Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Що сталось з обіцянкою гороха що ставку піднімуть лише тим хто погодиться на підвищення ставки одночасно з підняття кредитного ліміту?
А вы Гороху ещё верите?
Чувак вроде нормальный и банк вроде у него хороший, но порой он скользкий в своих обещаниях.

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
А вы Гороху ещё верите?
Чувак вроде нормальный и банк вроде у него хороший, но порой он скользкий в своих обещаниях.
То в мені старі образи бродять. Вони мене на ФБ забанили, бо описував їхній глюк с доріканнями, що не хотіли признавати і вибачатися. Відповісти не змогли і викинули з групи, щоб не бентежив хом'ячків

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
обіцянкою гороха
Моно вже став слоном, тому не варто задаватись такими питаннями. Можуть собі дозволити забувати/забивати. А ми можемо просто менше юзати його. Особисто в мене в цьому місяці картка перестала бути основною в GPay. Щось мені підказує, що так буде і надалі.

До речі. стосовно купюр 200₴ і айбокса. "Лайфхак" для тих, в кого їх випльовує: треба добряче зімнути і тоді вони приймаються. Дивно налаштовано. Гарних купюр їм не треба, а пожмаканих - аж бігом.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Хз, я якось не відчуваю погіршення умов в Моно (звісно, крім зменшення кешбеку з початком війни): жодними кредитними лімітами не користувався, в терміналах Привату не поповнюю: у більшості випадків переказую безготівку на картку, вкрай рідко – айбокс: їх зараз на кожному кроці, як грибів після дощу.
Все ключове для мене – і далі вигідно: платежі за реквізитами, перекази на картки, поповнення мобільного і далі без комісії. І ще й починає відроджуватись партнерський кешбек.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Хз, я якось не відчуваю погіршення умов в Моно (звісно, крім зменшення кешбеку з початком війни): жодними кредитними лімітами не користувався, в терміналах Привату не поповнюю: у більшості випадків переказую безготівку на картку, вкрай рідко – айбокс: їх зараз на кожному кроці, як грибів після дощу.
Все ключове для мене – і далі вигідно: платежі за реквізитами, перекази на картки, поповнення мобільного і далі без комісії. І ще й починає відроджуватись партнерський кешбек.
Негодують свинорили. Їм і ощад буде норм лиш би дали дирявий курс і опцію з 1 свинокоїн. Будуть казати що черги у відділеннях це манна небесна і захищати їх)

Місто
Чернигов
Що сталось з обіцянкою гороха що ставку піднімуть лише тим хто погодиться на підвищення ставки одночасно з підняття кредитного ліміту?
А вы Гороху ещё верите?
После того, как он троллил тех, кто скупал валюту до войны, уже нет.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
платежі за реквізитами, перекази на картки, поповнення мобільного і далі без комісії.
Це можна юзати через зручний додаток і відсутність комісії. Але платити карткою Моно в магазинах практично нема сенсу. Як і тримати там будь-які кошти. Раніше тут був один із найвищих % на залишок та депо. Тепер це курам на сміх.
Тому за Моно залишається поповнення мобільного, комуналка, транзит грошей за потреби і все.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Дюрі-бачі, оскільки на Хамелеоні теж 1% і там нормальний % на залишок, то не бачу сенсу гратись з постійним перекидуванням, щоб купити продукти.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Lorn, хамон наразі закриває інші категорії, типу медицина, азс, кафе, тощо. От як вони дадуть 1,5%+ на продукти, тоді моно піде на пенсію зовсім.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Моно як і Приват сьогодні встановив сьогодні ринковий картковий курс
Моно, як завжди, все зробив по хитро...ному: змінив курс на розрахунки на ринковий - 35, а курс безготівкового обміну в додатку залишив 29,54. Приват зробив все по чесному - і там і там ринковий.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Горох десь раніше розповідав що у них написаний функціонал так що курс обміну має бути однаковим для рахунків ФОПів і фізичних осіб. Можливо ще не встигли переписати. А можливо вирішили ще трохи бабла постригти.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
В данной теме обсуждаем продукты monobank! Здесь предлагаю воздержаться от обсуждения кешбеков других банков.

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
не чути ніяких новин про відкриття купівлі валюти в додатку?

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Горох десь раніше розповідав що у них написаний функціонал так що курс обміну має бути однаковим для рахунків ФОПів і фізичних осіб. Можливо ще не встигли переписати. А можливо вирішили ще трохи бабла постригти.
А в чем их выгода в данном случае? НУ я понимаю что Горох не дурак, просто интересно разобраться. К примеру, есть у меня на баксовой карте сумма. Я могу ее перевести на гривневую, покрыть долг кредитки к примеру, если б был норм курс. А так, мне нужно идти в банк, снимать деньги, менять их по человеческому курсу и ложить через Ibox. То есть рассчитано на то, что мне лениво будет этим заниматься?

Зверху