Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Forced Nomad, не слышал про отмену. Где написано?
Абанк снимает как приват - первый платеж без комиссии, остальные 4%
Про отмену Горох по-моему говорил вначале военного положения. Был пост с глупыми отмазками, типа "по многочисленным заявкам пользователей". Тогда было много хейта, что это как раз позиционировалось как одна из главных отличительных фишек - "не так как у привата, а клиентоориентированно (без комиссии)". А в итоге пришли к "как у привата". Типа "уходили от привата, а пришли в итоге к такому же зажратому привату". Изобрели приват заново :)
Может уже сделали отмену отмены, но я такого не слышал
14 липня 2022 як відмінили. Є повідомлення в додатку Моно.

Місто
Украина, г. Киев
Это Моно один такой уникальный, что не берёт комиссию, за платежи по оплате частями за счёт кредитных средств?

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
В чому може бути проблема: авторизація в monobank, наче все нормально якщо туди зайти, потім спроба авторизації в Дії через цей monobank - не виходить, а monobank при спробі Дії авторизуватися видає помилку. Це у родичів, я не можу допомогти бо вони далеко. Може якісь ідеї є в чому проблема?

Вкладення

• monobank помилка.jpg
    monobank помилка.jpg
    99.1 КБ · Перегляди: 52

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
В чому може бути проблема: авторизація в monobank, наче все нормально якщо туди зайти, потім спроба авторизації в Дії через цей monobank - не виходить, а monobank при спробі Дії авторизуватися видає помилку. Це у родичів, я не можу допомогти бо вони далеко. Може якісь ідеї є в чому проблема?
Ну якщо буквально читати повідомлення, то Моно хоче підтвердження пристрою.
Як варіант, то можливо не підтверджено пристрій у email, що приходить при зміні телефону.

Місто
Киев
Перевір пошту, там повинно бути підтвердження зміни левайсу

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Howl, чим закінчилася твоя епопея з відсутності звіту від Моно по доходах ОВДП?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Український розробник/інженер, а також Head of Technological R&D MacPaw Сергій Кривоблоцький, в рамках власної волонтерської діяльності створив додаток «Баночки» для iOS та macOS. Він дозволяє підписуватись на так звані «монобанки» та фоловити їх.

«Моя мета тут дуже проста: якщо цей застосунок допоможе зробити на 1 донат більше – то це вже успіх», – пояснив Сергій у коментарі AIN.UA.
Скріншоти в цьому матеріалі: Сергій Кривоблоцький
Щоб скористатися додатком, потрібно додати посилання на банку, яку ви бажаєте відслідковувати, і вона збережеться в «Баночках».

Також з допомогою «Баночок» можна:

• відслідковувати прогрес по банкам, які вас цікавлять;
  • швидко поповнювати через застосунок monobank або веб;
  • додавати коментарі до банки;
  • поділитися банкою з друзями.

Чому це цікаво​

З початком повномасштабного вторгнення так звані «банки» у monobank перетворилися на зручний та прозорий спосіб для волонтерів збирати кошти на закупку всього необхідного для військових та гуманітарних потреб. Сергій вирішив спростити українцям шлях від пошуку посилання на банку до донату.

«Як і більшість моїх знайомих, я регулярно роблю донати на різні потреби і дуже зручно, що monobank створили таку фічу як «Банки». Але для мене була проблема в тому, що досить просто втратити лінк, який тобі скинули – оновилася сторінка в twitter, проскролив стрічку, або банально забув де бачив той чи інший збір, – розповів Сергій в коментарі AIN.UA.
Інша проблема – це регулярність. Інколи відчуваєш бажання зробити донат на якусь специфічну ціль, як, наприклад, допомога стайні з кіньми, яких покинули, але не пам’ятаєш, де бачив це посилання і цей збір.
Я намагався вирішувати ці проблеми в записниках, зберігав собі посилання в notes, але згодом їх стало багато, і щоб перевірити чи закритий збір – треба було відкривати кожне посилання.
От приблизно так і виникла ідея: були проблеми, які потребували вирішення».
Версію для macOS Сергій запустив 17 травня, і вона вже займає перше місце в розділі Finance в App Store по Україні.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
...чим закінчилася твоя епопея з відсутності звіту від Моно по доходах ОВДП?
Чекаю відповіді від профільного відділу... Ну в мене немає необхідності подавати декларацію за минулий рік, тому я сильно на банк не тиснув. Буде натхнення, то звернуся офіційно. Хтось звертався вже? Відповідь якусь отримував від банку чи податкової?

Місто
Харків
Що там зі stereo by mono? Якось щезла ця тема зі шпальтів новин, до слова зовсім. Мабуть, конкуренти не дали вийти на ринок?
Гороховський:

Вчора ми успішно пройшли сертифікацію Apple Pay для stereo і тепер повністю готові до запуску в Польщі.

АЛЕ…
на жаль, через незалежні від нас обставини, випуск продукту відкладається на невизначений термін(((

Більше 230’000 клієнтів чекають на запуск stereo в Польщі, і ми продовжуємо працювати над тим, щоб це стало можливим.

Місто
Киев
АЛЕ…
на жаль, через незалежні від нас обставини, випуск продукту відкладається на невизначений термін(((
...[/I]
Не дивно.
Це не в Україні , щоб як собі хтілося інтерпретувати постанови або сидіти на планьорці у міністра трансформації та впроваджувати продукти ще до офіційного проголошення.

Місто
Харків
Ковтнули в Британії, зараз у Польщі. А колись Горох ще і поради іншим давав як вести бізнес
Так у Британії ж наче працюють? Правда чогось перейменувалися з Кото у Кредитна хрінь

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Unnicked, тому що окрім кредитів ліцензій нема

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Так у Британії ж наче працюють? Правда чогось перейменувалися з Кото у Кредитна хрінь
Ну як "працюють". Изначально собирались порвать британский рынок.
А теперь стали позиционироваться как "Кредитна картка для українців". Что как бы намекает о успехах продукта.

Зверху