Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У Великобританії дуже жорсткі вимоги до фінансових установ. Бізнес-модель "Мона" не злетить.

Alexnewport

Заблокирован
Місто
Киев
Так у Британії ж наче працюють? Правда чогось перейменувалися з Кото у Кредитна хрінь
Ну як "працюють". Изначально собирались порвать британский рынок.
А теперь стали позиционироваться как "Кредитна картка для українців". Что как бы намекает о успехах продукта.
а Украинский язык для Украинцев не завезли

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
В мене відкритий рахунок ФОП на який регулярно надходять кошти. Також є біла картка. Наскільки знаю, в банкоматі можна зняти до 50К грн з білої картки, якщо перевести їх з картки ФОП. Питання в наступному: а якщо не переводити з ФОП на білу, а просто зняти гроші, які вже були на білій (поступили переказом з картки іншого банку) чи буде застосована комісія за зняття готівки в такому випадку? Чи обов'язково, щоб гроші на білу надійшли саме з мого рахунку ФОП чи для безкомісійного зняття готівки достатньо просто того, що на мій рахунок ФОП надходять кошти?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Priser, краще запитати у підтримки, але, думаю, "обов'язково, щоб гроші на білу надійшли саме з мого рахунку ФОП".
З можливих варіантів - скинув 50к з фоп, витратив, потім отримав 50к з іншої картки і зняв їх, має бути без комісії на мою думку (якщо все в рамках одного місяця)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Priser безкомісійне зняття можливе тільки після заходу суми з рахунку ФОП(рахунок ФОП може бути і в іншому банку).

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Priser, хоч із Чорної, хоч із Білої зняття цільових коштів або зарахування власних коштів від діяльності ФОП у сумі до 50к грн/місяць без комісії.
Під поняттям "цільові кошти" й/або "цільові зарахування" розуміється (пункт 3.8 Умов):
  • заробітна плата,
  • оплата за гіг-контрактом,
  • оплата за договором цивільно-правового характеру,
  • пенсія,
  • інші соціальні виплати,
  • цільова допомога від благодійних організацій,
  • внутрішньодержавних та міжнародних гуманітарних організацій,
  • власні кошти, перераховані з власного поточного рахунку як фізичної особи-приватного підприємця в результаті здійснення господарської діяльності.
Іншими словами, як тільки цільові кошти зайшли на поточний рахунок, то банк дозволить ці кошти зняти без комісії. Десь у системі буде лічильник того скільки коштів можна зняти без мзди.

Якщо кошти надійшли зі свого рахунку ФОП (немає різниці з якого банку), то це власні кошти від діяльності ФОП. Якщо з рахунку ФОП іншої особи, то це вже заробітна плата.

Місто
Харків
Телефон
Redmi Note 8T
Шото моно сегодня ни с того ни с сего порезал кредлим. В начале войны как и всем сделал 10к. А сегодня срезал до 0. И рассрочку до 0 убрал. Странно! Да и фиг с ним! Особо и не нужен.
Никаких необычных операций не делал. Реже стал использовать карту. Но я сейчас редко в магазин хожу.

Кстати посмотрел тещину карту. Ей наоборот кредлим подняли. В сумме теперь 75к. Хотя у нее это не основная карта и используется тоже редко.

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
Потрібно зняти валютний депо через А банк. В додатку вказується, що потрібно буде відкривати рахунок транзитний в А банку.
Цікавить найпростіший спосіб зняття, й щоб не попасти на комісію.

Якщо на валютну карту моно виплатити депозит, то його можна буде зняти в А банку без комісії 0,9%?

Місто
Київ
Телефон
M315F
Ні. З картки буде комісія.
Потрібно знімати з поточного валютного рахунку, де знаходяться кошти після завершення терміну Депозита.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Romash, В мене майже аналогічно: кредитний ліміт з 60 до 0. Розстрочку зрізали з 50 до 41.1: рівно стільки, скільки маю боргу по оплатах частинами.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
У мене навпаки недавно 20к додали, не купляв облігації з лімітних грошей, не крутив бінанси, при тому що основна картка у мене не моно а БВР, все одно додали.

Зверху