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
В моно можно якось надсилати виписку за карткою на свою ел.пошту напряму з додатку моно? Бо знайшов лише платіжки по ібану таким чином тільки надсилаюттся, а по іншим пропонує обрати поштовий додаток для відправки

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
надсилати виписку за карткою на свою ел.пошту напряму з додатку моно
Знизу справа "Ще" -> вкладка "Виписки та довідки" -> "Виписка за карткою або рахунком".
Так не відправляє напряму, а пропонує вибрати додаток для відправлення

А потрібно, щоб було так

І в такому випадку відправником виступає якраз моно

Останнє редагування:

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Ви хочете, щоб банк відправив лист на вказану Вами адресу
А у них реалізована зовсім інша логіка - Ви самі відправляєте собі лист. Для цього прямо на Вашому пристрої ініціюється створення нового листа додатком за замовчуванням для роботи з поштою. Якщо такого додатку немає - ця опція не працює (бо лист створити не можливо)

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
А у них реалізована зовсім інша логіка - Ви самі відправляєте собі лист.
Кстати, да. Я еще в 2020 году на этот беспредел внимание обратил, хотя помню точно - до этого письма приходили с сервера mono на указанный клиентом адрес. При этом те же депозитные договора спокойненько присылают с info:Olen:monobank.com.ua
При выборе почтовика, вместо ожидаемого сообщения типа "файл отправлен на Вашу почту", в нем создается черновик письма с квитанцией-вложением и мне предлагается ввести e-mail получателя. То есть пользователю предлагается от своего имени отправить файл себе (или другому дяде).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Ви хочете, щоб банк відправив лист на вказану Вами адресу
А у них реалізована зовсім інша логіка...
але ця логіка у них дія на виписку по карті, а ось квитанції по платежам здійсненні за ібаном, якрпз відправляються з додаткау саме банком - на другому та третьому скріншоиі це видно. Хоча раніше і виписка за карткою так само відправлялась

Місто
Чернігів
Читав про Банку. Якщо я правильно зрозумів, Банка це різновид депозиту . Не знайшов який зараз процент дає Моно на гроші в Банці?

Місто
Чернігів
Зверху