Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
ты привык к киднякам на каждом углу, и промеж этого забыл, что есть нормальные люди, которые просто и качественно выполняют свою работу.
Нет таких давно. Первый пример.....
У меня претензий к тебе нет, не сталкивался в бизнесе, обходил этот треш альтернативным путём, (это было всегда и для всех возможно) а вот в хитро-(я один такой) интересах....слежу и ржу.....
Обид и претензий уже давно не имею. :LOL:
Монобанк, хороший банк.

Останнє редагування:

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
сьогодні повертав товар в розетці, гроші повернулись на карту моно. Мені також хвалити моно? Навіть з підтримки не телефонували, все так гарно розлулили. Нравицця

p.s.
цікаво, залишив би Vitalik цей відгук, якщо людина повернула ще і 600 грн.

• Like
Реакції: cat
Місто
Харків
Нещодавно був випадок - при поповненні через термінал дві останні цифри картки було переплутано місцями, і цей номер виявився дійсним номером картки іншого клієнту моно. Не помітили, гроші пішли іншому клієнту. Моно все розрулив, гроші повернув :)

Місто
Киев
Чисто з цікавості, відправник помилкового платежу був клієнт моно, чи іншого банку?
Да, он из записной выбирал кому переводить средства и "промахнулся".

цікаво, залишив би @Vitalik цей відгук, якщо людина повернула ще і 600 грн.
Если бы ты читал внимательнее, то я сам предложил вернуть, и согласился, что тогда была подобная ситуация.

Місто
Ukraine, Odessa
Нещодавно був випадок - при поповненні через термінал дві останні цифри картки було переплутано місцями, і цей номер виявився дійсним номером картки іншого клієнту моно. Не помітили, гроші пішли іншому клієнту. Моно все розрулив, гроші повернув :)
Але є одне але. Номер картки містить контрольну цифру - останню. Якщо математично розрахувати, то дійсні номери при незмінних перших 14 цифрах виявляться лише в випадку, коли дві останні цифри однакові... Інакше кратність суми за алгоритмом до 10 не буде спостерігатися.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
позволю себе похвалить Моно, и не безосновно.
У мене геть інший буде відгук про Моно!
По картці включені всі заборони на оплату в інтернеті, в іншій державі, ввімкнений динамічний CVV код і толку з того? Вчора о 2.54 ранку якась гидота скомуніздила гроші з моєї картки. Моно ніяким чином це прокоментувать не змогло. Прийняли від мене заяву про шахрайство, заблокували картку та відправили до поліції. Поліція приїхала, заяву прийняла. А толку від цього? Транзакція була зроблена в Гватемалі у місцевій валюті (зато тепер знаю курс кривні до неї :)), тут тільки банк та платіжна система повинні розбиратись. Сьогодні зранку прислали мені повідомлення, що моя заява вже в опрацюванні, з тією торговою точкою вони зв'язались, якщо до 18.08.2023 повернення грошей не буде, то будуть оскаржувати саму транзакцію у Мастеркарда. В моєму житті з'явилась нова "развлєкуха" ;) А самий прикол в тому, що цією карткою я пару раз розраховувся в інтернет-магазині "Єва", а з березня взагалі не користюсь цією картою, просто лежить в барсетці разом з іншим непотрібом. Таке відчуття, що це помста Монобанку за некористування...

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Андрюх@dp.ua, в мене була схожа ситуація описував тут не так давно
правда заборона спрацювала я не підтвердив операцію і гроші лишились в мене
доречі в дружини кілька місяців тому було як в мене , і дивно те що вона свою картку ніде не світила по реквізитах тільки гуглпей
їй якщо потрібно щось в інеті оплатити вона просто кидає мені лінк і я плачу зі своїх карток

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Андрюх@dp.ua, а як був налаштований дозвіл на оплату в інтернеті без підтвердження?
Після того, як вони його примусово виділили в окремий ліміт з доступними варіантами або заборонено, або мін 1000 грн який змінив мій раніше встановлений загальний ліміт який вони просто проігнорували (точніше спочатку дозволивши все, а потім дозволивши встановлювати ліміт, але мін 1000) перевів підписки на інший банк та включив заборону таких операцій.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, а як був налаштований дозвіл на оплату в інтернеті без підтвердження?
Після того, як вони його примусово виділили в окремий ліміт з доступними варіантами або заборонено, або мін 1000 грн який змінив мій раніше встановлений загальний ліміт який вони просто проігнорували (точніше спочатку дозволивши все, а потім дозволивши встановлювати ліміт, але мін 1000) перевів підписки на інший банк та включив заборону таких операцій.
Все заборонено.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Андрюх@dp.ua, ліміт встановлювався вже після зміни логіки його роботи? У мене він змінювався в процесі його корекцій монобанком без дій з мого боку.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, ліміт встановлювався вже після зміни логіки його роботи? У мене він змінювався в процесі його корекцій монобанком без дій з мого боку.
Хм... А хтозна... Наче минулого року ще виставляв ці заборони. А коли зміни настали?

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Тоже подавал подобную заявку через Моно в мастеркард, месяца два мурижили, ничего не вышло, потом списали денег за сопровождение, берут только в случае неудачи, не помню точно, но вроде 500грн

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Багато зняли? Був кред. ліміт? Якщо був, моно на час перевірок скасував комісію? Я щось не сумніваюсь що мастеркард поверне гроші після перевірки, просто пройде може місяць якщо не більше.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Андрюх@dp.ua, декілька місяців назад вони вирішили, що їх клієнтам незручно користуватися лімітами в тому вигляді який у них був (ліміт на інтернет операції взагалі) і вони провели його "оптимізацію" розділивши операції на дві частини з метою знизити кількість відмов по операціям:
1) з підтвердженням у застосунку (ліміта нема впринципі, так як клієнт бачить і підтверджує
2) без підтвердження в застосунку спочатку взагалі встановши 2 можливі варіанти (так або ні), але потім після хвилі негативу, яку вони не змогли ігнорувати, змінили його на або заборонено, або ліміт не менше 1000грн день. Можливо вирішили, що це поріг прийнятності для своїх клієнтів, який не шкода втратити (оспорювати кілька гривень з шансом втратити гривень 500 не дуже ідея).
І ось моє обмеження в десяток гривень (умовно) без моїх дій спочатку перетворилося в дозволено, а потім в мін 1000 гривень (

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Тоже подавал подобную заявку через Моно в мастеркард, месяца два мурижили, ничего не вышло, потом списали денег за сопровождение, берут только в случае неудачи, не помню точно, но вроде 500грн
Цікавенько... Річ у тому, що зняли з кредитних, я не збираюсь гасити ту суму. На картці було власних грошей 34 копійки, аби картка була в плюсі. Не повернуть СВОЇ гроші, хай звертаються до суду, поб'ємось там.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Цікавенько... Річ у тому, що зняли з кредитних, я не збираюсь гасити ту суму. На картці було власних грошей 34 копійки, аби картка була в плюсі. Не повернуть СВОЇ гроші, хай звертаються до суду, поб'ємось там.
А о какой сумме речь?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Багато зняли? Був кред. ліміт? Якщо був, моно на час перевірок скасував комісію? Я щось не сумніваюсь що мастеркард поверне гроші після перевірки, просто пройде може місяць якщо не більше.
Кредитний ліміт був 20000 гривень, зняли трошки менше 2000 гривень. За скасування комісії (якої?) я не в курсі. Терміни повернення грошей взагалі не цікаві, я цією карткою з березня не користуюсь.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
  • Like
Реакції: SDA
Зверху