Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Бровари
Кто-то менял финансовый номер? Если менять в приложении, должно ли прийти смс на старый номер?
Міняв. Успішно, дуже просто і швидко, але от як саме не пам'ятаю 😥 важливо, що підтримка у вайбер на попередньому номері досі працює! І це супер. Підтримка, думаю, дасть вам вичерпну відповідь на цю тему.
monobank на днях переезжал в тихую на свой процессинг.
Переглянути вкладення 31659
А до цього він у них був який? Лиш тепер переїхали з привату на тазік???

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Ни у кого после последнего обновления бета-версии лимит на оплату частями не обнулился?
Вот думаю глюк ли это или возможна их обратка после невыгодных для них действий...

Місто
Бровари
Цікаво, що сам моно під рекламою на фб у коментарях пише, що змінювати кредитний ліміт можна до двох разів на місяць, включно з обнуленням... Чортішо.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Помітив, що почали вмикати на радіо нову рекламу Моно. Вона мене чомусь бісить. До того навіть тупа реклама ОККо так не бісила.

Місто
Чернигов
Обратил внимание, что после последних обновлений приложения редко появляются всплывающие уведомления при покупках и пополнениях. Раньше все работало как часы.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Помітив, що почали вмикати на радіо нову рекламу Моно. Вона мене чомусь бісить. До того навіть тупа реклама ОККо так не бісила.
Судячи зі всього, це просто "непереносимість бренду/продукції".

Місто
Тернопіль
Телефон
iPhone 8 P, Pixel 4a 5g
Купив телевізор у Фокстроті, капнуло 300 грн. кешбеку. Сьогодні повернув телевізор бо не підійшов. При поверненні коштів на карту кешбек мінуснуть? А якщо я до цього часу його виведу?

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Га-га-га :ROFLMAO:
Хто цей "всього"?
"Цей всього" це лиш особисте враження від твоїх постів в темі Моно. Хоча їх є за що критикувати останнім часом, але я не згадаю жодного позитивного поста тут за весь час, що читаю тут цей розділ. Тож навіть не здивувався, прочитавши, що щось від Моно "чомусь бісить". Якраз зрозуміло чому))

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Купив телевізор у Фокстроті, капнуло 300 грн. кешбеку. Сьогодні повернув телевізор бо не підійшов. При поверненні коштів на карту кешбек мінуснуть? А якщо я до цього часу його виведу?
Буде кешбек в мінусі

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Підсадив родичів на Моню і порадив їм корисуватися кешбеком. Але згадав, що в них є субсидія. У цьому контексті згадав, що бачив у додатку попередження, що кешбек вважається доходом, і його отримання може призвести до втрати субсидії! Наскільки це правда? Якщо вони отримають хай соточку кешбеку раз на кілька місяців (користуватись вони будуть не дуже активно), то наскільки імовірно, що це спричинить проблеми?
Ще в 2018 було роз'яснення з Мінсоцполітики. Здається, з того часу нічого не змінилося.

Чи впливає кешбек від банку і депозит на отримання субсидії?

"Ні депозити в банку, ні відсотки від них, ні кешбек не впливає на розрахунок розміру субсидії. А от виграш в лотереї чи переказ з-за кордону трактуватиметься органами соціального захисту населення як дохід і братиметься до уваги під час розрахунку розміру субсидії."
Бачив декларації людей з мінімальною зарплатою, а з додаткових доходів % за депозити в сумі 300000 грн в рік. Виходить вони можуть оформити субсидію. В податкову моно кешбек подає як додаткове благо.

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
А за рефералов не сразу деньга приходит? Или должна день в день?

bearing

Заблокирован
Місто
Киев
А за рефералов не сразу деньга приходит? Или должна день в день?
у меня с пинка завелись.
Сразу не пришли, видимо из за того что человек первый раз устанавливал приложение пару месяцев назад но карту не брал. Вчера по новой отправил ссылку и получили карту, денег не было.
Сегодня написал в телегу и деньги сразу же пришли.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
bearing, у них раньше было требование для получения приветственного кешбека: после регистрации в приложении даётся 30 дней для получения и активации карты

Місто
Рівне-Черкаси
Телефон
Nokia 3.1 plus (Lyca)
если купить валюту в моно. и хочу снять ее с карты. куда обращаться что бы получить наличные?

Зверху