Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Пошук вразливостей: Мonobank пропонує 1 млн грн за злам його застосунку​

Monobank запросив усіх бажаючих приєднатися до пошуку вразливостей в застосунку. Для цього банк відкрив свій програмний код​

Про це повідомив співзасновник проєкту Олег Гороховський.
"Є така світова практика - bug bounty program - це пропозиція бізнесу для розробників, що дає можливість отримати компенсацію за повідомлення про помилки в продукті", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що конкурс триватиме з 17 листопада 2023 року до 1 грудня 2023 року включно. Загальний призовий фонд - 1 мільйон гривень. Для участі потрібно реєструватися за онлайн-формою Google Forms за посиланням до 30.11 включно.
Мета конкурсу - підвищити захищеність застосунку monobank.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Ви не повірете! Знесли закон про податки заднім числом!
Жартую-жартую.
Звісно прийняли! ( запровадити 50% податок для банків заднім числом по прибутках 2023 року! )
Тепер заживемо!
Дороги збудуємо!
Стадіони!

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
cat, мені цікаво чи були десь моменти де моно ретроспективно до клієнта виставляв комісії/штрафи/пені

• Wow
Реакції: cat
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
cat, мені цікаво чи були десь моменти де моно ретроспективно до клієнта виставляв комісії/штрафи/пені
Було що наперед за мене платив, а потім за місяць забирав назад ці гроші. Оплата в терміналі що пройшла офлайн.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щодо авторизації в додатку.
Додав сьогодні в Гпей білу від Моно. Відсканував її через NFC в тумбі City24, запросило авторизацію в додатку.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Сьогодні поповнював чорну, приклавши браслет з її токеном до терміналу City24.
Нарешті прибрали дебільне введення номеру телефону, відразу перекинуло до авторизації в додатку.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
А що ж казали, ніби за один раз не більше 5000грн можна закинути на карту через термінал?
5400 грн тижня півтора тому

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Я вчора закидував - ліміт 5000 на Добу на один номер телефону. Тобто більше 5000 не дає закинути навіть на декілька карт різних, якщо авторизація за одним номером телефона проходить

Місто
Луцьк
Сьогодні хотів спробувати поповнити картку через тумбу Сіті24 відсканувавши її в Гпей. Нуль реакції від тумби, хоча хвилиною раніше я без проблем розплатився нею на касі через Гпей.
Картка була добавлена колись в Гпей через додаток банку, а не напряму, це може бути причиною? Щось я сумніваюсь.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Картка була добавлена колись в Гпей через додаток банку, а не напряму, це може бути причиною?
Ні, не може. Я авторизуюсь в терміналі в 99% випадків браслетом Xiaomi MB4 з NFC, в який вписаний токен карти і зрідка смартфоном через GPay. Проблеми ніколи не було.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Сьогодні хотів спробувати поповнити картку через тумбу Сіті24 відсканувавши її в Гпей. Нуль реакції від тумби, хоча хвилиною раніше я без проблем розплатився нею на касі через Гпей.
Картка була добавлена колись в Гпей через додаток банку, а не напряму, це може бути причиною? Щось я сумніваюсь.
Скоріш за все проблема в тумбі, спробуйте на іншій.

Місто
Луцьк
Порився в налаштуваннях додатка Моно, знайшов у меню пункт "Зчитувати картки через NFC (навіть якщо застосунок не запущено)", який чомусь був деактивований. Скоріше за все в цьому і була проблема, завтра перевірю, ну і спробую також іншу тумбу, якщо не допоможе.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Порився в налаштуваннях додатка Моно, знайшов у меню пункт "Зчитувати картки через NFC (навіть якщо застосунок не запущено)"
Підскажіть, де саме знаходиться цей пункт?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Порився в налаштуваннях додатка Моно, знайшов у меню пункт "Зчитувати картки через NFC (навіть якщо застосунок не запущено)", який чомусь був деактивований.
Ні, це не відноситься до тумби. Ця пімпа вмикає збудження додатку Монобанк, якщо ти поклав смартфон на картку з NFC.

Місто
Луцьк
де саме знаходиться цей пункт?
В меню вибору карток тапаєте на свій аватар і переходите до налаштувань, пункт в самому кінці.
Ні, це не відноситься до тумби.
Шкода, якщо так. Ну в будь-якому разі спробую, а там буде видно. Можливо діло й справді в самій тумбі.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Порився в налаштуваннях додатка Моно, знайшов у меню пункт "Зчитувати картки через NFC (навіть якщо застосунок не запущено)", який чомусь був деактивований.
Ні, це не відноситься до тумби. Ця пімпа вмикає збудження додатку Монобанк, якщо ти поклав смартфон на картку з NFC.
От-от. Колись тиждень виносив собі мізки що з телефоном бо час від часу загружало монобанк, аж поки не виявив що картка в чохлі книжці телефона стала з nfc чіпом.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
В меню вибору карток тапаєте на свій аватар і переходите до налаштувань, пункт в самому кінці.

Й близько нема нічого схожого (оновлено додаток)

Вкладення

• IMG_20231130_072519_409.jpg
    IMG_20231130_072519_409.jpg
    76.7 КБ · Перегляди: 52
Зверху