Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
В точках выдачи (пластик) только Виза.
Вчера в точке выдачи (маг.Алло) менял карту по сроку, были в наличии и визы, и мастер. Надо узнавать.
сколько стоит замена?
По сроку было бесплатно вроде.

Місто
Харків
В точках выдачи (пластик) только Виза.
Вчера в точке выдачи (маг.Алло) менял карту по сроку, были в наличии и визы, и мастер. Надо узнавать.
сколько стоит замена?
По сроку было бесплатно вроде.
Мне хотели напарить за 100

Місто
Харків
@LiquidStrm,не. это была замена, возможно не по сроку...
пластик с номером если оставить, но еще ждать нужно, сразу не дадут.

Місто
Львів
Вітаю хтось помітив в додатку сьогодні чорна картка якій більше чотирьох років якимось чином стала іменою?! фізичний пластик звісно ж не імений. В підтримці спочатку почали питати а де це ви таке побачили? чи можна скріншот? а потім видали, щось по типу для зручності так як ніби-то десь можуть вимагати саме імену... одностороння ініціатива з боку банку моно вже не той, як не кредит по тихому додають так ще щось... сміялись з привата та пумба а самі скотились до їх рівня. розраховува почути шось по типу вимога нбу чи тралі валі а по факту відмазка.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Вітаю хтось помітив в додатку сьогодні чорна картка якій більше чотирьох років якимось чином стала іменою?! фізичний пластик звісно ж не імений. В підтримці спочатку почали питати а де це ви таке побачили? чи можна скріншот? а потім видали, щось по типу для зручності так як ніби-то десь можуть вимагати саме імену... самоправство з боку банку моно вже не той, як не кредит по тихому додають так ще щось... сміялись з привата та пумба а самі скотились до їх рівня.
Так, є таке. У мене всі картки відображаються як іменні, хоча з фізичного пластику іменна лише Біла.
АТБшка взагалі не може бути іменною - бо куплена на касі. Але додаток її теж "зробив" іменною.
Я не бачу в цьому проблеми.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Донедавна теж був цей глюк. Але оновлення (3.4.1) прибрало.

• Like
Реакції: umka
Місто
Львів
Sanyok77, я не кажу шо проблема, це самоправство з боку банку коли мені чи вам навʼязуються ту чи іншу послугу і я важаю що це не просто так робиться. А для додаткової ідентифікації чи верифікації чи ще для чогось банк ніколи і нічого не зробить просто так ну хіба що це глюк просто,,,,при здійснені платежів. по тихому ви ж самі написали що навіть атб картка і та імена хоча це неможливо взагалі і тут цирк навіть якийсь
Post automatically merged:

happy_stone, у себе помітив на 3.4 ios це є як і на попередній збірці 3.4.1 у Вас Андроід? може дійсно глюк і недолуга підтримка нормально не пояснила просто це раз у Вас виправили та і питання підтримки де ви це побачили і скрін надайте наштовхнуло мене також до глюку в мене сьогодні зʼявилось вчора не було

Останнє редагування:
Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
umka, так, Андроїд
Помітив на вкладці "всі операції" (свайп вправо). Було щось типу "1000грн з Біла на Чорна іменна картка"

• Like
Реакції: umka
Місто
Луцьк
Те, що на плашках карт тепер чомусь (для чого воно взагалі?) відображається ім'я та фамілія ще не робить ці картки дійсно іменними. Особливо повеселила "іменна" АТБ :LOL:

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Коллеги а на поркуа вы вообще на это внимание обращаете (и тем более обсуждаете)‽ Ну нарисовал моня ваши фамилие и имено в аппке на карте. Экка невидаль. Что тут такого особенного чтобы так страстно этот никчемный факт обсуждать?

Місто
Ukraine, Odessa

Юридичні особи - нарешті й ви дочекались...
Тільки щось мені здається, що зачекались маленьки юрособи, щоб злізти з Привату. А ось 1000 грн./місяць ніхто не чекав.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Відгуки для бізнесів

Без швидкої реакції на фідбек користувачів немає сенсу навіть мріяти про незабутній клієнтський досвід. Кожен підприємець знає, що фідбек клієнта — це подарунок для розвитку бізнесу.

Тому відтепер користувачі mono можуть залишати відгуки та побажання іншим компаніям прямо в нашому застосунку. І, що важливіше, ваш фідбек буде почутий. Бізнеси, що підключені до нашого сервісу, обіцяють швидко реагувати на коментарі.

Це вже працює для оплат у мережі мультимаркетів Аврора, WOG та АНЦ!

Підприємці! Не нехтуйте можливістю почути своїх користувачів. Долучайтесь!

Пишіть на мейл для активації відгуків:
[email protected]
Ми все зробимо швидко.

Uni

Місто
Харьков
Таке питання: на новій пошті потрібно буде отримувати і оплачувати товар з олх(приблизно 7000грн) .Якщо сплатити картою монобанк ( чи приват) то відсоток за кредитні кошти знімається , чи ні ( так як в супермаркеті)?

Місто
Кропивницький
Таке питання: на новій пошті потрібно буде отримувати і оплачувати товар з олх(приблизно 7000грн) .Якщо сплатити картою монобанк ( чи приват) то відсоток за кредитні кошти знімається , чи ні ( так як в супермаркеті)?
Якщо оплата одним платежем, то пройде як оплата в магазині. Якщо окремо оплата товару і доставки, то пройде як перевод з карти на карту і нарахує відсотки.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Якщо оплата одним платежем, то пройде як оплата в магазині. Якщо окремо оплата товару і доставки, то пройде як перевод з карти на карту і нарахує відсотки.
Відколи це на олх з'явились торгові операції? Це ж не пром.юа де продають і фізособи і юр.особи. на олх виключно фізики.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Якщо сплатити картою монобанк ( чи приват) то відсоток за кредитні кошти знімається , чи ні ( так як в супермаркеті)?
Усе залежить від того чи відправником є ФОП/юрособа, яка має договір із Новою поштою.
Якщо ні, то накладений платіж буде звичайним переказом.

Дивишся в застосунку Нової пошти інформацію про платіж, якщо там є комісія за накладений платіж, то це переказ коштів. У застосунку monobank є тумблер, який дозволяє сплату таких операцій кредитними грошима.

Зверху