Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Заради справедливості - білу карту вони покращили ще до релізу. Так що розраховувати на те, що в беті - теж неправильно. Але те, що вони цю картку зробили максимально безкорисною для пересічного це звісно гадство ще те...

Зате ніхто вже не канючитеме дебетку. Їжте що дають.

r0m1rez

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Pixel 4A 5G
Зате ніхто вже не канючитеме дебетку. Їжте що дають.
так к чему они придут с такими разворотами? я, допустим, планировал 99% денежных операций проводить через моно, оставив приват только для получения ЗП и многих знакомых подбивал на моно, ещё с 2017 как подписался на бета тестирование, а вот теперь я вижу, что не всё так радужно в стране котячей))

ПыСы: я иллюзий не строил, просто реально было (да и есть) удобно с моно в плане онлайн оплат, но вот с наличкой видать не пойдёт

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Ну й занести на Моно без комісіїї ще той квест.
В чому квест? Сеп 3₴, айбокси скрізь. Валюта в Тасі - теж без проблем і без комісії.

ІМХО - нести туди треба лише ті суми, які тобі потім не знадобляться в якості готівки. В мене такий принцип. При такому кейсі юзабельність Моно максимальна і напевно в цьому його вся суть.
угу, получается банк без отделений и без налички (прям новый слоган) :)
Що теж непогано. Стараєшся зменшити використання готівки по максимуму і до цього швидко звикаєш, як і до того, що банк лише в смартфоні. Для більшості випадків цього вистачає. Для іншого є звичайні банки зі своїми не кращими приколами...

Місто
Киев
Для більшості випадків цього вистачає. Для іншого є звичайні банки зі своїми не кращими приколами...

На самом деле в Украине очень и очень непогано с этим, с безготівковостью. В последнее время часто путешествую, в других странах все намного хуже с картами. А у меня щас возле дома в Киеве даже кофейный вагончик оборудован NFC-терминалом. Такшо зря жалуетесь, господа.
Но в Украине другая шляпа - куча тупых ограничений на наличку, на банкоматы (лимиты), на выдачу валюты.
В общем, везде не без изъяна.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На ios уже выпустили бэту с белой картой?

Місто
Кременчуг
Телефон
Xiaomi Redmi 10 4/64GB
Котобанка (не бэта) обновилась до белой карты. Можно пользоваться

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Sanyok77, вроде как, да. Об этом писали на момент запуска этого раздела.

ivan pochta

user #68
Місто
Дніпро
Меня запаяло открывать награды. Уже на 32 месте :) Друг подсадил - у него 2-ое место (могу скрин скинуть) и 2 закрытых ячейки. Пока напряг с несколькими категориями: оплатить в 6 странах, купить 10 билетов и 1000 ггрн на остаток на счете...

Если кто-то хочет открыть карту, кину рефку в личку. Кешбек верну :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Яка в нього мотивація? Так хоче на сніданок з Горохом чи так захопився, що вже не знає навіщо?))
Чи можна нагороди грошима взяти?
Очевидно можна їжею, якщо на тому бізнес-сніданку платитиме Горох, а це не факт - може рахунок розділити по спліт-білу:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Зверху